reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Jak tam dziś dziewczyny??

Ja tak pół na pół leniwie i pracowicie.
Dziś jeszcze nocka a od jutra dwadni wolnego.

Tak nie mam na nic czasu że ja nawet jeszcze choinki nie uvralam [emoji2960][emoji2958]

Też nie mam ubranej choinki. W ogóle w tym roku tak mi czas ucieka, że nawet święta mnie nie kręcą, nie wiem czy w ogóle ma sens ubierać choinkę. A jak sobie pomyślę że siostra z rodziną przyjedzie po dwóch latach milczenia, to odechciewa mi się wszystkiego, pozostanie mi ich ignorować chyba.

Mnie oczywiście coś zbiera! Za długo byłam zdrowa [emoji23] wiedziałam, że na święta mnie dopadnie.. katar się zaczyna i gardło mnie boli [emoji20] ale jestem zła!!!

Mnie oczywiście coś zbiera! Za długo byłam zdrowa [emoji23] wiedziałam, że na święta mnie dopadnie.. katar się zaczyna i gardło mnie boli [emoji20] ale jestem zła!!!
Ja co roku byłam w święta chora w zeszłym roku miałam angine i zapalenie spojówek w jednym i w wakacje w największy upał.

@Sarinak dobrze wiedzieć nie jestem sama [emoji16] jak nasz trudne relacje to olej ich i skup się na swoim skarbie [emoji106] nie daj sobie popsuć świat.

@MartaSx szacun, ja z robotą w lesie [emoji16]

@Olineekg dużo zdrówka.

Ja właśnie zmierzam na ost nockę [emoji16]
A jutro wolne i premiera wiedźmina, zobaczymy jak te Amerykanie zepsuło nam slowianszczyzne. Choć zebrowskiego nikt nie pokona [emoji16]

reklama
@Sarinak dobrze wiedzieć nie jestem sama [emoji16] jak nasz trudne relacje to olej ich i skup się na swoim skarbie [emoji106] nie daj sobie popsuć świat.

@MartaSx szacun, ja z robotą w lesie [emoji16]

@Olineekg dużo zdrówka.

Ja właśnie zmierzam na ost nockę [emoji16]
A jutro wolne i premiera wiedźmina, zobaczymy jak te Amerykanie zepsuło nam slowianszczyzne. Choć zebrowskiego nikt nie pokona [emoji16]
Polska wersja wiedźmina była "ciekawa", taka właśnie nasza (a Żebrowski wtedy mi się podobał, dziwne to były czasy:p), trochę tania i tandetna ale co tam:D ten nowy aktor mi kompletnie nie pasi, ciągle widzę w nim lipnego Supermana z retuszowanymi po taniości wąsami :D

My z siostrą nie mamy trudnych relacji, mamy patologiczne. Że mnie okradła a udaje, że nic się nie stało to przeżyję, ale do rodziców do niedawna przychodzili jej "wierzyciele", choć od lat tam nie mieszka. Jak chcieli jej pomóc spłacić długi to wyzwala że ją okradli a mi sponsorują imprezki (baluję zawsze za swoje, bo mnie kur*a stać), a potem "za karę" odcięła ich od wnuka. No generalnie i ona i jej mąż mnie wkur*iają, a myśl, że teraz będą się zachowywać jak gdyby nigdy nic mnie rozwala, ale to jest w jej stylu.
Ja tam do niej już nic nie mam, nawet szacunku.

Do góry