Aaa to się miniemy, bo ja na 16 [emoji6]Myślałam że pójdę po nowym roku ale heh to bedzie 40tc już. Ja mam na 18.45 bo musiał mnie gdzieś wcisnąć a nie było gdzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa to się miniemy, bo ja na 16 [emoji6]Myślałam że pójdę po nowym roku ale heh to bedzie 40tc już. Ja mam na 18.45 bo musiał mnie gdzieś wcisnąć a nie było gdzie.
Hej hej. Ja sprzatalam w szafach i umylam 2 okna na razie. Choinkę u brałam 12 grudnia.
W sumie to już mi wszystko jedno [emoji23]O matko! Uważaj z tymi porządkami bo jeszcze urodzisz i co?![emoji3]
Ja co roku byłam w święta chora w zeszłym roku miałam angine i zapalenie spojówek w jednym i w wakacje w największy upał.Mnie oczywiście coś zbiera! Za długo byłam zdrowa [emoji23] wiedziałam, że na święta mnie dopadnie.. katar się zaczyna i gardło mnie boli [emoji20] ale jestem zła!!!
Polska wersja wiedźmina była "ciekawa", taka właśnie nasza (a Żebrowski wtedy mi się podobał, dziwne to były czasy), trochę tania i tandetna ale co tam ten nowy aktor mi kompletnie nie pasi, ciągle widzę w nim lipnego Supermana z retuszowanymi po taniości wąsami@Sarinak dobrze wiedzieć nie jestem sama [emoji16] jak nasz trudne relacje to olej ich i skup się na swoim skarbie [emoji106] nie daj sobie popsuć świat.
@MartaSx szacun, ja z robotą w lesie [emoji16]
@Olineekg dużo zdrówka.
Ja właśnie zmierzam na ost nockę [emoji16]
A jutro wolne i premiera wiedźmina, zobaczymy jak te Amerykanie zepsuło nam slowianszczyzne. Choć zebrowskiego nikt nie pokona [emoji16]