Trochę ożyłam, byłam nawet na spacerze z psem, dziś cudowna pogoda [emoji3059] powietrze boskie! czułam się jakby nadchodziła wiosna, nie miałam pojęcia, że tak bardzo tęsknię za ciepłem... A teraz tym bardziej nie mogę doczekać się wiosny [emoji7]
Moja córeczka skoro matka zdycha to ma w sobie oczywiście nieskończone pokłady energii i ciągle wywija, po spacerze jak się położyłam to aż mi brzuch falował tak kopała [emoji16]
Moja córeczka skoro matka zdycha to ma w sobie oczywiście nieskończone pokłady energii i ciągle wywija, po spacerze jak się położyłam to aż mi brzuch falował tak kopała [emoji16]
Ojej, nie da się nic przyspieszyć? Na skierowaniu powinno być, że pilne skoro na już, no i powinni Cię gdzieś szybciej wcisnąć [emoji848]Byłam jest wesoło
Muszę mieć lapo jak naj szybciej A termin na za dwa miesiące...
Dobrze, że udało się pomierzyć [emoji106] święta będziesz miała spokojne wiedząc, że u Szymka wszystko w jak najlepszym porządku [emoji4]Cześć [emoji5] ja rano byłam na drugiej części badania prenatalnego.. mały nadal leży pleckami do góry ale udało się wszystko pomierzyć i jest okej. Kurczę już dwa tygodnie jest tak ułożony, jak się obróci i zacznie kopać to się pewnie zdziwię [emoji23][emoji23] później pojechałam do mojej pracy odwiedzić dziewczyny i już padam, musiałam się położyć jak tylko wróciłam bo tak mnie brzuch bolał, na szczęście minęło [emoji5] u Was tez tak ciepło?! [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️
Ja bym ją wsadziła w kosmos, no ile można się powtarzać z tym samym... [emoji849]Dzwoniłam znów do zusu nie mają z3 no sierota nie wysłała. Ja się wykończe [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]