reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Polska wersja wiedźmina była "ciekawa", taka właśnie nasza (a Żebrowski wtedy mi się podobał, dziwne to były czasy:p), trochę tania i tandetna ale co tam:D ten nowy aktor mi kompletnie nie pasi, ciągle widzę w nim lipnego Supermana z retuszowanymi po taniości wąsami :D

My z siostrą nie mamy trudnych relacji, mamy patologiczne. Że mnie okradła a udaje, że nic się nie stało to przeżyję, ale do rodziców do niedawna przychodzili jej "wierzyciele", choć od lat tam nie mieszka. Jak chcieli jej pomóc spłacić długi to wyzwala że ją okradli a mi sponsorują imprezki (baluję zawsze za swoje, bo mnie kur*a stać), a potem "za karę" odcięła ich od wnuka. No generalnie i ona i jej mąż mnie wkur*iają, a myśl, że teraz będą się zachowywać jak gdyby nigdy nic mnie rozwala, ale to jest w jej stylu.
Ja tam do niej już nic nie mam, nawet szacunku.
Ej trafiłaś w sedno, dla mnie on też jest zbyt hollywoodzki a jednak Gero to był facet po przejściach [emoji23] no ma taką kwadratowa szczękę.

Oj rozumiem doskonale sama miałam patologiczne relacje z ojcem alkoholikiem. I tak jak Ty nie lubię udawać "że nic się nie stało" i zachowywać się jak gdyby nigdy nic jeśli ktoś mnie skrzywdzil.

reklama
Hejka ja wróciłam ze szkoły byłam pomoc w ustawieniu stołów, włożeniu ciasta na wigilię klasowa u Olisia.

Wloczylam sobie 50 twarzy greya a co tam nigdy tego nie oglądałam [emoji23]

Cześć dziewczyny, coś mi nie działało forum od rana. Byłam dziś na pobraniu krwi, niby spoko, nie padłam, ale teraz się kiepsko czuję [emoji849] czyli dzień pod znakiem "leżeć i przeżyć" [emoji24] ciekawe jakie będą wyniki [emoji16]
Hejka ja wróciłam ze szkoły byłam pomoc w ustawieniu stołów, włożeniu ciasta na wigilię klasowa u Olisia.

Wloczylam sobie 50 twarzy greya a co tam nigdy tego nie oglądałam [emoji23]
Haha ja ostatnio oglądałam jak w tv leciało [emoji16] ale tak jak mówi @Kotmonika87 książka lepsza [emoji6]
Siedzę ma poczekalni u ginekolog aż się boję co mi powie
Wyniki kiebsko wygladaja
Trzymam kciuki [emoji110]

Ja też nie mogłam wejść. Ja czekam na wynik paciorkowca.

Oczywiście wczoraj dzwoniłam do księgowej dziś do zuzu i z3 nie ma. Dzwoniłam dziś znów do księgowej powiedziała z fochem że wysłała i je..bla mi słuchawka [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Ale dziś piekna pogoda idę właśnie po Olisia do szkoły. A że ode przez park bo szkole mamy na osiedlu w parku 5 min piechota. Pięknie jest

Cześć [emoji5] ja rano byłam na drugiej części badania prenatalnego.. mały nadal leży pleckami do góry ale udało się wszystko pomierzyć i jest okej. Kurczę już dwa tygodnie jest tak ułożony, jak się obróci i zacznie kopać to się pewnie zdziwię [emoji23][emoji23] później pojechałam do mojej pracy odwiedzić dziewczyny i już padam, musiałam się położyć jak tylko wróciłam bo tak mnie brzuch bolał, na szczęście minęło [emoji5] u Was tez tak ciepło?! [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

reklama
Do góry