Isasza4444
Fanka BB :)
Ej trafiłaś w sedno, dla mnie on też jest zbyt hollywoodzki a jednak Gero to był facet po przejściach [emoji23] no ma taką kwadratowa szczękę.Polska wersja wiedźmina była "ciekawa", taka właśnie nasza (a Żebrowski wtedy mi się podobał, dziwne to były czasy), trochę tania i tandetna ale co tam ten nowy aktor mi kompletnie nie pasi, ciągle widzę w nim lipnego Supermana z retuszowanymi po taniości wąsami
My z siostrą nie mamy trudnych relacji, mamy patologiczne. Że mnie okradła a udaje, że nic się nie stało to przeżyję, ale do rodziców do niedawna przychodzili jej "wierzyciele", choć od lat tam nie mieszka. Jak chcieli jej pomóc spłacić długi to wyzwala że ją okradli a mi sponsorują imprezki (baluję zawsze za swoje, bo mnie kur*a stać), a potem "za karę" odcięła ich od wnuka. No generalnie i ona i jej mąż mnie wkur*iają, a myśl, że teraz będą się zachowywać jak gdyby nigdy nic mnie rozwala, ale to jest w jej stylu.
Ja tam do niej już nic nie mam, nawet szacunku.
Oj rozumiem doskonale sama miałam patologiczne relacje z ojcem alkoholikiem. I tak jak Ty nie lubię udawać "że nic się nie stało" i zachowywać się jak gdyby nigdy nic jeśli ktoś mnie skrzywdzil.