reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jestem po wizycie. Szyjka 1.5cm od dwóch tyg bez zmian. Twarda zamknięta nic się nie dzieje. Nie rodze. Zrobił mi badanie na GBS pobrał z pochwy i odbytu. Mało przyjemne a w odbycie nawet bolało. Mała ma niecałe 3kg jakby przybrała tylko 20 gram coś mi się nie chce wierzyć. Czuję że ma na pewno powyżej 3kg. Boli mnie wszystko mam dość już. Ryczeć mi się chce. Boli mnie kość boli mnie pęcherz jakby mi ktoś igły wbijal. Ale lekarz twierdzi że wszystko jest ok.

A i z położna plan napisaliśmy siedziałam u niej 2.5 godziny i gadaliśmy [emoji4] cieszę się że na nią trafiłam

reklama
Jestem po wizycie. Szyjka 1.5cm od dwóch tyg bez zmian. Twarda zamknięta nic się nie dzieje. Nie rodze. Zrobił mi badanie na GBS pobrał z pochwy i odbytu. Mało przyjemne a w odbycie nawet bolało. Mała ma niecałe 3kg jakby przybrała tylko 20 gram coś mi się nie chce wierzyć. Czuję że ma na pewno powyżej 3kg. Boli mnie wszystko mam dość już. Ryczeć mi się chce. Boli mnie kość boli mnie pęcherz jakby mi ktoś igły wbijal. Ale lekarz twierdzi że wszystko jest ok.

A i z położna plan napisaliśmy siedziałam u niej 2.5 godziny i gadaliśmy [emoji4] cieszę się że na nią trafiłam
No to super, że wszystko ok [emoji6] wychodzi na to, że święta spędzisz w domu [emoji4] a szyjka 1,5 cm tylko, czy Ci coś źle wyskoczyło? W szoku jestem, że pobrał z odbytu [emoji50] masakra... Nie wiedziałam, że tak trzeba. Powiedział kiedy można się jej spodziewać na świecie? I kiedy kolejna wizyta?

Super że wszystko dobrze szkoda że się już tak źle czujesz.
Wybacz głupie pytanie co to jest Gbs?

No to super, że wszystko ok [emoji6] wychodzi na to, że święta spędzisz w domu [emoji4] a szyjka 1,5 cm tylko, czy Ci coś źle wyskoczyło? W szoku jestem, że pobrał z odbytu [emoji50] masakra... Nie wiedziałam, że tak trzeba. Powiedział kiedy można się jej spodziewać na świecie? I kiedy kolejna wizyta?
Za niecałe dwa tyg mam wizytę 30 grudnia. Szyjka ma 1.5cm bo się skraca ale twarda zamknięta. Ja też nie wiedziałam że z odbytu też. Z Oliwierem mi tylko z pochwy pobieral. A teraz tu i tu. I w tym odbycie bolało. Bo mam tam wszystko podraznione od zaparć.
Super że wszystko dobrze szkoda że się już tak źle czujesz.
Wybacz głupie pytanie co to jest Gbs?
To na paciorkowca.

Za niecałe dwa tyg mam wizytę 30 grudnia. Szyjka ma 1.5cm bo się skraca ale twarda zamknięta. Ja też nie wiedziałam że z odbytu też. Z Oliwierem mi tylko z pochwy pobieral. A teraz tu i tu. I w tym odbycie bolało. Bo mam tam wszystko podraznione od zaparć. To na paciorkowca.
O której masz? Ja też 30 [emoji16]

reklama
Do góry