reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A ja się prawie wyspałam. Od 4 na nogach bo bąbel już już miał się budzić, a wstał na jedzenie o 6. Potem już mi się nie opłacało kłaść. Za to od 9.30 coś mu się pokręciło i co chwila płacz, ledwo go na spacer wyszykowalam i mam "chwilę dla siebie", czyli spotkanie z odkurzaczem i mopem, a jeszcze na zakupy muszę polecieć. Zostało mi jakieś 30-40 minut max, a nie mogę się zebrać do działania... Jeszcze ciasto chciałam upiec, ale kogo ja oszukuję, i tak się nie wyrobię

reklama
@Olineekg bosko wyglądasz!!! Co wy robicie że w ciąży tak ładnie wygladacie. Ja to wyglądała jak buka z Muminków [emoji23][emoji24][emoji23]

@MartaSx [emoji106] jestem za ja sobie ciągle mówię że po 2giej ciąży będę wyglądać lepiej niż po pierwszej, tylko jeszcze w nią niezaszlam [emoji23][emoji23]

Stresuje się wizyra, dziś póki co nie boli @ nie ma [emoji106] dziś ost dzień dupek, 25dc.

Pojechałam na "szybkie" zakupy rano żeby zrobić pyszne śniadanko, a tam najpierw stado atakujace kasy ( skąd ich się tyle bierze??!! ), potem gdy już wylozylam na taśmę swoje "kupię tylko bułki na śniadanie" + pierdylion innych rzeczy bo akurat mi się przypomniało... Zj***a się kasa, i musiałam wszystko wkładać do koszyka jeszcze raz i drałowac do innej kasy. Swoją drogą też bym się z***a jakby od rana ktoś mną tyle razy robił "pik, pik". Kawy już chyva nie potrzebuje [emoji23][emoji23][emoji106] a jak u was poranek??

Teraz w tych sklepach to będzie masakra! Wszędzie kolejki..też mnie to dziś czeka, ale sama nie robię zakupów czekam aż mój wróci z pracy [emoji23]
Ja też się wkurzyłam bo miałam jechać po prezent dla mojego, już miałam wychodzić z domu.. i zorientowałam się, że wczoraj jak jechaliśmy do lekarza to nie brałam nic ze sobą tylko dałam mu kartę żeby włożył do swojego portfela no i tak została do teraz.. wrrrr!!!! Będę musiała się jutro wybierać [emoji23]
Nie stresuj się kochana wizytą! Trzymam kciuki [emoji5]

Okres przyszedł że zdwojona siła z gorączką 40 ...
O nie [emoji20] przykro mi, trzymaj się dzielnie! I wracaj szybko do żywych [emoji5]

A no i dzięki dziewczyny za miłe słowa [emoji8]

@MartaSx pytanie za stówę, jak twój syn był małym bąblem to też sikał głównie poza pieluchę? Czasem mam wrażenie że mój celowo wstrzymuje do momentu aż nie otworzę pieluchy (nie jest za ciasna, żeby nie było). Mały złośliwiec mi rośnie

@MartaSx pytanie za stówę, jak twój syn był małym bąblem to też sikał głównie poza pieluchę? Czasem mam wrażenie że mój celowo wstrzymuje do momentu aż nie otworzę pieluchy (nie jest za ciasna, żeby nie było). Mały złośliwiec mi rośnie
Może po prostu potrzebujesz czegoś takiego [emoji23][emoji23][emoji23]
A tak serio to chyba chłopcy tak mają, że bez pieluchy od razu siusiają. W pieluszce mają ciepło, a jak się ją zdejmie to niższa temperatura robi swoje [emoji6]
IMG_20191217_142112.jpeg

Może po prostu potrzebujesz czegoś takiego [emoji23][emoji23][emoji23]
A tak serio to chyba chłopcy tak mają, że bez pieluchy od razu siusiają. W pieluszce mają ciepło, a jak się ją zdejmie to niższa temperatura robi swoje [emoji6]Zobacz załącznik 1057825
Hahaha, boskie:D ale mój bąbel częściej sika sobie na twarz i ciuszki niż na mnie:p

Dziewczyny ja już po wizycie.
Z wieści dobrych torbieli brak, endonetrium rośnie ładnie, długość cyklu super.
Z wieści złych brak płynu w zatoce, brak owulacji [emoji29] dużo małych pęcherzyków.
Mam zmianę leku z clo na lamette + w drugiej fazie cyklu dupek.
Dr pow że clo jest lekiem pierwszego rzutu przy indukcji jajeczek a gdy nie skutkuje to sięgamy po mocniejsze.
I z jednej str się cieszę bo z synkiem właśnie mix lametta+luteina+pregnyl dały radę, z drugiej strony to takie deja vu z tamtym leczeniem a nie szło mi wtedy dobrze.
Jeszcze miałam cytoligie której nie lubię ale pilnuje bo wiem że to ważne.
Ogólnie jestem wstrzasnieta nie zmieszana, chyba za duży mix emocji.
Ochlone trochę to zacznę myśleć pozytywnie.

P. S. Słownik i usilnie poprawia nazwę leku z lamette na almette [emoji23][emoji23]

Dziewczyny ja już po wizycie.
Z wieści dobrych torbieli brak, endonetrium rośnie ładnie, długość cyklu super.
Z wieści złych brak płynu w zatoce, brak owulacji [emoji29] dużo małych pęcherzyków.
Mam zmianę leku z clo na lamette + w drugiej fazie cyklu dupek.
Dr pow że clo jest lekiem pierwszego rzutu przy indukcji jajeczek a gdy nie skutkuje to sięgamy po mocniejsze.
I z jednej str się cieszę bo z synkiem właśnie mix lametta+luteina+pregnyl dały radę, z drugiej strony to takie deja vu z tamtym leczeniem a nie szło mi wtedy dobrze.
Jeszcze miałam cytoligie której nie lubię ale pilnuje bo wiem że to ważne.
Ogólnie jestem wstrzasnieta nie zmieszana, chyba za duży mix emocji.
Ochlone trochę to zacznę myśleć pozytywnie.

P. S. Słownik i usilnie poprawia nazwę leku z lamette na almette [emoji23][emoji23]
Ech.. I dobrze i źle... Dobrze, że jest plan, zmiana leku i coś do przodu. Ale szkoda, że owu w ogóle nie było, już w ogóle zgłupiałam o co chodzi z tymi testami... Weź sobie otwórz winko, zrób gorącą kąpiel i zrelaksuj się [emoji6] tak jak mówisz, przetrawisz i wróci pozytywne myślenie. A dziś tulę mocno! [emoji8]

reklama
Ech.. I dobrze i źle... Dobrze, że jest plan, zmiana leku i coś do przodu. Ale szkoda, że owu w ogóle nie było, już w ogóle zgłupiałam o co chodzi z tymi testami... Weź sobie otwórz winko, zrób gorącą kąpiel i zrelaksuj się [emoji6] tak jak mówisz, przetrawisz i wróci pozytywne myślenie. A dziś tulę mocno! [emoji8]
Dziękuję za przytulasy, tymbardziej że z winka nici bo nocka dzisiaj.

Dziś kończę dupka i czekam do soboty na @ mam nadzieje że przyjdzie w terminie.

Do góry