reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@RoseGold a kradnij na zdrowie [emoji23] no to miałaś przeboje. Mój Mały to raczej zwiewna przed adoracja dzisiaj miał wyjątkowo dobry dzień. Ost zwalnialam go szybciej z zajęć to dzieci się na nim "pouwieszaly" w przytulasach to kombinował tylko jak zwiac [emoji23]

@młoda1994 doskonale Cię rozumiem, byłoby dziwne gdybyś się nie bała. Ale ja wierzę że od takich rzeczy to już są specjaliści nie z pierwszej łapanki o wszystko będzie dobrze [emoji106]

@kolor nadzieji niewiem co się dzieje ale życzę żeby się zadziało dobrze i dużo siły i wytrwałości [emoji16]

@ania280891 niestety nie mam pojęcia.
Wiesz co ja chyba w ostatniej chwili zrezygnuje z tego badania. Bo boję się jak ch*j. Ten strach co mam teraz przed tym badaniem to nawet takiego strachu nie miałam jak dentysta w Pl rwal mi zęba na żywca [emoji23] dzisiaj dopiero 20.11 a gdzie 10.12

reklama
Dzięki[emoji4]
@RoseGold a kradnij na zdrowie [emoji23] no to miałaś przeboje. Mój Mały to raczej zwiewna przed adoracja dzisiaj miał wyjątkowo dobry dzień. Ost zwalnialam go szybciej z zajęć to dzieci się na nim "pouwieszaly" w przytulasach to kombinował tylko jak zwiac [emoji23]

@młoda1994 doskonale Cię rozumiem, byłoby dziwne gdybyś się nie bała. Ale ja wierzę że od takich rzeczy to już są specjaliści nie z pierwszej łapanki o wszystko będzie dobrze [emoji106]

@kolor nadzieji niewiem co się dzieje ale życzę żeby się zadziało dobrze i dużo siły i wytrwałości [emoji16]

@ania280891 niestety nie mam pojęcia.

Wiesz co ja chyba w ostatniej chwili zrezygnuje z tego badania. Bo boję się jak ch*j. Ten strach co mam teraz przed tym badaniem to nawet takiego strachu nie miałam jak dentysta w Pl rwal mi zęba na żywca [emoji23] dzisiaj dopiero 20.11 a gdzie 10.12
A może właśnie do 10.12 tak już się "przemeczysz" z tematem że dasz radę zobaczysz [emoji16]

W Polsce ogólnie mamy bardzo dobrych specjalistów, widocznie miałaś pecha i trafiłaś akurat na kogoś, kto się nie dokształca. Niestety tak tez się zdarza[emoji53]
Mam nadzieję, ze teraz coś znajdą i będą mogli działać dalej.

Wiadomo, ze Cię zmartwiły, ale ogólnie takie zmienianie dziecku co chwile mleka nie jest dobre i ta krew może się utrzymać[emoji17] a czemu zrezygnowałaś z tego pierwszego? Były po nim jakieś problemy?

Tatuaż super! Jak tylko go skończysz to pokazuj w całości, jestem mega ciekawa :D

A ten lekarz, u którego byłaś, to na NFZ czy prywatnie? Ja nie wiem, co ogólnie lekarze maja z tymi badaniami[emoji53] przypisaliby je dla świetego spokoju i mieliby czyste sumienie.
Lekarz prywatnie, nie zmienia to faktu, że jakąś misję sobie obrał na moją ciążę i wszystko dobrze ale musi być tak jak on powie. No a ja widzę, że inni lekarze robią więcej. Więc myślę, że klinika to bardzo dobry pomysł. ;)

Wiem że nie zmienia się co chwilę mleka bo wychodzą cyrki, ale po tamtym, zdaniem położnej, miał kolki i poleciła dawać inne, a ja naiwnie uwierzyłam że będzie ok. Sto razy wolę kolki niż krew, zresztą ja tam kolek nie widziałam, nerwowy tylko był, a po tym drugim spokojny ale z przebojami znacznie gorszymi.

Witam się z bardzooo rana w 27dc.
Zaczynam czuć podbrzusze jak na miesiączkę, nie jest to ból tylko taki jakby dyskomfort.

Nocka mi się dluzy, ale jeszcze trochę i do domku [emoji16]

Ostatnia edycja:
Ja też się witam. Dziś mamy pasowanie i zaraz idę pofarbowac włosy bo aż wstyd iść z takimi odrostami.

Isasza jak pisałaś już nie spałam [emoji23]

Zrobiłam Amelce zawieszki do smoczka sama może być?
1574324466231.jpeg

Ja też się witam. Dziś mamy pasowanie i zaraz idę pofarbowac włosy bo aż wstyd iść z takimi odrostami.

Isasza jak pisałaś już nie spałam [emoji23]

Zrobiłam Amelce zawieszki do smoczka sama może być? Zobacz załącznik 1047977
Śliczne :) zdolna mamuśka z Ciebie ;)

Ja miałam z mężem po towar jechać z rana, ale jak to budziłam to powiedział magiczne "śpij " [emoji23] no nie musiał dwa razy powtarzać. Dopiero jak się półtorej godziny później zerwał z wyra to ogarnęłam, że było to rzucone przez sen [emoji23]

reklama
Śliczne :) zdolna mamuśka z Ciebie ;)

Ja miałam z mężem po towar jechać z rana, ale jak to budziłam to powiedział magiczne "śpij " [emoji23] no nie musiał dwa razy powtarzać. Dopiero jak się półtorej godziny później zerwał z wyra to ogarnęłam, że było to rzucone przez sen [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Sam pojechał? Czy dalej spał?

Do góry