@MartaSx
U nas będzie Helenka, chciałam żeby miała jeszcze drugie imię tak jak ja i każda z sióstr, ale nikomu oprócz mnie się nie podoba więc się zastanowię.
Miała być Helena Wanda.
Piękny masz ten brzuszek już [emoji7] wiem że to męczące ale chciałabym już taki.
Paola, Olineekg ja to wam zazdroszczę tego dobrego samopoczucia [emoji85] ja się czuję tragicznie, brzuch jak chodzę to twardnieje więc wyprawa w sobotę do ikei była najglupszym pomysłem świata. Śpię do 13/14 po południu i całe dnie leżę.
Chciałabym żeby był już kwiecień haha
A wózki już wybrane? My pojechaliśmy do świata dziecka i zakochalismy się w mutsy nio adventure w butelkowo zielonym kolorze, wózek będzie prezentem od moich rodziców prawdopodobnie (nie chciałam tak ale oni twierdzą że każdemu z wnuków będą tak kupować i to prezent dla dziecka a nie dla nas [emoji2368][emoji23]) ale mamie też się podoba więc to nam odejdzie.
Kupiłam małej komode do salonu i już ubranka poukładane. Wrzucę wam zdjęcia co mam.. Obiecałam a jak zawsze zawaliłam [emoji85]
Co do łóżeczka to my na ten moment kupujemy tylko turystyczne do salonu, mama doradzila mi (myślę że mądrze) żebym najpierw zobaczyła czy mała będzie spała sama a nie kupowała 2 łóżeczka bez sensu bo żadne z jej dzieci w łóżeczku spać nie chciało. Nie słucham wszystkich wokół ale moja mama akurat jest dla mnie autorytetem jeśli chodzi o dzieci więc dużo mi pomaga, zresztą jest młoda babcia i na czasie bo ma dopiero 42 lata
Jak mała będzie spała w łóżeczku to dopiero kupimy drugie do sypialni bo przez pierwsze 2-3 tygodnie chcemy spać z nią w salonie, sypialnie mam na piętrze strome schody i nie widzę tego jakoś od początku
Zobacz załącznik 1044665Zobacz załącznik 1044667