reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wrzuć co masz, jestem ciekawa, chętnie pooglądam :D

Wózek super, naprawdę ładny :)

No i nie ukrywam, ze zazdroszczę takiej młodej mamy. Moja mając 38 lat mnie urodziła, a babcia została 20 lat później [emoji14] ale mamy świetny kontakt, tylko po prostu wiem, ze ma dla nas te 20 lat mniej[emoji17]
Jutro zrobię fotki :D z jednej strony i wczesne i późniejsze macierzyństwo ma swoje plusy i minusy
Jejku współczuje Ci tego złego samopoczucia. Ja przez ostatnie kilka dni mam tak, że jak leżę to mnie wszystko boli do tego stopnia, że nie mogę wstać i mój mi musi pomagać haha [emoji23] także unikam leżenia i korzystam z tego przypływu energi.. [emoji3] mogłoby tak zostać już do końca [emoji5] i mam nadzieje, że u Ciebie prędzej czy później taki czas też nadejdzie! [emoji9]
Super rzeczy macie upatrzone no i czekam nadal na fotki tego co już posiadasz [emoji3]
Co do wózka to miałam kupić używany ale też się zakochałam w ibebe z elekronicznym hamulcem.. no cudo ten wózek jak dla mnie! I taki piękny niebieski kolor.. muszę go mieć ale planuje kupić po nowym roku[emoji39]
Mam nadzieję że w końcu to minie, czuję się jak na wiecznym kacu.
Aaa widziałam chyba te wózki ibebe, niestety nie na żywo ale wydają się fajne, w moim stylu :D

reklama
Jasne, że zrobię jutro test ;D ale mam tylko te 25, jak zbiorę mocz i kupię te testy czulsze to też wyjdzie? W sensie z tego porannego? [emoji23] Właśnie to mnie najbardziej stresuje, już w zeszłym tyg była tam tragedia:/
No kochana pokazuj te 2 tłuste krechy! Mam taka nadzieję że się udało! Trzymam kciuki

Zobacz załącznik 1044691

Badanie trwało godzinę.. powiedziała ze jedno badanie a potem mam się nie wystraszyć jak podadzą kontrast i powtórzą badanie . Pytałam znajomych co mieli rezonans to nikt nie miał kontrastu . Mój mąż tez nie miał I badanie trwało ok 20 min. Jak wyszłam z badania i zobaczyłam mój telefon i milion nieodebranych połączeń od męża to się zmartwiłam . On jest za granica i myślał ze coś mi się stało na tym badaniu bo weszłam o 19:50 a była 20:30 i nie napisałam ze już po. Wyszłam równo o 20;55
Ja jak miałam robiony rezonans to zawsze z kontrastem lepszy obraz jest wtedy. Ale nigdy nie miałam tak że najpierw bez kontrastu a później z kontrastem. I badanie trwało nie dłużej niż 30 minut.

Ja jak miałam robiony rezonans to zawsze z kontrastem lepszy obraz jest wtedy. Ale nigdy nie miałam tak że najpierw bez kontrastu a później z kontrastem. I badanie trwało nie dłużej niż 30 minut.

Ja miałam rezonans przysadki może dlatego . Niewiem . Ale ona odrazu mówiła ze drugie badanie z kontrastem . To była wieczność w tej maszynie

Modlę się by u mnie nic nie było bo to będzie gwóźdź do trumny .
Mi tego torbiela szyszynki przez przypadek wykryli właśnie jak strasznie bolała mnie głowa przy atakach padaczkowych. Na szczęście ona mi nie zagraża w żaden sposob i jak narazie nie urosła ani mm w ostatnim badaniu. Teraz czekam na termin do szpitala i pewnie w szpitalu mi zrobią rezonans aby sprawdzić wszystko.

A dostałaś skierowanie na rezonans z jakieś przyczyny? Czy tylko lekarze sprawdzają czy jest wszystko ok?

Ehh przestaje wierzyć jakiemu kolwiekntestwoi na teście różowa krecha a beta 0.2 nie wiem nie mam siły do tego bolesny okres zaraz będzie na teście wychodzily 2 grube krechy a beta będzie poniżej zera ja już nie wierzę w nic przygotowałam się na to ale jednak jakis żal w sercu zostaje przestałam wierzyć testom i wszystkiemu również [emoji174][emoji21]

reklama
Mi tego torbiela szyszynki przez przypadek wykryli właśnie jak strasznie bolała mnie głowa przy atakach padaczkowych. Na szczęście ona mi nie zagraża w żaden sposob i jak narazie nie urosła ani mm w ostatnim badaniu. Teraz czekam na termin do szpitala i pewnie w szpitalu mi zrobią rezonans aby sprawdzić wszystko.

A dostałaś skierowanie na rezonans z jakieś przyczyny? Czy tylko lekarze sprawdzają czy jest wszystko ok?

Moja endo dała mi skierowanie jak PRL miałam 50. Inni lekarze mówili ze wskazaniem jest wynik ok 100. Mnie głowa wogole nie boli. Bóle tylko miałam w ciąży a tak to wogole mnie nie boli .

Do góry