nikolka1203
Fanka BB :)
Jutro zrobię fotki z jednej strony i wczesne i późniejsze macierzyństwo ma swoje plusy i minusyWrzuć co masz, jestem ciekawa, chętnie pooglądam
Wózek super, naprawdę ładny
No i nie ukrywam, ze zazdroszczę takiej młodej mamy. Moja mając 38 lat mnie urodziła, a babcia została 20 lat później [emoji14] ale mamy świetny kontakt, tylko po prostu wiem, ze ma dla nas te 20 lat mniej[emoji17]
Mam nadzieję że w końcu to minie, czuję się jak na wiecznym kacu.Jejku współczuje Ci tego złego samopoczucia. Ja przez ostatnie kilka dni mam tak, że jak leżę to mnie wszystko boli do tego stopnia, że nie mogę wstać i mój mi musi pomagać haha [emoji23] także unikam leżenia i korzystam z tego przypływu energi.. [emoji3] mogłoby tak zostać już do końca [emoji5] i mam nadzieje, że u Ciebie prędzej czy później taki czas też nadejdzie! [emoji9]
Super rzeczy macie upatrzone no i czekam nadal na fotki tego co już posiadasz [emoji3]
Co do wózka to miałam kupić używany ale też się zakochałam w ibebe z elekronicznym hamulcem.. no cudo ten wózek jak dla mnie! I taki piękny niebieski kolor.. muszę go mieć ale planuje kupić po nowym roku[emoji39]
Aaa widziałam chyba te wózki ibebe, niestety nie na żywo ale wydają się fajne, w moim stylu