reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej dziewczyny.. postow nie nadrobie bo produkujecie nieziemsko..
Ja w mijajacym tygodniu odwaliłam 79.5h w pracach czyli full 2 etaty.. efekt jest taki ze dzis wreszcie wolne a ja dospac nie moge od 5 bo tak wstaje codziennie a kladlam sie przed 24.. lece zaraz ogarnac dom.. wstawie rosołek.. zjem male sniadanko.. musze nadrobic sprzatanie w sensie podlogi pomyc i pranie pochowac.. i lazienke umyc całą bo na to czasu w tygodniu brak było.. i bede czekać na Jasia ktory wczoraj pojechac w swoje rodzinne strony do Siedlec na urodziny przyjaciela.. i specjalnie nie pił za duzo zeby dziś wrócić bo świętujemy rocznicę której nikt Nam nie wróżył znajac naszą roznice wieku (jest 12 lat mlodszy)..
Niestety zaczyna mi sie okres.. ale dobry koń i po błocie pójdzie [emoji1787]
Przepraszam.. głupawkę mam od rana nieziemską.. dobrze że Jaś mam jakieś 6h drogi spowrotem to zdaze wymyślic jakąś dobrą kolację, coś na deser i jeszcze zrobię się na ładnie :) co by wieczór był iście świąteczny dla Nas :)

Jadę, na uczelnie co prawda do 15 tylko ale trzymajcie kciuki za mój pierwszy dzień. Naszczesicie moja koleżanka poszła że mną z poprzedniej podyplomowke więc nie jestem sama.

Oli mi coś w nocy kaszlal. Wstał z zapchany noskiem. Mama po śniadaniu ma mu dać rutinoscorbin i tantum verde. Może się nie rozwinie nic z tego.

Trzymam kciuki! Fajnie, że nie będziesz sama, zawsze to raźniej :)

No to faktycznie super by było jakby się u synka nic nie rozwinęło, trzymam kciuki.

U nas młoda lepiej, z kolej ja obudziłam się z zapchanym nosem i bolącym gardłem[emoji53] obstawiam, ze to na tle alergicznym, bo od wczoraj swędzi mnie twarz i oczy mi łzawią.

Miłego dnia dziewczyny!

Hejka ja już wracam [emoji23][emoji23] przepisz mi trzy przedmioty. I okazało się że są 3 laski w ciąży na roku i 4 z poprzedniej mojej podyplomowki [emoji7]

Mam techniczne pytanie nie to że sie ludze ze moze blad lab albo cos ale małżonek zadał mi dziś inne pytanie i nie wiem sama czy nie ma racji
Wiem kiedy była owu ale starania były już po owu czyli ile dni od ostatnich starań beta będzie wiarygodna? Ile trwa najdłuższy czas zapłodnienia po którym wyjdzie już beta. ?
Mąż twierdzi że wyglądam inaczej-ładniej, piersi mam obrzmiale, dużo mlecznego śluzu i szyjka jest jak by zaklejona, zaklejona. Dziwnie długa. Temperatura nie spada cały czas 37.2 . Okresu nadal brak .
Może beta była za szybko zrohiona? Jak myślicie?

Mam techniczne pytanie nie to że sie ludze ze moze blad lab albo cos ale małżonek zadał mi dziś inne pytanie i nie wiem sama czy nie ma racji
Wiem kiedy była owu ale starania były już po owu czyli ile dni od ostatnich starań beta będzie wiarygodna? Ile trwa najdłuższy czas zapłodnienia po którym wyjdzie już beta. ?
Mąż twierdzi że wyglądam inaczej-ładniej, piersi mam obrzmiale, dużo mlecznego śluzu i szyjka jest jak by zaklejona, zaklejona. Dziwnie długa. Temperatura nie spada cały czas 37.2 . Okresu nadal brak .
Może beta była za szybko zrohiona? Jak myślicie?

A ile przed @ robiłaś bete? I kiedy teoretycznie powinna przyjsc? Wierzyć mi się nie chce w to co się stało [emoji33]

reklama
@RoseGold miałam ci wysłać paznokcie jak zrobię. Trochę przerobione bo czarny na kciukach nie chciał się prawidłowo utwardzic i dałam złoty.
IMG_20191110_124246.jpeg

Do góry