reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej laski. To mnie rewelacje z niedziałajacym forum ominely, póki co nic się nie zawiesza itp. Dzisiaj miałam ostatnie jazdy po mieście. W poniedziałek plac, we wtorek egzamin :D

Skończyłam dziś brać clo, muszę umówić się na środę na monitoring;) miałam kupić testy owu ale chyba w tym cyklu zrezygnuje, monitoring prawdę powie :)
Ooo będziemy 3mac kciuki [emoji16]

A pewnie ja przy monitoringu też bym sobie testy pewnie odpuściła.

reklama
Ja też wolę te "stara"
Jakoś przyzwyczajona do tej jestem. Choć ta nowa nie była aż taka zła.

Widziałam że w dalszym ciągu nie dostałaś @ po duphastonie. Ja też nadal czekam. Miałam dzisiaj śluz zabarwiony na różowo ale tylko kilka godzin. Teraz już nic nie ma więc czekam nadal. Dzisiaj 27dc temperatura z 36.38 spadła na 36.08 także sporo.

Ktoś pytał... Nie miałam za bardzo czasu pisać, ale w środę 23.10 o godz 4.51 zostałam mamą cudownego chłopca. Hubert dostał 10 pkt, 56cm i 3420g. Jak nie dostanie żółtaczki to w sobotę wychodzimy
Super gratuluję synka. Duży chłopak. Dużo zdrówka dla was. A Ty jak się czujesz? Poród SN czy cc?

Ktoś pytał... Nie miałam za bardzo czasu pisać, ale w środę 23.10 o godz 4.51 zostałam mamą cudownego chłopca. Hubert dostał 10 pkt, 56cm i 3420g. Jak nie dostanie żółtaczki to w sobotę wychodzimy
Suuuper [emoji16] gratuluję. Duuuuzo zdrówka. 3mam kciuki za brak zoktaczki. Mój Mały po porodzie 2dnia dostał leciusiej ale polecony mi go wykładać na słońce i pomogło, wyszliśmy normalnie po 3 dniach [emoji16]

Jakoś przyzwyczajona do tej jestem. Choć ta nowa nie była aż taka zła.

Widziałam że w dalszym ciągu nie dostałaś @ po duphastonie. Ja też nadal czekam. Miałam dzisiaj śluz zabarwiony na różowo ale tylko kilka godzin. Teraz już nic nie ma więc czekam nadal. Dzisiaj 27dc temperatura z 36.38 spadła na 36.08 także sporo.
Tak jeszcze nie mam, brzuch coś cmi, śluz leciutko jakby sciemnial. Ale mi ba rękę że jeszcze dziś nie mam bo chce spokojnie zdążyć po receptę na clo i dupka a wizyta w pon. Od jutra @ może spokojnie przychodzić [emoji23]

Tak jeszcze nie mam, brzuch coś cmi, śluz leciutko jakby sciemnial. Ale mi ba rękę że jeszcze dziś nie mam bo chce spokojnie zdążyć po receptę na clo i dupka a wizyta w pon. Od jutra @ może spokojnie przychodzić [emoji23]
Rozumiem. No u mnie też się nic nie rusza ale mam nadzieję że do 30dc okres przyjdzie i będzie spokój.

Super wieści, gratulacje :* [emoji173][emoji173][emoji173]
Rozumiem. No u mnie też się nic nie rusza ale mam nadzieję że do 30dc okres przyjdzie i będzie spokój.
Kurczę ja też te cykle jakieś mega długie mam bo prawie 32 dni ale za to @ skrocila się z 8dni do 5 [emoji23][emoji16]

reklama
Super wieści, gratulacje :* [emoji173][emoji173][emoji173]Kurczę ja też te cykle jakieś mega długie mam bo prawie 32 dni ale za to @ skrocila się z 8dni do 5 [emoji23][emoji16]
Kochana ja miałam 40 dniowe i dłuższe także jak by teraz przy duphastonie było 30 dniowe to by było super. A co do trwania miesiączki to u mnie trwa 4 dni z tym ze ostatni cykl był mega dziwny, bo 4 dni zwykłych plamien i 2 dni krwawienia "krwią" brązowa.

Napewno po czulas ulgę że miesiączka trwa 5 dni a nie 8.

Do góry