reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dobrze będzie. Ja też bez auta kiebsko młoda 3 km w jedną stronę do przedszkola i o ile w taka pogodę jak dziś to rowerem możemy ale jak pada to .... jest mokro tu i uwdzie :-D

Ja codziennie dojeżdżam na uczelnie 70km w jedna strone. Pociągiem daje rade, ale nie zawsze. Po pierwsze u mnie w miejscowości nie ma stacji i trzeba dojechac :/ to jeszcze nie zawsze mi godziny pasują. Wystarczy, ze mam lekarza na 17, to juz pociąg powrotny mam dopiero o 20:40[emoji23] dlatego pociąg super sprawa, kwartalny bilet wykupiony, ale auto to niestety podstawa.
Ale ogólnie mam nadzieje, ze moj mi w koncu naprawia, naprawa moze i skomplikowana, ale poza tym samochod całkiem na chodzie[emoji28]

reklama
Ja codziennie dojeżdżam na uczelnie 70km w jedna strone. Pociągiem daje rade, ale nie zawsze. Po pierwsze u mnie w miejscowości nie ma stacji i trzeba dojechac :/ to jeszcze nie zawsze mi godziny pasują. Wystarczy, ze mam lekarza na 17, to juz pociąg powrotny mam dopiero o 20:40[emoji23] dlatego pociąg super sprawa, kwartalny bilet wykupiony, ale auto to niestety podstawa.
Ale ogólnie mam nadzieje, ze moj mi w koncu naprawia, naprawa moze i skomplikowana, ale poza tym samochod całkiem na chodzie[emoji28]
Miejmy taka nadzieję

Donoszę że dostałam takie rozwiązanie
Odinstalować bb
Wejść w przeglądarkę
Jechać w dół powinien pokazać się pasek czy przypiąć bb do ekranu startowego -zaakceptować
To doraźnie na chwilę pomoże będą przychodziły powiadomienia w formie dzwoneczka . Jak naprawiamy awarie damy znać
Pozdrawiam

Czyli jednak awaria tylko. Mogliby od razu naprawić to, ze powiadomienia nie przychodzą[emoji17]

Donoszę że dostałam takie rozwiązanie
Odinstalować bb
Wejść w przeglądarkę
Jechać w dół powinien pokazać się pasek czy przypiąć bb do ekranu startowego -zaakceptować
To doraźnie na chwilę pomoże będą przychodziły powiadomienia w formie dzwoneczka . Jak naprawiamy awarie damy znać
Pozdrawiam
Czyli działają, super [emoji4]

Hej dziewczyny,
Mi też się pojawił ten komunikat, zainstalowałam od nowa nie pomogło, ale chyba coś zrobili bo już jest ok. Ja mam apke baby boom.

Ja dziś dzwoniłam do lekarza, w pon idę na wizytę i po receptę ba kolejne clo i dupka, byleby @ przyszła najwcześniej jutro a nie dzis. A czuje ze będzie bo boli brzuch i żniw śluz ma taki kwaskowaty jakby zapach, a zauważyłam że tak mam przed @ ( wreszcie coś się powtarza i udaje mi się zauważyć) [emoji16]

reklama
Do góry