reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Myślę że do 30dc przyjdzie nam miesiączka. Bo jak będą dłuższe cykle to dla mnie bez sensu zażywanie i trucie się duphastonem.
No u mnie dupek mial pomoc na to plamienia w 2 fazie, bo zazwyczaj od ok 15dc już plamilam i tak kilka tyg a @ był brak. Teraz póki co przy dupku zero plamien zobaczymy czy @ będzie normalna

No u mnie dupek mial pomoc na to plamienia w 2 fazie, bo zazwyczaj od ok 15dc już plamilam i tak kilka tyg a @ był brak. Teraz póki co przy dupku zero plamien zobaczymy czy @ będzie normalna
No a ja miałam mniej więcej co 2-3 dni plamienia po dupku. A zażywalam go na wyregulowanie cykli. Brałam go o 14 a o 16 zaczynały się plamienia trwały kilka godzin i znowu spokój i tak ciągle.

No a ja miałam mniej więcej co 2-3 dni plamienia po dupku. A zażywalam go na wyregulowanie cykli. Brałam go o 14 a o 16 zaczynały się plamienia trwały kilka godzin i znowu spokój i tak ciągle.
Ja 1szy raz w życiu nam te tabsy.
No ale bez tego to miałam plemienia od 15dc do średnio 44dc aż miałam wywoywany @. Także chwytam się każdej dobrej zmiany [emoji16]

Ja 1szy raz w życiu nam te tabsy.
No ale bez tego to miałam plemienia od 15dc do średnio 44dc aż miałam wywoywany @. Także chwytam się każdej dobrej zmiany [emoji16]
Ja też mam pierwszy raz te tabsy. Najlepsze jest to że od 16dc brałam dupka a 23dc wykres flo pokazał mi owu z temperatur. I teraz nie wiem czy okres dzięki duphastonowi przyjdzie wcześniej czy dopiero 4.11 (14 dni po ewentualnej owu).

Kochana jeśli miałaś plamienia bez dupka a teraz znikły to znaczy że na ciebie te leki działają. Tylko się cieszyć. [emoji6]

Ja też mam pierwszy raz te tabsy. Najlepsze jest to że od 16dc brałam dupka a 23dc wykres flo pokazał mi owu z temperatur. I teraz nie wiem czy okres dzięki duphastonowi przyjdzie wcześniej czy dopiero 4.11 (14 dni po ewentualnej owu).

Kochana jeśli miałaś plamienia bez dupka a teraz znikły to znaczy że na ciebie te leki działają. Tylko się cieszyć. [emoji6]
Mów mi tak jeszcze to wykielkuja mi skrzydła [emoji23][emoji23]
Niech działają, niech działają, niech coś w końcu kurka działa [emoji16]

Nie nie przeżył zbity doszczętnie. Ale miałam ubezpieczenie więc przysla nowy . Szczęście w nieszczęściu Młoda mi położyła na narzuta A nie zauwazylam i z 4 piętra nie chciał się nauczyć latać
Ja nie wiem, czy na moj obecny telefon w ogole sa jeszcze jakies aktualizacje :D a ten telefon wyprany to był prezent na urodziny, miesięczny iPhone xs max[emoji23] a Twoj s9 przeżył?

Zaczęłam dzień o 5 odwiozę dzieciaki i jadę na badania, odebrać dokumenty i potem znowu odebrać dzieciaki. Obiad w locie A wieczorem muszę psa obciąć bo zarosnieta jak....

reklama
Do góry