reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja już tez nie śpię i chyba nie zasnę, powtórzyłam testy, bo miałam wieczorem iść na imprezę i musiałam być pewna. Z prawej pink z czułością 20, a z lewej test z czułością 10 :o jeszcze biorę pod uwagę błąd testu, ale i tak się boje. W sierpniu poroniłam wiec na razie jestem bardziej przerażona niż szczęśliwa, ale mam nadzieje ze to się zmieni :)Zobacz załącznik 1035622
No pięknie! Jak mnie to cieszy ♡ jeszcze trochę i wszystkie będziemy ciężarówki !
Po cichu gratuluję [emoji3059]

reklama
Informuję wszem i wobec, ze hipcie (mowię na to hipcie, bo kiedys wyglądały jak hipcie, teraz im kształt zmienili) weszły do Lidla jako nowość, wiec myślę, że mozna potraktować to juz jako cos oficjalnego
IMG_5276.jpg

Już po musiałam czekać bo lekarz zrobił sobie przerwę. Ogólnie mała nie chciała się pokazać za żadne skarby. Ja tam pukal a na końcu wypila się tylkiem. Żadnych badań nie było tylko samo zdjęcie. Mówili że 4d a okazało się 3d. Był ratownik medyczny, położna i można było zrobić sesje ciążowa to poszłam z koleżanką zdjęcia za 3 tyg dostaniemy na maila a to mała tyle pokazała że rękę na twarzy cały czas miała.
1571493215806.jpeg

Już po musiałam czekać bo lekarz zrobił sobie przerwę. Ogólnie mała nie chciała się pokazać za żadne skarby. Ja tam pukal a na końcu wypila się tylkiem. Żadnych badań nie było tylko samo zdjęcie. Mówili że 4d a okazało się 3d. Był ratownik medyczny, położna i można było zrobić sesje ciążowa to poszłam z koleżanką zdjęcia za 3 tyg dostaniemy na maila a to mała tyle pokazała że rękę na twarzy cały czas miała. Zobacz załącznik 1035744

Hahaha faktycznie facepalm[emoji23]

Ja już tez nie śpię i chyba nie zasnę, powtórzyłam testy, bo miałam wieczorem iść na imprezę i musiałam być pewna. Z prawej pink z czułością 20, a z lewej test z czułością 10 :o jeszcze biorę pod uwagę błąd testu, ale i tak się boje. W sierpniu poroniłam wiec na razie jestem bardziej przerażona niż szczęśliwa, ale mam nadzieje ze to się zmieni :)Zobacz załącznik 1035622
Ooooo! Chwilę nie sprawdzam forum, a tutaj takie wieści! [emoji8] gratulacje [emoji173]
Ja też już na nogach, pospałam może 3 godziny bo mam w szpitalu cudowną współlokatorkę co myśli tylko o sobie.
I jak tam kochana, co porabiasz? Rozmawiałaś może z lekarzem o ewentualnym wyjściu do domu?

Ja już po wizytacji mamusi [emoji23] padam na twarz, przyjechała również moja siostra z moja chrzesnica - 5 miesięcy ma, klusek się z niej zrobił [emoji16] A mi dzisiaj już żadna przeciwbólowa na brzuch nie pomaga, leje się ze mnie.. masakra.

reklama
Do góry