reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny [emoji6] u nas znowu dobrze zaczęty dzień, chyba faktycznie po wkroczeniu w drugi trymestr się tak fajnie zrobiło [emoji3059] już po śniadanku, byłam z psem na spacerze, a zaraz biorę się za sadzenie cebulek tylko czekam aż mi mąż te miejsca przekopie [emoji16]
Miłego, słonecznego dnia! [emoji8]

reklama
Hej dziewczyny [emoji6] u nas znowu dobrze zaczęty dzień, chyba faktycznie po wkroczeniu w drugi trymestr się tak fajnie zrobiło [emoji3059] już po śniadanku, byłam z psem na spacerze, a zaraz biorę się za sadzenie cebulek tylko czekam aż mi mąż te miejsca przekopie [emoji16]

U nas niestety słonecznie nie jest w ogole[emoji19] taka typowa niedziela dobra na chandrę.
Jak zaczynałam weekend w środę po południu to az mu było przykro, ze tyle wolnego, bo co ja zrobie z tym czasem. Ale oczywiscie standard - przychodzi niedziela i juz mam depresje, ze jutro na uczelnię[emoji23]

Ja już tez nie śpię i chyba nie zasnę, powtórzyłam testy, bo miałam wieczorem iść na imprezę i musiałam być pewna. Z prawej pink z czułością 20, a z lewej test z czułością 10 :o jeszcze biorę pod uwagę błąd testu, ale i tak się boje. W sierpniu poroniłam wiec na razie jestem bardziej przerażona niż szczęśliwa, ale mam nadzieje ze to się zmieni :)Zobacz załącznik 1035622
Gratulacje [emoji3590] wszystko będzie dobrze kochana, kreska bardzo widoczna u mnie było podobnie :)

Niedziela u nas taka średnia, oboje z nie mężem zdychamy więc będziemy leżeć

Oj tak, drugi trymestr zmienia życie. Wszystkie bolączki znikają. Ja w 1 trymestrze czułam się jak kundel bury, za to w drugim jak rasowy kucyk ponny haha

A trzeci trymestr to sielanka:p

Pojawił się nowy lekarz na obchodzie i mamy nowe decyzje. Od 11.40 do prawie 15 jestem pod ktg i założyli mi balonik. Już jestem zmęczona, a gdzie tu dalej

@fiddlee chodzę po schodach:p badań nie robią bo weekend, babkę z noworodkiem z którą dzieliłam salę wypisali i teraz leżę z kaszlącą i prychajaca babką. Żyć nie umierać. Już mnie nie wypuszczą bo skończyłam 38tc, ale do 40tc nic nie będą robić chyba że samo się ruszy, także bajka. Zła jestem na lekarza że mnie na taką minę wpuścił, bo wyniki mam wzorowe i bez sensu mnie trzymają, równie dobrze mogłabym w domu czekać aż coś ruszy
Możesz się wypisać na własne zadanie . Potem wrócić jako coś się zacznie . Ja tak robiłam. Jak nic nie robią, badania ok

reklama
Dziewczyny, ja Wam chyba nie powiedziałam, że będę chrzestną [emoji3059] Właśnie siedzę i ryję w internecie w poszukiwaniu szatki i prezentu. Co prawda chrzciny dopiero za miesiąc, ale wolę mieć wszystko ogarnięte wcześniej.
Myślę, żeby kupić małej takie pudełeczko i złoty medalik z łańcuszkiem, co myślicie? [emoji6] Mi się mega spodobało to pudełeczko [emoji7] dodatkowo myślę ile dać do koperty, jak słyszałam ile dają chrzestni to aż mnie zawaliło z nóg [emoji16] myślicie, że 2 stówy będzie spoko jak dorzucę do tego pudełka?

Do góry