reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja już od 5 tej nie śpię też pije kawę.
Rose wszystkie są mega piękne chyba bym wziela ten ostatni taki słodki jest. Szklanki cudne czasami w h &y są promocje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Bosze i weź się zdecyduj. Piękne.

reklama
Ja już tez nie śpię i chyba nie zasnę, powtórzyłam testy, bo miałam wieczorem iść na imprezę i musiałam być pewna. Z prawej pink z czułością 20, a z lewej test z czułością 10 :o jeszcze biorę pod uwagę błąd testu, ale i tak się boje. W sierpniu poroniłam wiec na razie jestem bardziej przerażona niż szczęśliwa, ale mam nadzieje ze to się zmieni :)
IMG_1354.JPG

Cześć dziewczyny , ja zamiast pospać to już na nogach , pije kawkę i zaraz będę farbować moje siwe kudły [emoji23] miłego dzionka
Dlatego ja po latach wrocilam do blondu - az tak nie bedzie widać siwych włosów jak na czerwonych np[emoji23]

Ja też już na nogach, pospałam może 3 godziny bo mam w szpitalu cudowną współlokatorkę co myśli tylko o sobie.
A co takiego współlokatorka robi? :p
I co z Tobą planują?

Ja już od 5 tej nie śpię też pije kawę.
Rose wszystkie są mega piękne chyba bym wziela ten ostatni taki słodki jest. Szklanki cudne czasami w h &y są promocje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Bosze i weź się zdecyduj. Piękne.
Obstawiam, ze młodej spodoba sie wlasnie ten ostatni. Zobaczymy, co wybierze.
A w h&y wlasnie teraz sa przeceny na wszystko. Te szklanki "diamentowe" chyba 30%, a te kubki w kotki -70%. Ale juz nie miałam siły tam chodzić, taki tłok był

Ja już tez nie śpię i chyba nie zasnę, powtórzyłam testy, bo miałam wieczorem iść na imprezę i musiałam być pewna. Z prawej pink z czułością 20, a z lewej test z czułością 10 :o jeszcze biorę pod uwagę błąd testu, ale i tak się boje. W sierpniu poroniłam wiec na razie jestem bardziej przerażona niż szczęśliwa, ale mam nadzieje ze to się zmieni :)Zobacz załącznik 1035622

Hahaha mowilam Ci, ze dalej jest szansa :D

Dzien dobry dziewczyny :)
Jeszcze bym pospała, ale @ juz spac nie chciała[emoji17]

Planuje dzisiaj podjechać do lumpeksu, moze upoluje cos fajnego, a pozniej do sali zabaw, zarezerwować termin urodzin.

Miłego dnia!

Ja już tez nie śpię i chyba nie zasnę, powtórzyłam testy, bo miałam wieczorem iść na imprezę i musiałam być pewna. Z prawej pink z czułością 20, a z lewej test z czułością 10 :o jeszcze biorę pod uwagę błąd testu, ale i tak się boje. W sierpniu poroniłam wiec na razie jestem bardziej przerażona niż szczęśliwa, ale mam nadzieje ze to się zmieni :)Zobacz załącznik 1035622
Ten Pink z czułością 20 jest dokładniejszy. Widzę druga kreskę według mnie pozytywny [emoji7][emoji7][emoji7]
o szkoda, ze u mnie nie ma :-(
Znając życie się nie dopchamy idziemy godzinę szybciej ale i tak wątpię że się uda.

reklama
Kolejna ciąża na wątku! Cudownie [emoji3059]

Do góry