reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny,
Ja już po śniadaniu, nie mogę już patrzeć na chleb, więc zjadłam płatki z mlekiem (oczywiście bez laktozy, co by przeżyć jakoś dzień) [emoji16] zaraz szybki prysznic i jadę zawieźć telefon na wymianę ekranu, w koncu nie będę miała plamy na środku [emoji16]
Niby mają mi zrobić w max. 3 godziny [emoji848]

reklama
Dziś 32dc i ja już po teście, ale niestety negatyw. Może jakby się baaardzo przypatrzeć to było widać cień cienia cienia, ale to raczej moja wyobraźnia. Poczekam do soboty i powtórzę jakimś lepszym :)

Cześć dziewczyny , nie umiem nie pisać na forum . Podjęliśmy decyzje z m ze robię badania nk i zespół antyfosfolipidowy a on zrobi chromatyne plemnikowa i hba zanim podejdziemy do in vitro. Ale podejdziemy jeszcze raz do IUI jeśli w tym roku jeszcze będę mieć owu z lewej strony . Nie mogę się poddać , już tyle wycierpialam . Za tydzień mąż wraca to się weźmiemy za badania .
A ja właśnie z mężem rozmawiałam, że jeszcze w przyszlym tyg podjadę do lekarza i porozmawiam o inseminacji. I jakie badania muszę zrobić przed. Najważniejsze, że jakaś droga jest obrana:) zobaczysz w końcu doczekamy się 2 kresek i my:*
Ooo to super mi też już dorosły ale są takie brzydkie zwłaszcza kciuki takie pofalowane. Dalej walczę. Hybryda mi strasznie niszczy jedynie mogę żel budujący np z neo nail.
Ten mój kciuk też jakiś dziwny jest, ale.ksztalt robię na bazie proteinowej z indigo. U mnie sprawdza się świetnie i nawet po zdjęciu mam twarde i ładne paznokcie.
A ja zazdroszczę Ci pazurków zrobionych, bo moje teraz skrócone na maxa, żeby małego nie podrapać przy masażach itp. i takie nijakie te paznokcie teraz. Włosy związane, bo lubi łapać za nie, makijaż ograniczyłam do pomalowania oczu i brwi, bo jak nałożę tapetę i go przytulam, to potem ma krostki na buźce. No jednym słowem czuję taka nijaka z wyglądu ostatnio, jedynie na duchu mnie powstrzymuje to, że waga ciągle ładnie spada w dół.
Nawet nie wiesz ile bym dała żeby się z Tobą zamienić [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Patrzcie co w koncu do nas dotarło[emoji173]️ mam nadzieję, ze na stałe

Zobacz załącznik 1034793
Oooo gdzie to można dostać żeby spróbować;)?
Cześć dziewczyny,
Ja już po śniadaniu, nie mogę już patrzeć na chleb, więc zjadłam płatki z mlekiem (oczywiście bez laktozy, co by przeżyć jakoś dzień) [emoji16] zaraz szybki prysznic i jadę zawieźć telefon na wymianę ekranu, w koncu nie będę miała plamy na środku [emoji16]
Niby mają mi zrobić w max. 3 godziny [emoji848]
W moim nawet nie opłaca się wymieniać ekranu. Czekam do marca bo umowy nam się kończą i wezmę jakiś za złotówkę byle był cały :D
Dziś 32dc i ja już po teście, ale niestety negatyw. Może jakby się baaardzo przypatrzeć to było widać cień cienia cienia, ale to raczej moja wyobraźnia. Poczekam do soboty i powtórzę jakimś lepszym :)
Sprawdzaj :) Ja to się łudzę, że jak @ nie przyjdzie to pojadę do lekarza i mi powie, że jestem w ciąży.. [emoji23] pomimo negatywów. Chociaż w moim przypadku to prędzej torbiel albo inne g. [emoji23]

A ja właśnie z mężem rozmawiałam, że jeszcze w przyszlym tyg podjadę do lekarza i porozmawiam o inseminacji. I jakie badania muszę zrobić przed. Najważniejsze, że jakaś droga jest obrana:) zobaczysz w końcu doczekamy się 2 kresek i my:*Ten mój kciuk też jakiś dziwny jest, ale.ksztalt robię na bazie proteinowej z indigo. U mnie sprawdza się świetnie i nawet po zdjęciu mam twarde i ładne paznokcie.Nawet nie wiesz ile bym dała żeby się z Tobą zamienić [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]Oooo gdzie to można dostać żeby spróbować;)?W moim nawet nie opłaca się wymieniać ekranu. Czekam do marca bo umowy nam się kończą i wezmę jakiś za złotówkę byle był cały :DSprawdzaj :) Ja to się łudzę, że jak @ nie przyjdzie to pojadę do lekarza i mi powie, że jestem w ciąży.. [emoji23] pomimo negatywów. Chociaż w moim przypadku to prędzej torbiel albo inne g. [emoji23]

Tak zapytaj jakie badania , mogę potem wysłać zdjęcie jakie my mieliśmy zlecone . To podstawa by zrobić inseminacje trzeba zrobić badania . Tez dobrze jakbyś miała aktualna cytologie

A ja właśnie z mężem rozmawiałam, że jeszcze w przyszlym tyg podjadę do lekarza i porozmawiam o inseminacji. I jakie badania muszę zrobić przed. Najważniejsze, że jakaś droga jest obrana:) zobaczysz w końcu doczekamy się 2 kresek i my:*Ten mój kciuk też jakiś dziwny jest, ale.ksztalt robię na bazie proteinowej z indigo. U mnie sprawdza się świetnie i nawet po zdjęciu mam twarde i ładne paznokcie.Nawet nie wiesz ile bym dała żeby się z Tobą zamienić [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]Oooo gdzie to można dostać żeby spróbować;)?W moim nawet nie opłaca się wymieniać ekranu. Czekam do marca bo umowy nam się kończą i wezmę jakiś za złotówkę byle był cały :DSprawdzaj :) Ja to się łudzę, że jak @ nie przyjdzie to pojadę do lekarza i mi powie, że jestem w ciąży.. [emoji23] pomimo negatywów. Chociaż w moim przypadku to prędzej torbiel albo inne g. [emoji23]

Koniecznie pokaz pozniej, jakie paznokcie zrobiłaś :)

Te cudowne hipcie znalazłam w Dino, ale tu rzeczy lubią sie pojawiać i znikać, wiec póki nie zobacze ich gdzie indziej to bede w stresie[emoji85]

A do mnie wlasnie doszedł przed chwila moj telefon. Tzn odesłali mi z gwarancji ten moj zepsuty. Na konto przeleją 1000zl i tyle. Sama nie wiem, co dalej robic. Oddam go do jakiegoś zwykłego serwisu, moze chociaż na jakis czas go ogarną.

No i trzymam kciuki, zeby to nie była torbiel!

W tv leci wlasnie ukryta prawda i jest tu jakis dramat, ze facet chce dziecko, a jego żona nie chce i wymyśla setki wymówek, a ogólnie okaże sie, ze chyba nie moze miec dzieci :o

W tv leci wlasnie ukryta prawda i jest tu jakis dramat, ze facet chce dziecko, a jego żona nie chce i wymyśla setki wymówek, a ogólnie okaże sie, ze chyba nie moze miec dzieci :o
W tym odcinku się okaże że była w ciąży ze swoim kochankiem i pojechała usunąć do Czech i ma uszkodzona macice i nie może mieć już więcej dzieci jak dobrze pamiętam. Oglądałam ten odcinek wczoraj o 18:00

reklama
Witam się dziewczyny.

Ja dzisiaj pospalam do 11:10 i mam lenia. Dobrze, że wczoraj już sobie zrobiłam zupę na dzisiaj.

Wszystkim dziewczynom, które na dniach testują życzę ujrzenia II kreseczek.

Jutro na 9:00 mam paznokcie, ale nie wiem jakie zrobić. Myślę nad dwoma stylizacjami. I pewnie wyjdę z innymi z resztą jak prawie zawsze.

W przyszłym tygodniu znowu mam badania tsh usg i obniżenie dawki na tarczyce. Aż się boję.

@fiddlee trzymam kciuki aby @ nie przyszła i okazało się żeby była ciąża.
Daj znać jakie paznokcie zrobiłaś.

Życzę miłego dnia dziewczyny!

Do góry