reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziewczyny nie wiem czy w odpowiednim miejscu zamieszczam post, ale muszę się kogoś poradzić. Staramy się z mężem o dziecko. Coś mnie wczoraj podkusilo i zrobiłam w ciągu dnia test. W normalnym świetle druga kreska była innego koloru białego a pod światło jak na załączonym obrazku obecnie dziś lub jutro powinnam dostać @ lecz nie czuje się jak na @. Co myśleć? Chyba fabrycznie widać ta kreskę nie? Dodam że robiłam test o większej czułości 20

Załączniki

• received_1188214974695465.jpeg
    received_1188214974695465.jpeg
    95,8 KB · Wyświetleń: 74
No to oddałam telefon i powiem Wam, że normalnie straciłam poczucie bezpieczeństwa [emoji50] aż mi się źle zrobiło, że nie mogę zadzwonić do męża [emoji3]
Ale byłam też w pepco, kupiłam ciuszki dla Franka (tak na razie nazywam tego mojego synka, ale imię na pewno nie zostanie, bo Franciszek jest za długie i mi się za bardzo nie podoba) [emoji3] jeden komplet i taki kombinezon, bo tak jak mowiłyśmy w kwietniu będzie jeszcze zimno [emoji6] ale zdjęcie Wam wrzucę jak odzyskam swój telefon, bo w tym nie działa aparat [emoji3]

W ogóle po odpaleniu tego tel wyskoczyło mi powiadomienie z mojego kalendarzyka, że okres mi się spóźnia od prawie roku hahaha wtedy ostatnio używałam ten telefon [emoji3]

@fiddlee u mnie była i torbiel i ciąża, więc jedno nie wyklucza drugiego [emoji3] haha
Screenshot_2019-10-17-12-38-03.jpeg

Dziewczyny nie wiem czy w odpowiednim miejscu zamieszczam post, ale muszę się kogoś poradzić. Staramy się z mężem o dziecko. Coś mnie wczoraj podkusilo i zrobiłam w ciągu dnia test. W normalnym świetle druga kreska była innego koloru białego a pod światło jak na załączonym obrazku obecnie dziś lub jutro powinnam dostać @ lecz nie czuje się jak na @. Co myśleć? Chyba fabrycznie widać ta kreskę nie? Dodam że robiłam test o większej czułości 20

Zrób rano test i najlepiej 10 czułość . A jak masz możliwość bety to bym zrobiła i będziesz mieć pewność

reklama

Trochę za blisko ta kreska, moze byc tak, ze cos prześwituje tylko, dlatego najlepiej powtórz test albo zrob betę, tak jak @Aneczka85_01 proponuje :)

Aaa i normalnie mam identyczny kolor paznokci w tym momencie, poczułam sie przez chwile jakbym to ja dodała zdjęcie[emoji23]

Do góry