reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Gdzie wyście się wszystkie podziały [emoji848]
Ja to przepadłam w przypływie energii [emoji23] byłam na zakupach, ugotowałam obiad, posprzatałam trochę, byłam u sąsiadki, a teraz wycisnęłam sobie sok z pomarańczy i padłam przed tv [emoji16]
Ale faktycznie tak mało aktywnie tu dzisiaj [emoji16]
Aha, no i stwierdziłam, że nie wytrzymam 4 tygodnie do wizyty kolejnej i wpisałam się na wtorek do medicover, ale nie do tej lekarki co byłam na początku tylko do innego lekarza [emoji848] ciekawe jak będzie, ale chcę tylko malucha zobaczyć, nic więcej, więc w sumie wisi mi jaki będzie [emoji16]

reklama
A ja wracam z pracy :) I strasznie mam ochotę na czekoladę. Bardzo często mam na nią ochotę ale dzisiaj to przegięcie... Ale nie mogę bo dieta. Ehh jestem taka nieszczęśliwa. No nic. Szybko do domu myć się i spać żeby się nie pogrążyć [emoji23]

Hej :) ja dzisiaj byłam u fryzjera, wróciłam do domu i po prostu padłam. Mąż wrócił pracy zjedliśmy kolację i leżę w wannie. Może trochę to przyspieszy @ bo już 2 dzień opóźnienia, dupek odstawiony, testy negatywne i nic [emoji29]
U mnie przytulasy zawsze @ wywolywaly. Polecam [emoji106]

@RoseGold nadciśnienie sprzed ciąży + cukrzyca ciążowa. Wg mojego doktorka do 39tc mam się rozwiązać, ale znając życie to w szpitalu mogą podjąć zupełnie inną decyzję, bo mój dr pracuje w innym szpitalu niż ten w którym mam rodzić (jedyny w Wlkp z 3 st referencyjnosci).

W ogóle to nie lubię sytuacji nad którymi nie panuję i ze strachu robię pod siebie, no ale teraz to już muszę się trzymać dla maluszka

Dzień dobry dziewczyny, faktycznie tu cicho strasznie :o

Ja musze sie pochwalić, ze na uczelni w piątki nie mam ogólnie zajęć, a w czwartki mam zajecia tylko do 12. A ze odwołali mi jutro polowe wykładów, to na dwie godziny nie opłacało mi sie przyjeżdzać :p dlatego od wczorajszego wieczora mam weekend :D

Młodsza corka pierwszy raz idzie do przedszkola po przerwie. Juz wszystko było dobrze, a rano jakby znów zachrypnięta i nie wiem wtf. Najwyżej pani zadzwoni, zeby ja zabrać, zobaczymy.

U mojego meza wieje, przez co nie moga za bardzo pracować, wiec ucieszyłam sie, ze moze przyjedzie do domu, ale niestety[emoji17]

Dzis lub jutro powinnam dostać @, wiec czekamy.

No i to w sumie tyle u mnie :p

Miłego dnia!

@RoseGold nadciśnienie sprzed ciąży + cukrzyca ciążowa. Wg mojego doktorka do 39tc mam się rozwiązać, ale znając życie to w szpitalu mogą podjąć zupełnie inną decyzję, bo mój dr pracuje w innym szpitalu niż ten w którym mam rodzić (jedyny w Wlkp z 3 st referencyjnosci).

W ogóle to nie lubię sytuacji nad którymi nie panuję i ze strachu robię pod siebie, no ale teraz to już muszę się trzymać dla maluszka

To dawaj ze szpitala znac, co tam postanowili. Trzymam kciuki!

Cześć Wam. Coś nam ostatnio wątek wymiera.

U mnie 20dc boobsy dalej nie bolą. Wolala bym żeby bolały i żeby było "Jak zawsze".
Ale z 2 strony wyszły mi 3 małposyfy także to sprowadza mnie na ziemię [emoji23]

Miłego dnia życzę

Witam się i ja. Boże ci ja bym dała żeby się wyspać [emoji24]
Hej :) ja dzisiaj byłam u fryzjera, wróciłam do domu i po prostu padłam. Mąż wrócił pracy zjedliśmy kolację i leżę w wannie. Może trochę to przyspieszy @ bo już 2 dzień opóźnienia, dupek odstawiony, testy negatywne i nic [emoji29]
Co robiłaś z włosami? Pochwal się.
A ja wracam z pracy :) I strasznie mam ochotę na czekoladę. Bardzo często mam na nią ochotę ale dzisiaj to przegięcie... Ale nie mogę bo dieta. Ehh jestem taka nieszczęśliwa. No nic. Szybko do domu myć się i spać żeby się nie pogrążyć [emoji23]
I tak czekoladą to moja zguba wielka [emoji24] i wszystko co czekoladowe
Dzień dobry dziewczyny, faktycznie tu cicho strasznie :o

Ja musze sie pochwalić, ze na uczelni w piątki nie mam ogólnie zajęć, a w czwartki mam zajecia tylko do 12. A ze odwołali mi jutro polowe wykładów, to na dwie godziny nie opłacało mi sie przyjeżdzać [emoji14] dlatego od wczorajszego wieczora mam weekend :D

Młodsza corka pierwszy raz idzie do przedszkola po przerwie. Juz wszystko było dobrze, a rano jakby znów zachrypnięta i nie wiem wtf. Najwyżej pani zadzwoni, zeby ja zabrać, zobaczymy.

U mojego meza wieje, przez co nie moga za bardzo pracować, wiec ucieszyłam sie, ze moze przyjedzie do domu, ale niestety[emoji17]

Dzis lub jutro powinnam dostać @, wiec czekamy.

No i to w sumie tyle u mnie [emoji14]

Miłego dnia!
Rose taka pogoda taka wiesz. Przed wczoraj 24 stopnie wczoraj i dziś 12 sama źle to znoszę i mam katar. A dziecko to już w ogóle.
Na którym Ty jesteś roku?

reklama
Witam się i ja. Boże ci ja bym dała żeby się wyspać [emoji24]Co robiłaś z włosami? Pochwal się. I tak czekoladą to moja zguba wielka [emoji24] i wszystko co czekoladoweRose taka pogoda taka wiesz. Przed wczoraj 24 stopnie wczoraj i dziś 12 sama źle to znoszę i mam katar. A dziecko to już w ogóle.
Na którym Ty jesteś roku?

Na 3 roku jestem. Cały ten rok mamy po angielsku, a czwarty rok to juz praktyki i pisanie pracy. Ale promotora juz sobie teraz zaklepałam :D

Do góry