fiddlee
Fanka BB :)
Zazdroszczę ja niby nie pracuje, a wiecznie mnie w domu nie ma [emoji23]Dzień dobry dziewczyny, faktycznie tu cicho strasznie
Ja musze sie pochwalić, ze na uczelni w piątki nie mam ogólnie zajęć, a w czwartki mam zajecia tylko do 12. A ze odwołali mi jutro polowe wykładów, to na dwie godziny nie opłacało mi sie przyjeżdzać [emoji14] dlatego od wczorajszego wieczora mam weekend
Młodsza corka pierwszy raz idzie do przedszkola po przerwie. Juz wszystko było dobrze, a rano jakby znów zachrypnięta i nie wiem wtf. Najwyżej pani zadzwoni, zeby ja zabrać, zobaczymy.
U mojego meza wieje, przez co nie moga za bardzo pracować, wiec ucieszyłam sie, ze moze przyjedzie do domu, ale niestety[emoji17]
Dzis lub jutro powinnam dostać @, wiec czekamy.
No i to w sumie tyle u mnie [emoji14]
Miłego dnia!
Mi się przez ostatnie clo wszystko popieprzylo w cyklu. Dzisiaj mam już 3 dzień opóźnienia i nic.. Ale ciśnienie z boobsów zeszło więc może @ niedlugo przyjdzie. Oby nie była zbyt bolesna. Jeszcze jeden cykl z clo- jeśli nie będzie udany to przerwa 3 miesiące..Cześć Wam. Coś nam ostatnio wątek wymiera.
U mnie 20dc boobsy dalej nie bolą. Wolala bym żeby bolały i żeby było "Jak zawsze".
Ale z 2 strony wyszły mi 3 małposyfy także to sprowadza mnie na ziemię [emoji23]
Miłego dnia życzę
Na te moje rude po rozjasnieniu nalozyla mi farbę czekoladową czy jakąś. W każdym razie efekt jest taki, że mam piękny taki prawie naturalny brąz z refleksami. Zrobię foto jak się ogarnęWitam się i ja. Boże ci ja bym dała żeby się wyspać [emoji24]Co robiłaś z włosami? Pochwal się. I tak czekoladą to moja zguba wielka [emoji24] i wszystko co czekoladoweRose taka pogoda taka wiesz. Przed wczoraj 24 stopnie wczoraj i dziś 12 sama źle to znoszę i mam katar. A dziecko to już w ogóle.
Na którym Ty jesteś roku?
Ja wstaje, robię się na bóstwo i jadę na pazurki. W końcu mogę zrobić wszystkie łącznie z moim kciukiem, który już pięknie odrósł.