reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzień dobry dziewczyny, faktycznie tu cicho strasznie :o

Ja musze sie pochwalić, ze na uczelni w piątki nie mam ogólnie zajęć, a w czwartki mam zajecia tylko do 12. A ze odwołali mi jutro polowe wykładów, to na dwie godziny nie opłacało mi sie przyjeżdzać [emoji14] dlatego od wczorajszego wieczora mam weekend :D

Młodsza corka pierwszy raz idzie do przedszkola po przerwie. Juz wszystko było dobrze, a rano jakby znów zachrypnięta i nie wiem wtf. Najwyżej pani zadzwoni, zeby ja zabrać, zobaczymy.

U mojego meza wieje, przez co nie moga za bardzo pracować, wiec ucieszyłam sie, ze moze przyjedzie do domu, ale niestety[emoji17]

Dzis lub jutro powinnam dostać @, wiec czekamy.

No i to w sumie tyle u mnie [emoji14]

Miłego dnia!
Zazdroszczę:D ja niby nie pracuje, a wiecznie mnie w domu nie ma [emoji23]
Cześć Wam. Coś nam ostatnio wątek wymiera.

U mnie 20dc boobsy dalej nie bolą. Wolala bym żeby bolały i żeby było "Jak zawsze".
Ale z 2 strony wyszły mi 3 małposyfy także to sprowadza mnie na ziemię [emoji23]

Miłego dnia życzę
Mi się przez ostatnie clo wszystko popieprzylo w cyklu. Dzisiaj mam już 3 dzień opóźnienia i nic.. Ale ciśnienie z boobsów zeszło więc może @ niedlugo przyjdzie. Oby nie była zbyt bolesna. Jeszcze jeden cykl z clo- jeśli nie będzie udany to przerwa 3 miesiące..
Witam się i ja. Boże ci ja bym dała żeby się wyspać [emoji24]Co robiłaś z włosami? Pochwal się. I tak czekoladą to moja zguba wielka [emoji24] i wszystko co czekoladoweRose taka pogoda taka wiesz. Przed wczoraj 24 stopnie wczoraj i dziś 12 sama źle to znoszę i mam katar. A dziecko to już w ogóle.
Na którym Ty jesteś roku?
Na te moje rude po rozjasnieniu nalozyla mi farbę czekoladową czy jakąś. W każdym razie efekt jest taki, że mam piękny taki prawie naturalny brąz z refleksami. Zrobię foto jak się ogarnę :D

Ja wstaje, robię się na bóstwo i jadę na pazurki. W końcu mogę zrobić wszystkie łącznie z moim kciukiem, który już pięknie odrósł. :D

reklama
Na 3 roku jestem. Cały ten rok mamy po angielsku, a czwarty rok to juz praktyki i pisanie pracy. Ale promotora juz sobie teraz zaklepałam :D
O ja to jeszcze troszkę Ci zostało. Ja miałam rozbite studia I i II stopnia na licencjackie pisałam pracę licencjacką i miałam obronę i na magisterkę też pisałam pracę ale już miałam badania i ankiety. Masakra to było. Trzeba było diagramy powklejac obliczyć. Ale dasz radę. Szybko zleci.

Cześć dziewczyny , nie umiem nie pisać na forum . Podjęliśmy decyzje z m ze robię badania nk i zespół antyfosfolipidowy a on zrobi chromatyne plemnikowa i hba zanim podejdziemy do in vitro. Ale podejdziemy jeszcze raz do IUI jeśli w tym roku jeszcze będę mieć owu z lewej strony . Nie mogę się poddać , już tyle wycierpialam . Za tydzień mąż wraca to się weźmiemy za badania .

Zazdroszczę:D ja niby nie pracuje, a wiecznie mnie w domu nie ma [emoji23] Mi się przez ostatnie clo wszystko popieprzylo w cyklu. Dzisiaj mam już 3 dzień opóźnienia i nic.. Ale ciśnienie z boobsów zeszło więc może @ niedlugo przyjdzie. Oby nie była zbyt bolesna. Jeszcze jeden cykl z clo- jeśli nie będzie udany to przerwa 3 miesiące.. Na te moje rude po rozjasnieniu nalozyla mi farbę czekoladową czy jakąś. W każdym razie efekt jest taki, że mam piękny taki prawie naturalny brąz z refleksami. Zrobię foto jak się ogarnę :D

Ja wstaje, robię się na bóstwo i jadę na pazurki. W końcu mogę zrobić wszystkie łącznie z moim kciukiem, który już pięknie odrósł. :D
Ooo to super mi też już dorosły ale są takie brzydkie zwłaszcza kciuki takie pofalowane. Dalej walczę. Hybryda mi strasznie niszczy jedynie mogę żel budujący np z neo nail.

Cześć dziewczyny , nie umiem nie pisać na forum . Podjęliśmy decyzje z m ze robię badania nk i zespół antyfosfolipidowy a on zrobi chromatyne plemnikowa i hba zanim podejdziemy do in vitro. Ale podejdziemy jeszcze raz do IUI jeśli w tym roku jeszcze będę mieć owu z lewej strony . Nie mogę się poddać , już tyle wycierpialam . Za tydzień mąż wraca to się weźmiemy za badania .
I to jest dobra wiadomość. Trzymam za was kciuki.

Fajnie że podjeliscie taka decyzję! To na pewno dobra decyzja. Mocno trzymamy kciukasy

Witam się i ja. Boże ci ja bym dała żeby się wyspać [emoji24]Co robiłaś z włosami? Pochwal się. I tak czekoladą to moja zguba wielka [emoji24] i wszystko co czekoladoweRose taka pogoda taka wiesz. Przed wczoraj 24 stopnie wczoraj i dziś 12 sama źle to znoszę i mam katar. A dziecko to już w ogóle.
Na którym Ty jesteś roku?
Jak trafi Ci się takie spokojne dziecko jak moje, to się wyśpisz po porodzie [emoji16] ja naprawdę bardzo dobrze się wysypiam, na pewno lepiej niż się wysypiałam w ciąży [emoji4]

Zazdroszczę:D ja niby nie pracuje, a wiecznie mnie w domu nie ma [emoji23] Mi się przez ostatnie clo wszystko popieprzylo w cyklu. Dzisiaj mam już 3 dzień opóźnienia i nic.. Ale ciśnienie z boobsów zeszło więc może @ niedlugo przyjdzie. Oby nie była zbyt bolesna. Jeszcze jeden cykl z clo- jeśli nie będzie udany to przerwa 3 miesiące.. Na te moje rude po rozjasnieniu nalozyla mi farbę czekoladową czy jakąś. W każdym razie efekt jest taki, że mam piękny taki prawie naturalny brąz z refleksami. Zrobię foto jak się ogarnę :D

A ja zazdroszczę Ci pazurków zrobionych, bo moje teraz skrócone na maxa, żeby małego nie podrapać przy masażach itp. i takie nijakie te paznokcie teraz. Włosy związane, bo lubi łapać za nie, makijaż ograniczyłam do pomalowania oczu i brwi, bo jak nałożę tapetę i go przytulam, to potem ma krostki na buźce. No jednym słowem czuję taka nijaka z wyglądu ostatnio, jedynie na duchu mnie powstrzymuje to, że waga ciągle ładnie spada w dół.

Jak ja nie pracowałam i nie studiowałam, czy teraz chociażby w wakacje, to tak samo wiecznie mnie w domu nie było :p teraz w wolne jestem uziemiona przez brak samochodu, no i nie chce teraz za duzo hajsu wydawac, bo z mężem planujemy jeden kontrakt zerwać i nie wiemy, jak to bedzie z portfelem. Ale jutro tez jadę do fryzjera i na zakupy, wiec moge finansowo popłynąć[emoji23]

O ja to jeszcze troszkę Ci zostało. Ja miałam rozbite studia I i II stopnia na licencjackie pisałam pracę licencjacką i miałam obronę i na magisterkę też pisałam pracę ale już miałam badania i ankiety. Masakra to było. Trzeba było diagramy powklejac obliczyć. Ale dasz radę. Szybko zleci.
Moje studia tez sa rozbite na I i II stopień (I stopień trwa 4 lata, IIst trwa 2 lata, ale magisterium chce juz zrobic zaocznie) i niestety tez bede pisać dwie prace :o oczywiscie jesli mnie do obrony inż dopuszcza, bo mam na razie mega duzo zaległości[emoji23]

Oczywiscie, ze nie mozesz sie poddać! Super, ze maz zaraz wraca i chce zrobic badania.
Cały czas trzymam za Was kciuki, bo wszyscy zasługują na swoj mały cud, ale Wy w szczególności[emoji5]

Jak trafi Ci się takie spokojne dziecko jak moje, to się wyśpisz po porodzie [emoji16] ja naprawdę bardzo dobrze się wysypiam, na pewno lepiej niż się wysypiałam w ciąży [emoji4]
Moja pierwsza corka tez okazała sie aniołem i całe noce przesypiała :) a jako dziecko 2 letnie potrafiła spac nawet do 11 :) niestety w życiu musi byc równowaga i z druga mieliśmy okropne przeboje, ale tu juz wina była choroba

reklama
Patrzcie co w koncu do nas dotarło[emoji173]️ mam nadzieję, ze na stałe

IMG_5240.jpg

Do góry