reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Powiedzcie dziewczyny, że jest szansa, że była owulacja mimo negatywnych testów [emoji26]

Czytam ze dziewczyny tak miały . Ja osobiście ufam moim testom i jak mi pokazał negatyw to faktycznie owu nie miałam . To było zaraz po zabiegu i byłam na kontroli a testy robiłam by wiedzieć czy kłamią . Wszystko zależy od testów . Ja mam sprawdzone i chodzę na monitoringi wiec się pokrywają z usg . Zaraz Ci wkleję foto jest opisane jaki dzień cyklu i ile miał pęcherzyk
0a6d95a7-b570-4539-86d2-7cc636249665.jpg

Z 14 dnia nie wkleilam ale już nie było 2 kreski i miałam płyn w zatoce duglasa wiec pęcherzyk pękł jak był wielkości ok 22 i tak mi pękają

reklama
Wróciłam właśnie od genetyka . Badania kariotypow ok . Teraz jeszcze czekać czy udała się inseminacja . Martwi mnie ze od 17 dc mam bóle na okres . Są inne. Najpierw tylko wieczorami cmilo a teraz od wczoraj mocniej boli . A to dopiero 22 dc . Oczywiście robiłam test rano [emoji23] ale co ma pokazać jak nawet 12 dni nie minęło .. ah ja to jestem nienormalna
Nie Ty jedna, ja od 3 dni robię codzień rano test A termin @ mam na poniedziałek [emoji23]

Oczywiście, że szansa jest! [emoji173] powiem tak, ja przy potwierdzonej owu na monitoringu, testy miałam cały czas negatywne [emoji16] także uszy do góry [emoji173]

Oby, bo to już 25dc, do wczoraj robiłam testy i żaden nie był ani troche pozytywny. Ani ciazowe mi nie wychodzą ani owulacyjne, klątwa jakaś [emoji28]

Powiedzcie dziewczyny, że jest szansa, że była owulacja mimo negatywnych testów [emoji26]
Jest szansa. U mnie nigdy testy nie pokazały pozytywu, nawet nie były blisko. Używałam dwóch różnych firm, jeden apteczny - wieczna biel, nawet cienia nie było, a takie z allegro coś tam pokazywały ale nigdy nie były pozytywne. A jestem już w 37+2. Że tak napiszę, był jeden stosunek w udanym cyklu i to taki losowy, bo poprzednie cykle miałam od 24-71 dni, więc dni płodne to była totalna loteria

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaa ale który dzień masz ?

Wiesz ja wiem dokładnie kiedy pękł mi i miałam podane żołnierze i mam napisane : bhcg dnia 16.10 [emoji23][emoji23]
Dzisiaj mam 30dc, owu byla gdzieś 18-20dc A mam 32 dniowe ;) nie nastawiam się negatywnie tymi testami bo przy cyklu w którym się udało dzień przed terminem @ był negatyw, a w dniu @ już pozytyw ;).

Do góry