reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jest szansa. U mnie nigdy testy nie pokazały pozytywu, nawet nie były blisko. Używałam dwóch różnych firm, jeden apteczny - wieczna biel, nawet cienia nie było, a takie z allegro coś tam pokazywały ale nigdy nie były pozytywne. A jestem już w 37+2. Że tak napiszę, był jeden stosunek w udanym cyklu i to taki losowy, bo poprzednie cykle miałam od 24-71 dni, więc dni płodne to była totalna loteria
A w którym dc miałaś owu po zażyciu pierwszej dawki clo ( to był pierwszy cykl z clo i owocny dobrze pamiętam?)

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki, mam nadzieję ze jakoś zleci do poniedziałku. Brzuszki piękne macie i te malutkie (tu zazdroszczę bo dużo lżej) i te już większe Marta (tobie zazdroszczę bo za moment koniec [emoji3590]) a dziś zaczęłam 13 tydzień i już się turlam [emoji23] teoretycznie to nie jest moja pierwsza ciąża tylko trzecia ale wcześniejsze zakończyły się na bardzo bardzo wczesnych etapach więc to nie powinno mieć wpływu. Myślę ze dużo tu robi to ze ja jestem bardzo niska, więc będę szersza niż wyższa hahah
AirBrush_20191003171536.jpeg
AirBrush_20190915193449.jpeg

27+3tc taki ogromny już [emoji23]Zobacz załącznik 1032794
Jak Cię wywaliło od ostatniego zdjęcia [emoji16] piękny brzuszek, taki zgrabny, kuleczka [emoji7]
Ja mam taki,, dzis zaczynam 12 tydz., tylko ja mam troche tluszczyku. Sorka za balagan [emoji847]Zobacz załącznik 1032828
Ale ładnie widać [emoji7] i też tak wcześnie
Co myślicie? To już pozytyw ? Jest w ogóle możliwy taki przeskok tzn że wczoraj ledwo ledwo 2 kreska A dzisiaj już dość mocno widoczna?Zobacz załącznik 1032841
Pozytywny [emoji6] owocnych starań [emoji3590]
No i pewnie, że możliwe... Grunt, że pozytywny taki piękny.
Dzięki dziewczyny za kciuki, mam nadzieję ze jakoś zleci do poniedziałku. Brzuszki piękne macie i te malutkie (tu zazdroszczę bo dużo lżej) i te już większe Marta (tobie zazdroszczę bo za moment koniec [emoji3590]) a dziś zaczęłam 13 tydzień i już się turlam [emoji23] teoretycznie to nie jest moja pierwsza ciąża tylko trzecia ale wcześniejsze zakończyły się na bardzo bardzo wczesnych etapach więc to nie powinno mieć wpływu. Myślę ze dużo tu robi to ze ja jestem bardzo niska, więc będę szersza niż wyższa hahah
Zobacz załącznik 1032908Zobacz załącznik 1032909
Jej, Tu też już masz brzuszek... Patrzę i zazdroszczę [emoji7]

Kurczę patrzę na Was i tylko ja taka zacofana z tym brzuchem [emoji16] w kolejce to mnie chyba nigdy nie przepuszczą skoro taka niewidoczna jestem [emoji23]

Jak Cię wywaliło od ostatniego zdjęcia [emoji16] piękny brzuszek, taki zgrabny, kuleczka [emoji7]Ale ładnie widać [emoji7] i też tak wcześniePozytywny [emoji6] owocnych starań [emoji3590]
No i pewnie, że możliwe... Grunt, że pozytywny taki piękny. Jej, Tu też już masz brzuszek... Patrzę i zazdroszczę [emoji7]

Kurczę patrzę na Was i tylko ja taka zacofana z tym brzuchem [emoji16] w kolejce to mnie chyba nigdy nie przepuszczą skoro taka niewidoczna jestem [emoji23]
Wywaliło i strasznie mi ciężko [emoji24]
Kochana, w kolejce to Cię nie przepuszcza nawet z takim brzuchem jaj mój. Znieczulica nastała [emoji35]
Od 3 nie śpię...

Ale Wam zazdroszczę tych brzuszków. Każdy jest piękny. Rosnijcie zdrowo jeszcze ciężarówki.

Marzę o tym żeby cały nasz wątek był już zafasolkowany [emoji3059] ale by było fajnie.

Ja trochę podłamana bo tak jak nast pisała waga stanęła:( przez tydzień nic nie spadło. A tak się cieszyłam że fajnie schodzi. No nic trzeba się jeszcze mocniej wziąć za siebie.
We wtorek idę do fizjo z tym kręgosłupem i dowiem się jakie ćwiczenia i czy w ogóle coś mogę ćwiczyć.

Witam się z pracy i miłego dnia życzę:)

Dzień dobry dziewczyny! Pół nocy mam nie przespsne, w krzyżu tak mnie boli, że nie wiedziałam jak się położyć.. :/ zawsze przed @ pobolewalo ale teraz to już przegiecie. Lecę na zakupy i zaszywam się w domu do niedzieli wieczór. Byle tylko na wybory wylecieć ;)

Dziewczyny cudne macie brzuszki :) @paola425 ciekawe kiedy Ci urośnie jakoś bardziej..taka chudzina z Ciebie, że szok! [emoji3]

Dzień dobry w ogóle [emoji5] biorę się za mycie okien od rana, mam jakiś przypływ energii muszę to wykorzystać, pierwszą noc dziś nie wstawałam siku i w końcu się wyspalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Miłego dnia dla Was i słonecznego, u mnie od rana cudna pogoda [emoji7]

reklama
Do góry