reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ale Wam zazdroszczę tych brzuszków. Każdy jest piękny. Rosnijcie zdrowo jeszcze ciężarówki.

Marzę o tym żeby cały nasz wątek był już zafasolkowany [emoji3059] ale by było fajnie.

Ja trochę podłamana bo tak jak nast pisała waga stanęła:( przez tydzień nic nie spadło. A tak się cieszyłam że fajnie schodzi. No nic trzeba się jeszcze mocniej wziąć za siebie.
We wtorek idę do fizjo z tym kręgosłupem i dowiem się jakie ćwiczenia i czy w ogóle coś mogę ćwiczyć.

Witam się z pracy i miłego dnia życzę:)

Ja jestem pewna, że prędzej czy później wszystkim tutaj się uda [emoji5] fajnie jest to razem przechodzić, chciałabym też być z Wami wtedy kiedy to Wam się uda [emoji5] Trzymam kciuki za wszystkie!!!

A co do wagi to niech Cię to zmotywuje do dalszego działania i udowodnienia, że ta waga spadnie!! [emoji3] dasz radę [emoji123]

reklama
Na Twoim miejscu jakbym tam już była to bym pewnie zrobiła [emoji23] daj znać co postanowiłaś [emoji3]

No i zdecydowałam zrobić ale... do labo jeżdżę 30 km jeśli chodzi o endokrynologa . Wyniki nie są dostępne online. Mowie grzecznie pani : chciałabym zrobić jeszcze bhcg z wynikiem dzisiaj ale jest problem ze nie jestem stad i czy bym mogła zadzwonić po wynik.. ona mówi ze niema opcji , ze ewentualnie mogę zapłacić Extra i wynik bedzie za 2-3 h. No kur... mowie jej ze się umówię z nią na tel i jeśli beta będzie powyżej 10 to tylko mi powie ze jest ok. Nie zgodziła się. Tak wiec nic z bety , muszę czekać do poniedziałku [emoji24]

Cześć dziewczyny [emoji4] jeszcze nawet nie podniosłam rolety, ale z tego co zapowiadali i co mówicie zapowiada się cudowny dzień [emoji7] muszę zaraz wstać i trochę ogarnąć, no i lecieć do cukierni, bo mama do mnie przyjeżdża [emoji4]
Wywaliło i strasznie mi ciężko [emoji24]
Kochana, w kolejce to Cię nie przepuszcza nawet z takim brzuchem jaj mój. Znieczulica nastała [emoji35]
Od 3 nie śpię...
Ja od 3 to dopiero spałam [emoji16] byliśmy u znajomych i wróciliśmy po 1 jakoś...
Ale Wam zazdroszczę tych brzuszków. Każdy jest piękny. Rosnijcie zdrowo jeszcze ciężarówki.

Marzę o tym żeby cały nasz wątek był już zafasolkowany [emoji3059] ale by było fajnie.

Ja trochę podłamana bo tak jak nast pisała waga stanęła:( przez tydzień nic nie spadło. A tak się cieszyłam że fajnie schodzi. No nic trzeba się jeszcze mocniej wziąć za siebie.
We wtorek idę do fizjo z tym kręgosłupem i dowiem się jakie ćwiczenia i czy w ogóle coś mogę ćwiczyć.

Witam się z pracy i miłego dnia życzę:)
Już niedługo będą tu wszystkie zafasolkowane i dzieciate [emoji4]
Dziewczyny cudne macie brzuszki :) @paola425 ciekawe kiedy Ci urośnie jakoś bardziej..taka chudzina z Ciebie, że szok! [emoji3]

Dzień dobry w ogóle [emoji5] biorę się za mycie okien od rana, mam jakiś przypływ energii muszę to wykorzystać, pierwszą noc dziś nie wstawałam siku i w końcu się wyspalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Miłego dnia dla Was i słonecznego, u mnie od rana cudna pogoda [emoji7]
Co Wy tu wszystkie macie z tym myciem okien [emoji16] ja się tyle naczytałam, że w ciąży nie można, że ten obowiązek zrzuciłam na męża [emoji16]

U mnie też jest nie kolorowo, wczoraj wieczorem przyszly wyniki, prolaktyna jeszcze większą niż tydzień temu, progesteron za mały A testosteron za duży.
Ginekolog powiedziała że wszystkie ziola,witaminy i probiotyki cały cykl brać olej z wiesiolka tylko do owulacji.
Powiedziała że oba ziola ładnie wyreguluj cykle ale potrzeba czasu . Zobaczymy co doda poniedziałek.

U mnie też jest nie kolorowo, wczoraj wieczorem przyszly wyniki, prolaktyna jeszcze większą niż tydzień temu, progesteron za mały A testosteron za duży.
Ginekolog powiedziała że wszystkie ziola,witaminy i probiotyki cały cykl brać olej z wiesiolka tylko do owulacji.
Powiedziała że oba ziola ładnie wyreguluj cykle ale potrzeba czasu . Zobaczymy co doda poniedziałek.

Bierzesz castagnus ? On szybko obniży prolaktyne . Ja miałam coś ok 50 a po tyg brania już 33 a kolejny tydzień 21 czy jakoś tak

Cześć dziewczyny [emoji4] jeszcze nawet nie podniosłam rolety, ale z tego co zapowiadali i co mówicie zapowiada się cudowny dzień [emoji7] muszę zaraz wstać i trochę ogarnąć, no i lecieć do cukierni, bo mama do mnie przyjeżdża [emoji4]Ja od 3 to dopiero spałam [emoji16] byliśmy u znajomych i wróciliśmy po 1 jakoś... Już niedługo będą tu wszystkie zafasolkowane i dzieciate [emoji4] Co Wy tu wszystkie macie z tym myciem okien [emoji16] ja się tyle naczytałam, że w ciąży nie można, że ten obowiązek zrzuciłam na męża [emoji16]
Ja myje okna co dwa miesiące. W każdej ciąży. Ja dziś też z mamą się widzę e to ja jadę do niej. Ok 100km mam. Jedziemy na obiadek.

Cześć dziewczyny [emoji4] jeszcze nawet nie podniosłam rolety, ale z tego co zapowiadali i co mówicie zapowiada się cudowny dzień [emoji7] muszę zaraz wstać i trochę ogarnąć, no i lecieć do cukierni, bo mama do mnie przyjeżdża [emoji4]Ja od 3 to dopiero spałam [emoji16] byliśmy u znajomych i wróciliśmy po 1 jakoś... Już niedługo będą tu wszystkie zafasolkowane i dzieciate [emoji4] Co Wy tu wszystkie macie z tym myciem okien [emoji16] ja się tyle naczytałam, że w ciąży nie można, że ten obowiązek zrzuciłam na męża [emoji16]
Faktycznie trochę wstyd, że przy tak pięknym słoneczku okna moje wyglądają tragicznie.. [emoji23]mimo to i tak mąż będzie je mył [emoji16] ja dzisiaj zmobilizowałam się żeby wyjść na zakupy, dostałam polecenie zrobić sobie jakąś przyjemność więc zaleciałam do empiku i kupiłam jakiś kryminał i płytę z muzyką jazzową [emoji847][emoji847][emoji847] chciałam zmienić wystrój salonu, zakupiłam w tym celu granatowy obrus na stół, jeszcze firany i taki pseudo włoachty kawałek sztucznej skóry i będzie całkiem przyjemnie [emoji16] tylko po to już się wybiorę z mężem bo nie mam mocy żeby to wszystko dźwigać. Muszę jeszcze wpasc do drogerii po jakieś testy ciążowe, do Lidla po coś ba dzisiejszy i jutrzejszy obiad i wsio [emoji16] nic tylko uczyć się do testów [emoji23]

Ja myje okna co dwa miesiące. W każdej ciąży. Ja dziś też z mamą się widzę e to ja jadę do niej. Ok 100km mam. Jedziemy na obiadek.
Mmm gotowy obiadek, ale bym przyjęła [emoji16] jeszcze w dodatku maminy [emoji3059]
Faktycznie trochę wstyd, że przy tak pięknym słoneczku okna moje wyglądają tragicznie.. [emoji23]mimo to i tak mąż będzie je mył [emoji16] ja dzisiaj zmobilizowałam się żeby wyjść na zakupy, dostałam polecenie zrobić sobie jakąś przyjemność więc zaleciałam do empiku i kupiłam jakiś kryminał i płytę z muzyką jazzową [emoji847][emoji847][emoji847] chciałam zmienić wystrój salonu, zakupiłam w tym celu granatowy obrus na stół, jeszcze firany i taki pseudo włoachty kawałek sztucznej skóry i będzie całkiem przyjemnie [emoji16] tylko po to już się wybiorę z mężem bo nie mam mocy żeby to wszystko dźwigać. Muszę jeszcze wpasc do drogerii po jakieś testy ciążowe, do Lidla po coś ba dzisiejszy i jutrzejszy obiad i wsio [emoji16] nic tylko uczyć się do testów [emoji23]
Też mam fazę na zmianę wystroju, a raczej na zrobienie jakiegokolwiek wystroju [emoji23] od kiedy tu mieszkamy mój salon mnie wkurza, bo jest totalnie bez wyrazu, ściany są puste [emoji53] sypialnia z resztą też póki co nie ma żadnych dodatków, ale tam to tylko śpię, to jeszcze jakoś idzie przeżyć.. Ale no w salonie siedzę non stop i już nie mogę patrzeć na te puste ściany [emoji24]

@MartaSx: hej mam do ciebie sprawę. Jak dobrze pamiętam ty mierzyłas temperaturę przy staraniach o ciąże. Możesz zerknąć na mój wykres. Wydaje mi się ze dziś owu z temperatury i zastanawiam się czy sprawdzic czy sama @ przyjdzie czy nie i zacząć od jutra normalnie zażywać duphaston
Screenshot_20191012_111918_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

reklama
Do góry