reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Kurde, miałam cały post i mi skasowało [emoji35][emoji35][emoji35]

@fiddlee trzymam kciuki [emoji3590][emoji110]

@Isasza4444 musisz go jakoś namówić [emoji16] mój to wręcz przeciwnie, mógłby zawsze i wszędzie, w tym temacie kwestia zmęczenia u niego nie istnieje.. Raczej ja jestem w naszym związku tą co nie zawsze się chce i nie mam takiego parcia jak on [emoji16] pamiętam że jak się staraliśmy to łaził i mówił ciągle, że robimy, robimy [emoji23] a ja go ograniczałam, że co 2 dni [emoji16]

@RoseGold super, że chociaż z mężem pogadali i coś więcej wiecie... Ale wypożyczenie auta na własny koszt to masakra, współczuję [emoji53]

@MartaSx cudownie wyszło z synkiem, uwielbiam takie akcje [emoji3590] rozczuliłam się [emoji3059]

@Olineekg cudownie, że wszystko ok [emoji3590] to teraz już obie możemy oddychać spokojnie [emoji16] pokaż tego Twojego chłopaka, porównam czy mój ma tak samo, bo nadal się trochę łudzę, że może mój okaże się dziewczynką [emoji16] robił też foto tak od dołu, że widać pupę i to co wystaje?

Nie mam żadnych zdjęć ani nic nie dostałam dzisiaj, dopiero jak odbiorę wyniki pappa to pewnie całość dostanę [emoji3] ja nawet się nie nastawiałam, że dziś się dowiem.. stwierdziłam, że nawet nie będę pytać czy coś widać bo się tak stresowałam żeby tylko zdrowe było i wszystko w porządku [emoji5] a tu mnie zaskoczył informacją [emoji3] wiadomo, że jeszcze różnie się może okazać ale chyba pomyłki się zdarzają bardziej z dziewczynek na chłopaków bo zawsze jeszcze coś tam mogło się schować a dziewczynka z chłopaka się raczej nie zrobi [emoji23]

W tym salonie (który ma tez serwis) kupiliśmy samochód, dlatego gdy nie wiedzieliśmy, co sie dzieje, to maz kazał mi jechac do nich. Ale teraz juz sie wkurzył na maksa, wiec zobaczymy, jak to sie rozwinie
Masakra... Aż szok, że salon może tak potraktować klienta.. Raczej spodziewałabym się w pierwszym lepszym serwisie takiego czegos... A nie, że wydajesz kupę kasy na auto a potem jeszcze takie traktowanie [emoji50]
Nie mam żadnych zdjęć ani nic nie dostałam dzisiaj, dopiero jak odbiorę wyniki pappa to pewnie całość dostanę [emoji3] ja nawet się nie nastawiałam, że dziś się dowiem.. stwierdziłam, że nawet nie będę pytać czy coś widać bo się tak stresowałam żeby tylko zdrowe było i wszystko w porządku [emoji5] a tu mnie zaskoczył informacją [emoji3] wiadomo, że jeszcze różnie się może okazać ale chyba pomyłki się zdarzają bardziej z dziewczynek na chłopaków bo zawsze jeszcze coś tam mogło się schować a dziewczynka z chłopaka się raczej nie zrobi [emoji23]
Ja też byłam w szoku jak mi lekarz od razu powiedział płeć nawet zanim cokolwiek pomierzył [emoji16] też mi się to logiczne wydaje, że pomyłki to mogą się zdarzyć z dziewczynkami, ale no na tak wczesnym etapie to też aż ciężko uwierzyć, że już w ogóle coś widać [emoji16]

reklama
Do góry