reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@fiddlee mocno trzymam kciuki! Powodzenia![emoji3]

Ja jestem po prenatalnych, wszystko okej [emoji173]️ wyniki pappa mam do odebrania za tydzień ale już odetchnęłam trochę ufff [emoji6] No i prawdopodobnie kolejny CHŁOPAK!!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ mega się cieszę aż się popkalam, a mój to chyba będzie skakał z radości [emoji3] co prawda lekarz powiedział, że wozów strażackich mam jeszcze nie kupować bo to nie potwierdzone info no ale mam nadzieje, że tak już zostanie [emoji5]

Miłego dnia [emoji5]

Cudnie ze wszystko ok!!!! I super, ze chłopak Zazdro :D

Kochana ja też się zastanawiam ale niby powinna się zjawić do 4 dni po odstawieniu ale są dziewczyny którym przychodzi po 10 dniach a i może później. Mam nadzieję że do nas przyjdzie jak najwcześniej.

Kiedyś brałam luteine to luteina tak na mnie działała że dostawałam @ jeszcze w czasie zażywania luteiny.
Kurde. Do mnie @ przychodzi jeszcze podczas zażywania dupka... Czy to znaczy że nie działa na mnie tak jak powinien ?
@fiddlee mocno trzymam kciuki! Powodzenia![emoji3]

Ja jestem po prenatalnych, wszystko okej [emoji173]️ wyniki pappa mam do odebrania za tydzień ale już odetchnęłam trochę ufff [emoji6] No i prawdopodobnie kolejny CHŁOPAK!!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ mega się cieszę aż się popkalam, a mój to chyba będzie skakał z radości [emoji3] co prawda lekarz powiedział, że wozów strażackich mam jeszcze nie kupować bo to nie potwierdzone info no ale mam nadzieje, że tak już zostanie [emoji5]

Miłego dnia [emoji5]
Jupiii ♡ gratulujemy. Pięknie że wszystko u Was dobrze. Kurczę ostatnio tak się tu fajnie u nas układa niech to trwa nadal i niech w końcu któraś przejmie brzuszek po nast

Kurde, miałam cały post i mi skasowało [emoji35][emoji35][emoji35]

@fiddlee trzymam kciuki [emoji3590][emoji110]

@Isasza4444 musisz go jakoś namówić [emoji16] mój to wręcz przeciwnie, mógłby zawsze i wszędzie, w tym temacie kwestia zmęczenia u niego nie istnieje.. Raczej ja jestem w naszym związku tą co nie zawsze się chce i nie mam takiego parcia jak on [emoji16] pamiętam że jak się staraliśmy to łaził i mówił ciągle, że robimy, robimy [emoji23] a ja go ograniczałam, że co 2 dni [emoji16]

@RoseGold super, że chociaż z mężem pogadali i coś więcej wiecie... Ale wypożyczenie auta na własny koszt to masakra, współczuję [emoji53]

@MartaSx cudownie wyszło z synkiem, uwielbiam takie akcje [emoji3590] rozczuliłam się [emoji3059]

@Olineekg cudownie, że wszystko ok [emoji3590] to teraz już obie możemy oddychać spokojnie [emoji16] pokaż tego Twojego chłopaka, porównam czy mój ma tak samo, bo nadal się trochę łudzę, że może mój okaże się dziewczynką [emoji16] robił też foto tak od dołu, że widać pupę i to co wystaje?

Oto wyniki
1570784087257.jpeg
1570784124252.jpeg
1570784153128.jpeg
1570784183465.jpeg

Załączniki

• 1570784106130.jpeg
    1570784106130.jpeg
    68,5 KB · Wyświetleń: 53
Kurde. Do mnie @ przychodzi jeszcze podczas zażywania dupka... Czy to znaczy że nie działa na mnie tak jak powinien ?Jupiii ♡ gratulujemy. Pięknie że wszystko u Was dobrze. Kurczę ostatnio tak się tu fajnie u nas układa niech to trwa nadal i niech w końcu któraś przejmie brzuszek po nast
Wiesz co tego to nie wiem. Bo ja pierwszy raz będę brała dupka. Ja przy luteinie miałam w trakcie zażywania luteiny i lekarz powiedział ze dobrze na mnie działa luteina.

Kurde, miałam cały post i mi skasowało [emoji35][emoji35][emoji35]

@fiddlee trzymam kciuki [emoji3590][emoji110]

@Isasza4444 musisz go jakoś namówić [emoji16] mój to wręcz przeciwnie, mógłby zawsze i wszędzie, w tym temacie kwestia zmęczenia u niego nie istnieje.. Raczej ja jestem w naszym związku tą co nie zawsze się chce i nie mam takiego parcia jak on [emoji16] pamiętam że jak się staraliśmy to łaził i mówił ciągle, że robimy, robimy [emoji23] a ja go ograniczałam, że co 2 dni [emoji16]

@RoseGold super, że chociaż z mężem pogadali i coś więcej wiecie... Ale wypożyczenie auta na własny koszt to masakra, współczuję [emoji53]

@MartaSx cudownie wyszło z synkiem, uwielbiam takie akcje [emoji3590] rozczuliłam się [emoji3059]

@Olineekg cudownie, że wszystko ok [emoji3590] to teraz już obie możemy oddychać spokojnie [emoji16] pokaż tego Twojego chłopaka, porównam czy mój ma tak samo, bo nadal się trochę łudzę, że może mój okaże się dziewczynką [emoji16] robił też foto tak od dołu, że widać pupę i to co wystaje?

Niestety jeszcze nie pogadali, maz dopiero bedzie dzwonić.
Swoja droga wczoraj o 13 samochód poszedł na diagnostykę, minęły 22h i dalej nie wiedza co jest? Żenada, mam wrażenie, ze oni niezle cos kombinują.

Niestety jeszcze nie pogadali, maz dopiero bedzie dzwonić.
Swoja droga wczoraj o 13 samochód poszedł na diagnostykę, minęły 22h i dalej nie wiedza co jest? Żenada, mam wrażenie, ze oni niezle cos kombinują.
A Ty masz umowę z tym konkretnym serwisem, czy na jakiej zasadzie on tam poszedł?

reklama
@nikolka1203 nie wspomniałam o Tobie w poprzednim poście... Wybacz [emoji16]
Mega się cieszę, że udało się złapać serduszko [emoji3590] no i gratuluję, że tak szybko poszło, ja za pierwszym razem się trochę musiałam nagimnastykować [emoji16]

Do góry