reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@Aneczka85_01 czasoprzestrzen mi się zagina [emoji23][emoji23] ale teraz napewno jutro środa [emoji23][emoji23]

@MartaSx ludzie są bezduszni. A co do bucikow ja też Młodemu ost upolowalam dwie pary po 20zl każda [emoji3]

@RoseGold lipa z lumpeksem. Oj jak i a nie lubię być przemoc ona brrr[emoji26] a co z dentysta ostatecznie??

@fiddlee trza było mu czekolada przez łeb dać, i m i psu [emoji23][emoji23]

@paola425 u nas też dzień delikatnie mówiąc z dziedziny "przychodzi taki dzień, że nasz ochotę zawinąć się w kolderke i tylko zrobić tunel na tlen" [emoji23][emoji23][emoji23]

@adzik to nie ze z maluszkiem nie tylko proszę szukać hoteli rodzinnych [emoji106]

@ania280891 dasz radę Kochana, ja mondziolica od 1,5 roku jeżdżę i żyje, a wcześniej prawko 8 lat sie kurzylo. Spokojnie wdech wydech i powoli do celu, ja sobie zawsze powtarzam "lepiej spóźnić się 5 min niż umrzeć 30 lat za wcześnie" [emoji3] czekamy jutro na relacje [emoji3]
W koncu nie zadzwoniliśmy - młoda przestało bolec i zaczela sie bać, wiec była histeria w druga strone, ze juz nie chce do dentysty Hahaha. Ale jutro dziadek podejdzie i ją zarejestruje jak najszybciej

To oby był ok [emoji3]
Eee mnie tam nic w cycki nigdy nie idzie za to [emoji527] taka że nasza straż pożarna mogłaby mieć nowy garaż [emoji16][emoji23]
Hahaha[emoji23] mi jeszcze gorzej, bo mi nie idzie ani w cycki ani w zadek, tylko w brzuch[emoji17] dlatego mam wiecznie ciaze spożywcza[emoji17]

Dasz radę [emoji4][emoji110][emoji123] trzymam kciukiA to my według om 26tc według usg 27 Zobacz załącznik 1028684Zobacz załącznik 1028685

Nienawidzę tych moich cyckow [emoji24]
Brzuszek śliczny[emoji7] a cycków mozesz mi troche oddać, nie obrazę sie :D

No widzisz to super.
W ogóle wam powiem że się wkurzyłam bo w klasach 1-3 jest katecheta z naszego bloku i ona uczy Oliwiera. Jest bardzo surowa, ogólnie nie mają ocen tylko opisowki ale ona wstawia oceny z religii. I teraz patrzcie to Oliwier pokolorowal rysunek i dostał 4. Wszyscy dostali 4, jedna osoba 5 i jedna 6. Pytam się dlaczego? Według niej jest brzydko pokolorowane. Ale Oli nie lubi kolorowac on woli rysować, przerysowywac coś i jak na niego to i tak super. Trochę przesądza tym bardziej że religia nie jest obowiązkowa. Zobacz załącznik 1028706
Obrazek jest pokolorowany bardzo ładnie. I tez bym sie wkurzyła, skoro babka juz bierze sie za naukę religii i ocenianie, to niech chociaż ocenia za wiedzę czy jakies piosenki związane z religia, a nie kolorowaniem

Witam się i ja. U mnie sprawa wygląda kiepsko z miesiączka.

Jutro mam badania kontrolne tsh ft3 ft4 aż jestem ciekawa jakie wyniki wyjdą po 3 miesiącach stosowania euthyrox n150
Co to znaczy, ze wyglada kiepsko z miesiączka? Trzymam kciuki za wyniki

Właśnie zostałam poraz 4 ciocia. Mój bratanek. Kacper 3500g 53cm długi i 10 punktów. Przyszedł na świat przez cc ponieważ jego mama miała w przeszłości problem z sercem i nie dostała zgody na SNZobacz załącznik 1028802
Gratulacje, słodki[emoji7]

Mi zawsze zdycha jak mnie ktoś przepuszcza, ostatnio tir mnie wpuścił to mi trzy razy zgasł aż ze stresu zapomniałam jak się rusza w ogóle :p a dziś autobus mnie wpuścił i koniec, ja nie wiem [emoji28]

Ale ja kiedys miałam tak samo Hahaha. A jak mnie przepuszczalo jakies dobre auto z przystojniakiem w środku, to juz w ogole mi samochód gasł na amen Hahaha.
Na szczęście sprawa sie rozwiązała, bo juz jezdze drugim autem w automacie. Jednak jak musiałam nie tak dawno jednego dnia wsiąść w dostawczaka, to pobiłam rekord, bo jednego dnia zgasł mi kilkanaście, czy nawet kilkadziesiąt razy[emoji85] no niestety manual juz chyba nie dla mnie :p

Witam sie po uczelni.

Wiecie, kiedy najbardziej doceniacie to, ze studiujecie? Kiedy przyjeżdżacie na uczelnie i dowiadujecie sie, ze nie ma Was na liście studentów[emoji22] nie zdałam na 5 semestr, jednego punktu mi zabrakło[emoji24][emoji24][emoji24] bede pisać pisma itd zeby mnie przyjęli, ale czuje sie podle[emoji22]

W koncu nie zadzwoniliśmy - młoda przestało bolec i zaczela sie bać, wiec była histeria w druga strone, ze juz nie chce do dentysty Hahaha. Ale jutro dziadek podejdzie i ją zarejestruje jak najszybciej

Hahaha[emoji23] mi jeszcze gorzej, bo mi nie idzie ani w cycki ani w zadek, tylko w brzuch[emoji17] dlatego mam wiecznie ciaze spożywcza[emoji17]

Brzuszek śliczny[emoji7] a cycków mozesz mi troche oddać, nie obrazę sie :D

Obrazek jest pokolorowany bardzo ładnie. I tez bym sie wkurzyła, skoro babka juz bierze sie za naukę religii i ocenianie, to niech chociaż ocenia za wiedzę czy jakies piosenki związane z religia, a nie kolorowaniem

Co to znaczy, ze wyglada kiepsko z miesiączka? Trzymam kciuki za wyniki

Gratulacje, słodki[emoji7]
Bo 44 i 45dc plamienia pół dniowe jasno różowa niby krew. Od 46 do 48dc jasno brązowa krew nawet nie wiem czy mogę to nazwać miesiączka. Dzisiaj 49dc i o 16 pojawiło się tylko parę plamek jasno różowej krwi. Nie wiem czy to miesiączka czy oczyszczanie macicy jeszcze. Ale mam pierwszy raz tak.

Kurczę miałam cały post, ale akurat jak chciałam publikować to wyłączyli mi prąd i wszystko szlag trafił [emoji53] tak w skrócie
@młoda1994 gratulacje, sypią się u Ciebie w rodzinie te dzieciaczki [emoji4]
@RoseGold mega współczuję, wyobrażam sobie jak musiałaś się czuć... Ale chamy, że nie dali Ci chociaż znać jaka decyzja... [emoji849]
@nast95 mały tak kocha mamusię, że nie chce być ani chwili sam [emoji3059]

Kurczę miałam cały post, ale akurat jak chciałam publikować to wyłączyli mi prąd i wszystko szlag trafił [emoji53] tak w skrócie
@młoda1994 gratulacje, sypią się u Ciebie w rodzinie te dzieciaczki [emoji4]
@RoseGold mega współczuję, wyobrażam sobie jak musiałaś się czuć... Ale chamy, że nie dali Ci chociaż znać jaka decyzja... [emoji849]
@nast95 mały tak kocha mamusię, że nie chce być ani chwili sam [emoji3059]
No sypia się. Aż miło się patrzy na czyjeś szczęście z powodu narodzin dziecka. [emoji3059]

Witam sie po uczelni.

Wiecie, kiedy najbardziej doceniacie to, ze studiujecie? Kiedy przyjeżdżacie na uczelnie i dowiadujecie sie, ze nie ma Was na liście studentów[emoji22] nie zdałam na 5 semestr, jednego punktu mi zabrakło[emoji24][emoji24][emoji24] bede pisać pisma itd zeby mnie przyjęli, ale czuje sie podle[emoji22]
No ale jak to? Bez przesady jeden punkt? Chyba ich poje... balo. Pisz pismo jak najszybciej

Zrobiliśmy na konkurs Panią jesień
1569944664600.jpeg

Kurde teraz widzę że jakaś smutna wyszła muszę to poprawić

reklama
Do góry