młoda1994
Fanka BB :)
Dziękuję. Chociaż zostanie ciacia jest mi daneAle pięknie rosniecie [emoji847] Cudnie wyglądacie Ty i Twoje Cycki [emoji16]Gratulacje na tą ciocie [emoji847] słodki maluszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. Chociaż zostanie ciacia jest mi daneAle pięknie rosniecie [emoji847] Cudnie wyglądacie Ty i Twoje Cycki [emoji16]Gratulacje na tą ciocie [emoji847] słodki maluszek
W koncu nie zadzwoniliśmy - młoda przestało bolec i zaczela sie bać, wiec była histeria w druga strone, ze juz nie chce do dentysty Hahaha. Ale jutro dziadek podejdzie i ją zarejestruje jak najszybciej@Aneczka85_01 czasoprzestrzen mi się zagina [emoji23][emoji23] ale teraz napewno jutro środa [emoji23][emoji23]
@MartaSx ludzie są bezduszni. A co do bucikow ja też Młodemu ost upolowalam dwie pary po 20zl każda [emoji3]
@RoseGold lipa z lumpeksem. Oj jak i a nie lubię być przemoc ona brrr[emoji26] a co z dentysta ostatecznie??
@fiddlee trza było mu czekolada przez łeb dać, i m i psu [emoji23][emoji23]
@paola425 u nas też dzień delikatnie mówiąc z dziedziny "przychodzi taki dzień, że nasz ochotę zawinąć się w kolderke i tylko zrobić tunel na tlen" [emoji23][emoji23][emoji23]
@adzik to nie ze z maluszkiem nie tylko proszę szukać hoteli rodzinnych [emoji106]
@ania280891 dasz radę Kochana, ja mondziolica od 1,5 roku jeżdżę i żyje, a wcześniej prawko 8 lat sie kurzylo. Spokojnie wdech wydech i powoli do celu, ja sobie zawsze powtarzam "lepiej spóźnić się 5 min niż umrzeć 30 lat za wcześnie" [emoji3] czekamy jutro na relacje [emoji3]
Hahaha[emoji23] mi jeszcze gorzej, bo mi nie idzie ani w cycki ani w zadek, tylko w brzuch[emoji17] dlatego mam wiecznie ciaze spożywcza[emoji17]To oby był ok [emoji3]
Eee mnie tam nic w cycki nigdy nie idzie za to [emoji527] taka że nasza straż pożarna mogłaby mieć nowy garaż [emoji16][emoji23]
Brzuszek śliczny[emoji7] a cycków mozesz mi troche oddać, nie obrazę sieDasz radę [emoji4][emoji110][emoji123] trzymam kciukiA to my według om 26tc według usg 27 Zobacz załącznik 1028684Zobacz załącznik 1028685
Nienawidzę tych moich cyckow [emoji24]
Obrazek jest pokolorowany bardzo ładnie. I tez bym sie wkurzyła, skoro babka juz bierze sie za naukę religii i ocenianie, to niech chociaż ocenia za wiedzę czy jakies piosenki związane z religia, a nie kolorowaniemNo widzisz to super.
W ogóle wam powiem że się wkurzyłam bo w klasach 1-3 jest katecheta z naszego bloku i ona uczy Oliwiera. Jest bardzo surowa, ogólnie nie mają ocen tylko opisowki ale ona wstawia oceny z religii. I teraz patrzcie to Oliwier pokolorowal rysunek i dostał 4. Wszyscy dostali 4, jedna osoba 5 i jedna 6. Pytam się dlaczego? Według niej jest brzydko pokolorowane. Ale Oli nie lubi kolorowac on woli rysować, przerysowywac coś i jak na niego to i tak super. Trochę przesądza tym bardziej że religia nie jest obowiązkowa. Zobacz załącznik 1028706
Co to znaczy, ze wyglada kiepsko z miesiączka? Trzymam kciuki za wynikiWitam się i ja. U mnie sprawa wygląda kiepsko z miesiączka.
Jutro mam badania kontrolne tsh ft3 ft4 aż jestem ciekawa jakie wyniki wyjdą po 3 miesiącach stosowania euthyrox n150
Gratulacje, słodki[emoji7]Właśnie zostałam poraz 4 ciocia. Mój bratanek. Kacper 3500g 53cm długi i 10 punktów. Przyszedł na świat przez cc ponieważ jego mama miała w przeszłości problem z sercem i nie dostała zgody na SNZobacz załącznik 1028802
Mi zawsze zdycha jak mnie ktoś przepuszcza, ostatnio tir mnie wpuścił to mi trzy razy zgasł aż ze stresu zapomniałam jak się rusza w ogóle a dziś autobus mnie wpuścił i koniec, ja nie wiem [emoji28]
Bo 44 i 45dc plamienia pół dniowe jasno różowa niby krew. Od 46 do 48dc jasno brązowa krew nawet nie wiem czy mogę to nazwać miesiączka. Dzisiaj 49dc i o 16 pojawiło się tylko parę plamek jasno różowej krwi. Nie wiem czy to miesiączka czy oczyszczanie macicy jeszcze. Ale mam pierwszy raz tak.W koncu nie zadzwoniliśmy - młoda przestało bolec i zaczela sie bać, wiec była histeria w druga strone, ze juz nie chce do dentysty Hahaha. Ale jutro dziadek podejdzie i ją zarejestruje jak najszybciej
Hahaha[emoji23] mi jeszcze gorzej, bo mi nie idzie ani w cycki ani w zadek, tylko w brzuch[emoji17] dlatego mam wiecznie ciaze spożywcza[emoji17]
Brzuszek śliczny[emoji7] a cycków mozesz mi troche oddać, nie obrazę sie
Obrazek jest pokolorowany bardzo ładnie. I tez bym sie wkurzyła, skoro babka juz bierze sie za naukę religii i ocenianie, to niech chociaż ocenia za wiedzę czy jakies piosenki związane z religia, a nie kolorowaniem
Co to znaczy, ze wyglada kiepsko z miesiączka? Trzymam kciuki za wyniki
Gratulacje, słodki[emoji7]
No sypia się. Aż miło się patrzy na czyjeś szczęście z powodu narodzin dziecka. [emoji3059]Kurczę miałam cały post, ale akurat jak chciałam publikować to wyłączyli mi prąd i wszystko szlag trafił [emoji53] tak w skrócie
@młoda1994 gratulacje, sypią się u Ciebie w rodzinie te dzieciaczki [emoji4]
@RoseGold mega współczuję, wyobrażam sobie jak musiałaś się czuć... Ale chamy, że nie dali Ci chociaż znać jaka decyzja... [emoji849]
@nast95 mały tak kocha mamusię, że nie chce być ani chwili sam [emoji3059]
No ale jak to? Bez przesady jeden punkt? Chyba ich poje... balo. Pisz pismo jak najszybciejWitam sie po uczelni.
Wiecie, kiedy najbardziej doceniacie to, ze studiujecie? Kiedy przyjeżdżacie na uczelnie i dowiadujecie sie, ze nie ma Was na liście studentów[emoji22] nie zdałam na 5 semestr, jednego punktu mi zabrakło[emoji24][emoji24][emoji24] bede pisać pisma itd zeby mnie przyjęli, ale czuje sie podle[emoji22]
Smutna, nie smutna, ale talent masz [emoji7]Zrobiliśmy na konkurs Panią jesień Zobacz załącznik 1028927
Kurde teraz widzę że jakaś smutna wyszła muszę to poprawić