reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzięki dziewczyny [emoji28] nie było tak zle, tylko raz mi zgasł :p ale za to pod biedronka tak chu*owo zaparkowałam ze zrobiłam zakupy w 5 minut tak mi było wstyd tam stać [emoji23]

reklama
Hejo dziewczyny, dzis mam pierwszy dzien uczelni[emoji22] i oczywiscie od razy musiałam odwalić numer, bo dopiero będąc juz pod uczelnia o 8:00, spojrzałam na maila, w ktorym napisane było, ze dzis pierwsze zajęcia odwołane[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] dopiero na 10 dzis zaczynamy[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] no ale stwierdziłam, ze ten czas spożytkuje na zajęcia, ktore miałam zrobic po uczelni - czyli podjadę do esize.me, zeby powiedzieli mi, jakie Emu mam zamówić.

Nadrobię Was pozniej, na razie lecę[emoji14]

Miłego dnia!

@Aneczka85_01 a to zastrzyk na pęknięcie sama robisz? Pytam bo jak kiedyś miałam to mi w ośrodku robili a teraz jest ze ośrodek nie robi zastrzyków z zewnętrznych zleceń (a ja do gina chodzę prywatnie) i tak myślę czy mój m nie mógłby mi zrobić jakby co??

@RoseGold dobrze spizytkowany czas [emoji106]

@adzik takie z nas "kardashianki" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja dziś 4 dc od jutra clo. Z @ już sporo lepiej. Nic mi się nie chce, pogoda marudna [emoji16]

@Aneczka85_01 a to zastrzyk na pęknięcie sama robisz? Pytam bo jak kiedyś miałam to mi w ośrodku robili a teraz jest ze ośrodek nie robi zastrzyków z zewnętrznych zleceń (a ja do gina chodzę prywatnie) i tak myślę czy mój m nie mógłby mi zrobić jakby co??

@RoseGold dobrze spizytkowany czas [emoji106]

@adzik takie z nas "kardashianki" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja dziś 4 dc od jutra clo. Z @ już sporo lepiej. Nic mi się nie chce, pogoda marudna [emoji16]

Tak sama robię , lekarz zapytał czy dam radę sama . Kiedyś po zabiegu tez robiłam sobie sama bo to pod skore . Mam nadzieje ze dam radę bo boje się igły a jestem w pracy . Tak by mi mąż zrobił gdybym była w domu

Ja już siedzę i czekam na pobranie... Oczywiście już mi słabo. Wyjdę na wariatkę, ale z całej ciąży nawet poród mnie tak nie przeraża jak te pobrania krwi [emoji24]

Dasz radę [emoji4][emoji110][emoji123] trzymam kciuki
Ja już siedzę i czekam na pobranie... Oczywiście już mi słabo. Wyjdę na wariatkę, ale z całej ciąży nawet poród mnie tak nie przeraża jak te pobrania krwi [emoji24]
A to my według om 26tc według usg 27
IMG_20191001_102028.jpeg
IMG_20191001_102056.jpeg

Nienawidzę tych moich cyckow [emoji24]

reklama
No widzisz to super.
Jestem już w domu, spoko było [emoji16] nie zemdlałam, dziś tylko jedna fiolka, więc poszło mega szybko. Mąż był w szoku jak wyszłam stamtąd z uśmiechem [emoji16]Cudowny masz ten brzuszek [emoji7][emoji7][emoji7]
W ogóle wam powiem że się wkurzyłam bo w klasach 1-3 jest katecheta z naszego bloku i ona uczy Oliwiera. Jest bardzo surowa, ogólnie nie mają ocen tylko opisowki ale ona wstawia oceny z religii. I teraz patrzcie to Oliwier pokolorowal rysunek i dostał 4. Wszyscy dostali 4, jedna osoba 5 i jedna 6. Pytam się dlaczego? Według niej jest brzydko pokolorowane. Ale Oli nie lubi kolorowac on woli rysować, przerysowywac coś i jak na niego to i tak super. Trochę przesądza tym bardziej że religia nie jest obowiązkowa.
1569919900687.jpeg

Do góry