reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No widzisz to super.
W ogóle wam powiem że się wkurzyłam bo w klasach 1-3 jest katecheta z naszego bloku i ona uczy Oliwiera. Jest bardzo surowa, ogólnie nie mają ocen tylko opisowki ale ona wstawia oceny z religii. I teraz patrzcie to Oliwier pokolorowal rysunek i dostał 4. Wszyscy dostali 4, jedna osoba 5 i jedna 6. Pytam się dlaczego? Według niej jest brzydko pokolorowane. Ale Oli nie lubi kolorowac on woli rysować, przerysowywac coś i jak na niego to i tak super. Trochę przesądza tym bardziej że religia nie jest obowiązkowa. Zobacz załącznik 1028706
Jak na moje to zdecydowanie jest super pokolorowane jak na pierwszaka, tym bardziej biorąc pod uwagę, że to chłopiec [emoji7] najbardziej co mi nie pasi to to, że zamiast za jakąś nauczoną modlitwę, czy wiadomości z zakresu religii dostaje ocenę, za rysunek, który no sorry, ale oceniać mogłaby Pani na plastyce (już pomijam fakt, że oni jako tako plastyki nie mają) [emoji849]
Temat dyskusyjny, ale tak samo jest z minusami i jedynkami za zadania domowe. Moim zdaniem braki zadań domowych powinny być powiązane z zachowaniem, a nie oceną z przedmiotu, bo jedynka za brak zadania domowego nie jest miarą wiedzy ucznia, więc dlaczego ma niby obniżać ocenę końcową...

reklama
@Aneczka85_01 aaa podskornie a ja pregnyl miałam domiesniowo. Brawo Ty [emoji106]

@paola425 jesteśm z Ciebie dumna [emoji3]

@MartaSx boski brzusio [emoji3590] cudnie wyglądasz. A z tym kolorowanie to przeginka, mój synek też nie lubi kolorowac więc każdy jego postęp jest dla mnie mega.

@młoda1994 3mam kciuki żeby wyniki wyszły dobrze [emoji3]
Dziękuję mam taką nadzieję. W kwietniu miałam tsh 2.1 a brałam euthyrox n125 na przemian z euthyrox n150 a teraz od 3 miesięcy biorę sama dawkę 150 więc powinien wynik być niższy niż w kwietniu. Ale to różnie bywa i wolę sprawdzić. Reszta hormonów jest ok.

Właśnie zostałam poraz 4 ciocia. Mój bratanek. Kacper 3500g 53cm długi i 10 punktów. Przyszedł na świat przez cc ponieważ jego mama miała w przeszłości problem z sercem i nie dostała zgody na SN
FB_IMG_1569929500150.jpeg

Hej dziewczyny, my dzisiaj mamy dzień jęczenia, mały najchętniej nie schodziłby wcale z cycka [emoji85] była u nas położna dzisiaj na ostatniej wizycie patronażowej, Marcyś przybiera prawidłowo, 4280 już waży [emoji846] pogoda u nas do dupy, ale zapakuję go zaraz do wózka i pójdziemy na spacer, to przynajmniej mocno zaśnie.

reklama
Dasz radę [emoji4][emoji110][emoji123] trzymam kciukiA to my według om 26tc według usg 27 Zobacz załącznik 1028684Zobacz załącznik 1028685

Nienawidzę tych moich cyckow [emoji24]
Ale pięknie rosniecie [emoji847] Cudnie wyglądacie Ty i Twoje Cycki [emoji16]
Właśnie zostałam poraz 4 ciocia. Mój bratanek. Kacper 3500g 53cm długi i 10 punktów. Przyszedł na świat przez cc ponieważ jego mama miała w przeszłości problem z sercem i nie dostała zgody na SNZobacz załącznik 1028802
Gratulacje na tą ciocie [emoji847] słodki maluszek

Do góry