reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Witam się i ja. Dziś miałam kiepską nockę, przed 4 się obudziłam i przez 2 godziny nie mogłam spać, do tego jakieś czarne myśli mnie nachodziły [emoji53]
Dziś zaczynam 13 tydzień, więc chyba najgorszy czas za nami i teraz już chyba wszystko będzie dobrze [emoji4]
No mi każdy lekarz i pielęgniarki mówią że ja żyję bez zyl[emoji23][emoji23] i ja za każdym razem wychodzę taka po klota a czasami nawet gorzej jak jest dużo badań do zrobienia z krwi. Ja już nawet bólu nie czuje[emoji23][emoji23]
O masakra [emoji50] a ja przeżywam moje pobrania jak tak szybko idzie... Mega Ci współczuję, dzielna jesteś że tak się dajesz kłuć [emoji6] trzymam kciuki za dobre wyniki.!

Witam się i ja. Dziś miałam kiepską nockę, przed 4 się obudziłam i przez 2 godziny nie mogłam spać, do tego jakieś czarne myśli mnie nachodziły [emoji53]
Dziś zaczynam 13 tydzień, więc chyba najgorszy czas za nami i teraz już chyba wszystko będzie dobrze [emoji4]O masakra [emoji50] a ja przeżywam moje pobrania jak tak szybko idzie... Mega Ci współczuję, dzielna jesteś że tak się dajesz kłuć [emoji6] trzymam kciuki za dobre wyniki.!
Oczywiście że będzie dobrze, czemu miałoby być źle. Głowa do góry. Jeszcze trochę a poczujesz ruchy. Kiedy masz wizytę?

Cześć Wam[emoji3] pare dni mnie nie było, skrecalismy meble i ogólnie porządki w domu duuuże zrobiliśmy, dzidziuś będzie już miał miejsce dla siebie.. wcześniej ledwo my się mieściliśmy [emoji39] katar znowu mnie dopadł.. Eh to będzie moja zmora w tej ciąży [emoji20] @nikolka1203 jak zdrówko u Ciebie?

Dasz radę [emoji4][emoji110][emoji123] trzymam kciukiA to my według om 26tc według usg 27 Zobacz załącznik 1028684Zobacz załącznik 1028685

Nienawidzę tych moich cyckow [emoji24]
Cudny masz brzuszek! Już się nie mogę doczekać aż będę taki miała [emoji5]

Właśnie zostałam poraz 4 ciocia. Mój bratanek. Kacper 3500g 53cm długi i 10 punktów. Przyszedł na świat przez cc ponieważ jego mama miała w przeszłości problem z sercem i nie dostała zgody na SNZobacz załącznik 1028802
Gratulacje ciociu![emoji7]

Witam sie po uczelni.

Wiecie, kiedy najbardziej doceniacie to, ze studiujecie? Kiedy przyjeżdżacie na uczelnie i dowiadujecie sie, ze nie ma Was na liście studentów[emoji22] nie zdałam na 5 semestr, jednego punktu mi zabrakło[emoji24][emoji24][emoji24] bede pisać pisma itd zeby mnie przyjęli, ale czuje sie podle[emoji22]

Ale słaba akcja.. jak to jest w ogole możliwe, że o tym nie wiedziałaś? Co teraz? [emoji20]

Witam się. Już nie śpię zaraz jadę na badania.

Mam dzisiaj w planach ogarnąć trochę mieszkanie. Jutro u nas święto więc i dzisiaj zakupy.

Miłego dnia dziewczyny. Trzymajcie kciuki za dobre wyniki z tsh ft3 i ft4
Trzymam mocno kciuki!!![emoji8]

Oczywiście że będzie dobrze, czemu miałoby być źle. Głowa do góry. Jeszcze trochę a poczujesz ruchy. Kiedy masz wizytę?
Wiem, wiem, po prostu jakiś gorszy czas emocjonalny mnie dopadł [emoji849] zaraz chyba złapię za detektor...
Wizytę mam we wtorek, 08.10. To będą prenatalne [emoji6] mówił Ci na prenatalnych już jaką płeć podejrzewa? Ja już tak bym chciała wiedzieć kto tam mieszka [emoji16]

Wiem, wiem, po prostu jakiś gorszy czas emocjonalny mnie dopadł [emoji849] zaraz chyba złapię za detektor...
Wizytę mam we wtorek, 08.10. To będą prenatalne [emoji6] mówił Ci na prenatalnych już jaką płeć podejrzewa? Ja już tak bym chciała wiedzieć kto tam mieszka [emoji16]
ja mam prenatalne 18.10 nie.moge sie doczekac

reklama
Dziś zaczynam 13 tydzień, więc chyba najgorszy czas za nami i teraz już chyba wszystko będzie dobrze [emoji4]O masakra [emoji50] a ja przeżywam moje pobrania jak tak szybko idzie... Mega Ci współczuję, dzielna jesteś że tak się dajesz kłuć [emoji6] trzymam kciuki za dobre wyniki.!
Kochana to co było dzisiaj to jest pikuś. Kiedyś było gorzej. Dziękuję za kciuki mam nadzieję że wynik tym razem będzie poniżej 2

Do góry