reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Aaaa @paola425 i faktycznie z tą Ikeą masz racje, ponoć to juz oficjalne :D szok, nie dalej jak tydzien temu rozmawiam z mama, ze w Szczecinie Ikea nigdy nie powstanie [emoji14]

Budowę planują zakończyć za poltora roku. Jestem ciekawa na jakim bede wtedy etapie z trzecim dzieckiem. Moze dalej na etapie starań, a moze wlasnie w Ikei bede robic zakupy pokroju przewijak itp [emoji14]
Dziewczyny, ktore jeszcze nie jesteście w ciazy - tez tak na wszystko patrzycie?Jak macie odległa datę czegos, to zastanawiacie sie, na jakim etapie starań/ciazy wtedy będziecie?[emoji85] troche juz to psychiczne hahah[emoji23]
O widzisz, jednak [emoji16] już nie będziesz musiała jeździć do Poznania. Ale i tak życzę Ci żebyś urządzała pokoik szybciej niż wybudują u Was Ikee [emoji8]

reklama
@Aneczka85_01 czasoprzestrzen mi się zagina [emoji23][emoji23] ale teraz napewno jutro środa [emoji23][emoji23]

@MartaSx ludzie są bezduszni. A co do bucikow ja też Młodemu ost upolowalam dwie pary po 20zl każda [emoji3]

@RoseGold lipa z lumpeksem. Oj jak i a nie lubię być przemoc ona brrr[emoji26] a co z dentysta ostatecznie??

@fiddlee trza było mu czekolada przez łeb dać, i m i psu [emoji23][emoji23]

@paola425 u nas też dzień delikatnie mówiąc z dziedziny "przychodzi taki dzień, że nasz ochotę zawinąć się w kolderke i tylko zrobić tunel na tlen" [emoji23][emoji23][emoji23]

@adzik to nie ze z maluszkiem nie tylko proszę szukać hoteli rodzinnych [emoji106]

@ania280891 dasz radę Kochana, ja mondziolica od 1,5 roku jeżdżę i żyje, a wcześniej prawko 8 lat sie kurzylo. Spokojnie wdech wydech i powoli do celu, ja sobie zawsze powtarzam "lepiej spóźnić się 5 min niż umrzeć 30 lat za wcześnie" [emoji3] czekamy jutro na relacje [emoji3]

Powoli do celu :) I spokojnie.

Tak więc szerokości Ci życzę i gumowych drzew [emoji16]
Dasz radę ja po zadaniu prawka jeździłam jak głupia, potem w ciąży też a po ciąży mi coś jeb... ło i teraz się boję. Jadę jak muszę jak m wypije.
@Aneczka85_01 czasoprzestrzen mi się zagina [emoji23][emoji23] ale teraz napewno jutro środa [emoji23][emoji23]

@MartaSx ludzie są bezduszni. A co do bucikow ja też Młodemu ost upolowalam dwie pary po 20zl każda [emoji3]

@RoseGold lipa z lumpeksem. Oj jak i a nie lubię być przemoc ona brrr[emoji26] a co z dentysta ostatecznie??

@paola425 u nas też dzień delikatnie mówiąc z dziedziny "przychodzi taki dzień, że nasz ochotę zawinąć się w kolderke i tylko zrobić tunel na tlen" [emoji23][emoji23][emoji23]

@adzik to nie ze z maluszkiem nie tylko proszę szukać hoteli rodzinnych [emoji106]

@ania280891 dasz radę Kochana, ja mondziolica od 1,5 roku jeżdżę i żyje, a wcześniej prawko 8 lat sie kurzylo. Spokojnie wdech wydech i powoli do celu, ja sobie zawsze powtarzam "lepiej spóźnić się 5 min niż umrzeć 30 lat za wcześnie" [emoji3] czekamy jutro na relacje [emoji3]
No to jesteś mistrz [emoji7] ale ja też zawsze coś wychacze.

Wczoraj zamówiłam sobie stanik na allegro mam nadzieję że przyjdzie dobry. Przed ciąża miałam 75G a teraz on ki się wrzyna i bolą. Więc wzięłam 75i kurde mam nadzieję że będzie ok.

Dasz radę ja po zadaniu prawka jeździłam jak głupia, potem w ciąży też a po ciąży mi coś jeb... ło i teraz się boję. Jadę jak muszę jak m wypije. No to jesteś mistrz [emoji7] ale ja też zawsze coś wychacze.

Wczoraj zamówiłam sobie stanik na allegro mam nadzieję że przyjdzie dobry. Przed ciąża miałam 75G a teraz on ki się wrzyna i bolą. Więc wzięłam 75i kurde mam nadzieję że będzie ok.
To oby był ok [emoji3]
Eee mnie tam nic w cycki nigdy nie idzie za to [emoji527] taka że nasza straż pożarna mogłaby mieć nowy garaż [emoji16][emoji23]

Nooo teraz napewno jutro środa . Wogole spać nie mogłam przez ten zastrzyk . Muszę go zrobić w pracy [emoji85]

reklama
Do góry