reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A u nas dziś nuda i pizza na obiad, bo od 5 godzin nie ma prądu [emoji849] wiszę na infolinii od pół godziny oczekując na połączenie żeby się dowiedzieć kiedy mają zamiar to naprawić... Już jestem tak zła, że nieźle się tam komuś oberwie [emoji16]

A u nas dziś nuda i pizza na obiad, bo od 5 godzin nie ma prądu [emoji849] wiszę na infolinii od pół godziny oczekując na połączenie żeby się dowiedzieć kiedy mają zamiar to naprawić... Już jestem tak zła, że nieźle się tam komuś oberwie [emoji16]
U nas też problem z pradęm, dobrze, że kuchenka gazowa. Zaraz idę z psami na szybki spacer, wrzucę grzyby do suszenia w piekarniku i coś do jedzenia muszę zrobić. Spałam 3h.. szok.. dłużej niż w nocy! [emoji16]

U nas też problem z pradęm, dobrze, że kuchenka gazowa. Zaraz idę z psami na szybki spacer, wrzucę grzyby do suszenia w piekarniku i coś do jedzenia muszę zrobić. Spałam 3h.. szok.. dłużej niż w nocy! [emoji16]
No to jest błąd, że wszystko na prąd [emoji16] znaczy się my jak my, jakoś przeżyjemy, ale jak ktoś ma male dzieci to masakra... Nawet nie ma jak wody na mleko podgrzać [emoji53]

Tak wiec dziewczynki mój m dostał prezent na dzień chłopaka w postaci owulacji z lewej strony [emoji8] jutro mam zrobić zastrzyk a w środę o 8 mam inseminacje , jak ja się cieszę , oby poszło dobrze
Tak się cieszę! Do boju !
A ja byłam na tej wizycie na nfz, ale ostatni raz chyba, to bez sensu [emoji16] usg mi zrobił, widziałam moje maleństwo, które już jest bardzo duże, serduszko pięknie bije, ale to wszystko. Nawet mi jej nie zmierzył... Usg miałam przezpochwowo, a na pytanie od kiedy robi przez brzuch odpowiedział, że już w bardziej zaawansowanej ciąży ok 20 tyg. Gdzie prywatnie ostatnio w 10 tyg miałam już przez brzuch [emoji849]
Założyli mi znowu kartę ciąży, więc mam już dwie w kolekcji [emoji23]
No właśnie ja też chodzę na nfz ale gdyby się udało będę szukać prywatnie. Ten mój gin jest strasznie dziwny.

Cieszę się że u Was wszystko pięknie ♡
Hejka ja dziś od rana latam [emoji23] jak wróciłam ze szkoły to poszłam polqzic po sklepach. Upolowalam buty dla młodego za całe 12zl tak ki się udało. Zaraz po niego idę i na taekwondo. Wracałam tramwajem nikt mi miejsca nie ustąpił. Wredna jestem ale nikomu już nie zejdę też. Zobacz załącznik 1028238
I tutaj ciśnie mi się na język ',ludzie to...' ohh !

Aaaa @paola425 i faktycznie z tą Ikeą masz racje, ponoć to juz oficjalne :D szok, nie dalej jak tydzien temu rozmawiam z mama, ze w Szczecinie Ikea nigdy nie powstanie :p

Budowę planują zakończyć za poltora roku. Jestem ciekawa na jakim bede wtedy etapie z trzecim dzieckiem. Moze dalej na etapie starań, a moze wlasnie w Ikei bede robic zakupy pokroju przewijak itp :p
Dziewczyny, ktore jeszcze nie jesteście w ciazy - tez tak na wszystko patrzycie?Jak macie odległa datę czegos, to zastanawiacie sie, na jakim etapie starań/ciazy wtedy będziecie?[emoji85] troche juz to psychiczne hahah[emoji23]

reklama
Aaaa @paola425 i faktycznie z tą Ikeą masz racje, ponoć to juz oficjalne :D szok, nie dalej jak tydzien temu rozmawiam z mama, ze w Szczecinie Ikea nigdy nie powstanie [emoji14]

Budowę planują zakończyć za poltora roku. Jestem ciekawa na jakim bede wtedy etapie z trzecim dzieckiem. Moze dalej na etapie starań, a moze wlasnie w Ikei bede robic zakupy pokroju przewijak itp [emoji14]
Dziewczyny, ktore jeszcze nie jesteście w ciazy - tez tak na wszystko patrzycie?Jak macie odległa datę czegos, to zastanawiacie sie, na jakim etapie starań/ciazy wtedy będziecie?[emoji85] troche juz to psychiczne hahah[emoji23]
Ja mam podobnie. Przeglądałam oferty na wakacje w przyszłym roku i tak sobie pomyślałam aaa i tak pewnie nie pojadę bo gdzie tak z takim maluszkiem [emoji847] w coś trzeba wierzyć

Do góry