reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Szczerze to Ch...o strasznie ale daje rade bo muszę. A co u ciebie?
U mnie coraz lepiej. Powrót do starań, koniec z toxo. Brakuje nam Ciebie!
No jak za późno? W sam raz skoro mówisz, że 4 dni do @ [emoji6] czujesz się jakoś inaczej?
Powiem Ci szczerze że nie. Tyle że cycki zawsze bolały w tym okresie A w tym cyklu już nie. No to akurat nie zwiastuje nic dobrego. Czuje że @ lada dzień.

Moze podczas przytulanek coś się otarło.
Brrr [emoji35] te czekanie

U mnie coraz lepiej. Powrót do starań, koniec z toxo. Brakuje nam Ciebie! Powiem Ci szczerze że nie. Tyle że cycki zawsze bolały w tym okresie A w tym cyklu już nie. No to akurat nie zwiastuje nic dobrego. Czuje że @ lada dzień.

Super że wracasz do starań. Bardzo się cieszę.

Nie jestem gotowa aby wrócić zaglądam czytam ale nie udzielam się. Dzisiaj napisałam gratulacje dla koleżanki która urodziła Marcelka.

Hej laski, my dzisiaj działamy w sklepie. Wszystko jak na złość nie idzie. Enea jeszcze nie połączyła prądu więc dzisiaj póki jasno to skręcamy meble, kurde opozni to nam znów otwarcie. A dodatkowo w kilku paczkach mebli nie dodali śrubek[emoji23] ma z pojechał do mrówki bo jutro zamknięte, a chcemy już wchldzoc z towarem :)

Dzisiaj 16dc, brzuch mnie w ciągu dnia bolał, od jutra znów duphaston. I tak o. ;)
1567271869768.jpeg

Hej laski, my dzisiaj działamy w sklepie. Wszystko jak na złość nie idzie. Enea jeszcze nie połączyła prądu więc dzisiaj póki jasno to skręcamy meble, kurde opozni to nam znów otwarcie. A dodatkowo w kilku paczkach mebli nie dodali śrubek[emoji23] ma z pojechał do mrówki bo jutro zamknięte, a chcemy już wchldzoc z towarem :)

Dzisiaj 16dc, brzuch mnie w ciągu dnia bolał, od jutra znów duphaston. I tak o. ;) Zobacz załącznik 1016808
Jejku robota idealna dla mnie [emoji16] uwielbiam skręcać meble [emoji3590] pięknie to wygląda [emoji6]

U mnie coraz lepiej. Powrót do starań, koniec z toxo. Brakuje nam Ciebie! Powiem Ci szczerze że nie. Tyle że cycki zawsze bolały w tym okresie A w tym cyklu już nie. No to akurat nie zwiastuje nic dobrego. Czuje że @ lada dzień.

Ej ej, poki nie ma @ to jest nadzieja, więc nie załamujemy się [emoji6] ja mocno trzymam kciuki żeby @ nie przyszła [emoji110]

Dzisiaj 16dc, brzuch mnie w ciągu dnia bolał, od jutra znów duphaston. I tak o. ;) Zobacz załącznik 1016808
z czym bedzie sklep?

reklama
Do góry