reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziękuję dziewczyny [emoji6] my z małym się poznajemy, więc zaglądam na razie trochę mniej, jak wrócimy do domu, to nadrobię wszystko na spokojnie. Mały ma drobny problem z adaptacją, prawdopodobnie po podanej mi do porodu oksytocynie i bardzo mało je, ale jesteśmy na dobrej drodze już, bo w końcu zaczął się domagać już i szukać, jak jest głodny. Jak dobrze pójdzie, to w poniedziałek pójdziemy do domu, ja się czuję super, nawet poszyte krocze mnie nie boli [emoji16] tyle czasu nosiłam, przeszłam mega trudny poród, a mały jest klonem tatusia [emoji23]
IMG_20190831_161836.jpeg

Dziękuję dziewczyny [emoji6] my z małym się poznajemy, więc zaglądam na razie trochę mniej, jak wrócimy do domu, to nadrobię wszystko na spokojnie. Mały ma drobny problem z adaptacją, prawdopodobnie po podanej mi do porodu oksytocynie i bardzo mało je, ale jesteśmy na dobrej drodze już, bo w końcu zaczął się domagać już i szukać, jak jest głodny. Jak dobrze pójdzie, to w poniedziałek pójdziemy do domu, ja się czuję super, nawet poszyte krocze mnie nie boli [emoji16] tyle czasu nosiłam, przeszłam mega trudny poród, a mały jest klonem tatusia [emoji23]Zobacz załącznik 1016863
Cudowny :*

Dziękuję dziewczyny [emoji6] my z małym się poznajemy, więc zaglądam na razie trochę mniej, jak wrócimy do domu, to nadrobię wszystko na spokojnie. Mały ma drobny problem z adaptacją, prawdopodobnie po podanej mi do porodu oksytocynie i bardzo mało je, ale jesteśmy na dobrej drodze już, bo w końcu zaczął się domagać już i szukać, jak jest głodny. Jak dobrze pójdzie, to w poniedziałek pójdziemy do domu, ja się czuję super, nawet poszyte krocze mnie nie boli [emoji16] tyle czasu nosiłam, przeszłam mega trudny poród, a mały jest klonem tatusia [emoji23]Zobacz załącznik 1016863
Nasz Marcelek pierworodny [emoji3059] jest śliczny!
Spokojnie kochana wszystkie tu spokojnie czekamy na Twoje info. Dawaj znać jak będziesz miała okazję i czas [emoji173]

U mnie było identycznie z tym że poród łatwy ale po porodzie chodziłam po ścianach przez narkoze, przetoczenie krwi i lyzeczkowanie łożyska. Ale mały był też cały tatuś. Teraz się zmienia i jest też podobny do mnie.

W domu się dotrzecie spokojnie to dla was nowość.. Ale u jest trudno bo nowy świat a Tobie tym bardziej.

Standardowo, jak to facet ;) Super, że wszystko w porządku, spokojnie sobie odpocznijcie i czekamy na reakcję z domu :* [emoji178][emoji173]

reklama
Do góry