reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja czasami warke 0% wypije ale owocowa bo ja ogólnie piwa nigdy nie lubiłam. Jak już piłam wode z Cola [emoji23][emoji23][emoji23] przed ciąża.
Wódki to ja w ogóle nie piję [emoji16] latem zimne piwko, zimą zawsze winko, grzańce i w ogóle [emoji16] a teraz sobie mogę zaśpiewać "ale to już było..."
Oczywiście będziemy działać :D ale jestem ciekawa czy to oznacza, że wczoraj miałam owulację czy dziś będzie. Zapytam może pod innym tematem, z czystej ciekawości
Owocnych starań [emoji3590]

reklama
Pozdrawiamy po drugiej stronie brzuszka [emoji6] Marcel dostał 10pkt, ma 52cm i 3440g, jutro wrzucę więcej zdjęć, to jest zrobione pół godziny po porodzie. To był bardzo ciężki dzień, dopiero zlądowałam na sali poporodowej. Zobacz załącznik 1016534
Gratulacje. Dużo zdrówka dla was. Szybkiego powrotu do domu i niech się zdrowo maluszek chowa. A dla ciebie dużo sił

Kurczę totalnie dzisiaj nie mam weny na jedzenie [emoji53] a myślałam, że teraz jak pokonałam największy kryzys to będzie tylko lepiej [emoji848]
Dobrze, że od września tyle nowych programów w tv, przynajmniej będę miała co robić [emoji23]

Gratulacje. Dużo zdrówka dla was. Szybkiego powrotu do domu i niech się zdrowo maluszek chowa. A dla ciebie dużo sił
Fajnie że zagladasz do nas [emoji7]
Kurczę totalnie dzisiaj nie mam weny na jedzenie [emoji53] a myślałam, że teraz jak pokonałam największy kryzys to będzie tylko lepiej [emoji848]
Dobrze, że od września tyle nowych programów w tv, przynajmniej będę miała co robić [emoji23]
My jedziemy po pizze [emoji87][emoji86]

Haha dokładnie, tez kilku nie mogę się doczekać[emoji23]

reklama
Do góry