reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziękuję dziewczyny [emoji6] my z małym się poznajemy, więc zaglądam na razie trochę mniej, jak wrócimy do domu, to nadrobię wszystko na spokojnie. Mały ma drobny problem z adaptacją, prawdopodobnie po podanej mi do porodu oksytocynie i bardzo mało je, ale jesteśmy na dobrej drodze już, bo w końcu zaczął się domagać już i szukać, jak jest głodny. Jak dobrze pójdzie, to w poniedziałek pójdziemy do domu, ja się czuję super, nawet poszyte krocze mnie nie boli [emoji16] tyle czasu nosiłam, przeszłam mega trudny poród, a mały jest klonem tatusia [emoji23]Zobacz załącznik 1016863
Jaki on jest cudowny [emoji7] taki śliczny i malutki [emoji3590] dobrze, że mam moje w drodze, bo zazdroszczę na maxa jak na niego patrzę [emoji16]
Ze spokojem zajmij się maleństwem, a my tu na Ciebie i info od Was będziemy czekać [emoji8]

reklama
Nie, nie. Nie bawimy się w żadną franczyzne, nie ma to najmniejszego sensu. Mamy całkowicie swoje sklepy:) Typowy Vape Shop Świebodzin, Gorzów Wielkopolski i teraz Międzyrzecz :)
Dobrze wiedzieć [emoji3059] u mnie prawie wszyscy "vapuja" tak wiem wiem nic w tym dobrego.

Ja co chwilę chodzę sprawdzić ten sluz... Ciągle pojawiają się nitki. głupieje już więc chyba pójdę za chwilę spać. Niby weekend A ja o 22 padam na "twarz"

Dobrze wiedzieć [emoji3059] u mnie prawie wszyscy "vapuja" tak wiem wiem nic w tym dobrego.

Ja co chwilę chodzę sprawdzić ten sluz... Ciągle pojawiają się nitki. głupieje już więc chyba pójdę za chwilę spać. Niby weekend A ja o 22 padam na "twarz"
A skąd jesteś, bo nie pamiętam? :)

Też już w wyrku leżę, dzisiaj dziwnie bolał lewy jajnik, w ogóle podczas tej owu więcej lewy bolał niż prawy, a już myślałam, że nie działa:)

Ja korzystałam z Netflixa ale na to trzeba mieć po prostu czas. Seriali bardzo dużo dobrych. No ale aktualnie zrezygnowałam bo płaciłam 55 zł A nikt nie oglądał.

Ja dopiero powoli zaczynam weekend wróciłam z pracy później zakupy i jeszcze czeka mnie sprzatanko [emoji854]

My mamy Netflix od lat i owszem, są perełki, które trzeba obejrzeć (wg mnie np Dark, Stranger Things), ale są takie momenty, że nie korzystamy z netflixa w ogóle. Bo tak szczerze mowiąc istnieją chwile, ze nie ma co ogladac, bo dochodzi się do konca netflixa i nie ma juz nic fajnego, serio[emoji23] Ostatnio oglądałam tam coś z miesiąc temu. Dzisiaj pewnie włączymy, bo mąż przyjechał, może coś nowego dodali.

Ja dziś 28dc do @ 4 dni. A ja zauważyłam nitkę krwi na papierze [emoji25] Jest to możliwe że 4 dni wcześniej już się coś zaczyna dziać? Dziś też były przytulanki może się coś podziało...

Albo do gorsza jakiś torbiel czy coś tam jest [emoji26]

A masz pewność kiedy miałaś owulację? Mi ostatnio po prostu okres przyszedł 4 dni wcześniej. Ale Tobie oczywiście życzę, żeby to była implantacja :D

Hej laski, my dzisiaj działamy w sklepie. Wszystko jak na złość nie idzie. Enea jeszcze nie połączyła prądu więc dzisiaj póki jasno to skręcamy meble, kurde opozni to nam znów otwarcie. A dodatkowo w kilku paczkach mebli nie dodali śrubek[emoji23] ma z pojechał do mrówki bo jutro zamknięte, a chcemy już wchldzoc z towarem :)

Dzisiaj 16dc, brzuch mnie w ciągu dnia bolał, od jutra znów duphaston. I tak o. ;) Zobacz załącznik 1016808

Suuuuuper! Skoro to już Wasz trzeci punkt, to niedługo Wy będziecie franczyzodawcami[emoji3] ja też bardzo chciałabym mieć coś tylko swojego, ale boję się, że nie podolam jako matka, studentka i szefowa.

@MartaSx brzuszek super, jest idealny, wszystko z nim ok :D

@nast95 synek cudny[emoji173] uczcie się siebie na spokojnie, z każdego dnia wszystko będzie coraz piękniejsze :)

Cześć dziewczyny z rana! Wstałam siku niedawno i na papierze miałam śluz w takim lekko brązowym kolorze [emoji20][emoji20] powiedzcie mi mam się martwić? Skąd się to bierze? Chyba zwariuje za chwile!

reklama
Do góry