reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziękuję dziewczyny [emoji6] my z małym się poznajemy, więc zaglądam na razie trochę mniej, jak wrócimy do domu, to nadrobię wszystko na spokojnie. Mały ma drobny problem z adaptacją, prawdopodobnie po podanej mi do porodu oksytocynie i bardzo mało je, ale jesteśmy na dobrej drodze już, bo w końcu zaczął się domagać już i szukać, jak jest głodny. Jak dobrze pójdzie, to w poniedziałek pójdziemy do domu, ja się czuję super, nawet poszyte krocze mnie nie boli [emoji16] tyle czasu nosiłam, przeszłam mega trudny poród, a mały jest klonem tatusia [emoji23]Zobacz załącznik 1016863
Jaki on jest cudowny [emoji7] taki śliczny i malutki [emoji3590] dobrze, że mam moje w drodze, bo zazdroszczę na maxa jak na niego patrzę [emoji16]
Ze spokojem zajmij się maleństwem, a my tu na Ciebie i info od Was będziemy czekać [emoji8]

reklama
Nie, nie. Nie bawimy się w żadną franczyzne, nie ma to najmniejszego sensu. Mamy całkowicie swoje sklepy:) Typowy Vape Shop Świebodzin, Gorzów Wielkopolski i teraz Międzyrzecz :)
Dobrze wiedzieć [emoji3059] u mnie prawie wszyscy "vapuja" tak wiem wiem nic w tym dobrego.

Ja co chwilę chodzę sprawdzić ten sluz... Ciągle pojawiają się nitki. głupieje już więc chyba pójdę za chwilę spać. Niby weekend A ja o 22 padam na "twarz"

Dobrze wiedzieć [emoji3059] u mnie prawie wszyscy "vapuja" tak wiem wiem nic w tym dobrego.

Ja co chwilę chodzę sprawdzić ten sluz... Ciągle pojawiają się nitki. głupieje już więc chyba pójdę za chwilę spać. Niby weekend A ja o 22 padam na "twarz"
A skąd jesteś, bo nie pamiętam? :)

Też już w wyrku leżę, dzisiaj dziwnie bolał lewy jajnik, w ogóle podczas tej owu więcej lewy bolał niż prawy, a już myślałam, że nie działa:)

Ja korzystałam z Netflixa ale na to trzeba mieć po prostu czas. Seriali bardzo dużo dobrych. No ale aktualnie zrezygnowałam bo płaciłam 55 zł A nikt nie oglądał.

Ja dopiero powoli zaczynam weekend wróciłam z pracy później zakupy i jeszcze czeka mnie sprzatanko [emoji854]

My mamy Netflix od lat i owszem, są perełki, które trzeba obejrzeć (wg mnie np Dark, Stranger Things), ale są takie momenty, że nie korzystamy z netflixa w ogóle. Bo tak szczerze mowiąc istnieją chwile, ze nie ma co ogladac, bo dochodzi się do konca netflixa i nie ma juz nic fajnego, serio[emoji23] Ostatnio oglądałam tam coś z miesiąc temu. Dzisiaj pewnie włączymy, bo mąż przyjechał, może coś nowego dodali.

Ja dziś 28dc do @ 4 dni. A ja zauważyłam nitkę krwi na papierze [emoji25] Jest to możliwe że 4 dni wcześniej już się coś zaczyna dziać? Dziś też były przytulanki może się coś podziało...

Albo do gorsza jakiś torbiel czy coś tam jest [emoji26]

A masz pewność kiedy miałaś owulację? Mi ostatnio po prostu okres przyszedł 4 dni wcześniej. Ale Tobie oczywiście życzę, żeby to była implantacja :D

Hej laski, my dzisiaj działamy w sklepie. Wszystko jak na złość nie idzie. Enea jeszcze nie połączyła prądu więc dzisiaj póki jasno to skręcamy meble, kurde opozni to nam znów otwarcie. A dodatkowo w kilku paczkach mebli nie dodali śrubek[emoji23] ma z pojechał do mrówki bo jutro zamknięte, a chcemy już wchldzoc z towarem :)

Dzisiaj 16dc, brzuch mnie w ciągu dnia bolał, od jutra znów duphaston. I tak o. ;) Zobacz załącznik 1016808

Suuuuuper! Skoro to już Wasz trzeci punkt, to niedługo Wy będziecie franczyzodawcami[emoji3] ja też bardzo chciałabym mieć coś tylko swojego, ale boję się, że nie podolam jako matka, studentka i szefowa.

@MartaSx brzuszek super, jest idealny, wszystko z nim ok :D

@nast95 synek cudny[emoji173] uczcie się siebie na spokojnie, z każdego dnia wszystko będzie coraz piękniejsze :)

Cześć dziewczyny z rana! Wstałam siku niedawno i na papierze miałam śluz w takim lekko brązowym kolorze [emoji20][emoji20] powiedzcie mi mam się martwić? Skąd się to bierze? Chyba zwariuje za chwile!

reklama
Do góry