reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Pozdrawiamy po drugiej stronie brzuszka [emoji6] Marcel dostał 10pkt, ma 52cm i 3440g, jutro wrzucę więcej zdjęć, to jest zrobione pół godziny po porodzie. To był bardzo ciężki dzień, dopiero zlądowałam na sali poporodowej. Zobacz załącznik 1016534
Jakie cudo [emoji7][emoji7][emoji7] ogromne gratulacje! [emoji3590] Marcel przepiękny, nie mogę się na niego napatrzeć [emoji3059] cudownie, że już masz go przy sobie [emoji4] zdrówka i spokoju dla Was, bo szczęście to już macie [emoji7]

reklama
Pozdrawiamy po drugiej stronie brzuszka [emoji6] Marcel dostał 10pkt, ma 52cm i 3440g, jutro wrzucę więcej zdjęć, to jest zrobione pół godziny po porodzie. To był bardzo ciężki dzień, dopiero zlądowałam na sali poporodowej. Zobacz załącznik 1016534
Gratulacje!!!!! Dopiero zauważyłam że maleństwo już na świecie :) dużo zdrówka dla Was. Piękny synek :)

Gratulacje, śliczny chłopczyk:* zdrówka dla Was kochani, odpoczywajcie :*

Gratulacje!! Cudny mężczyzna [emoji7] teraz przed Wami najtrudniejsze, ale i najpiękniejsze chwile[emoji173] Trzymam kciuki i dalej się nie mogę napatrzeć[emoji85]

Ja sprzątam jak co sobotę [emoji87] i o 13 jadę na basen. Jest tak gorąco że masakra. Ale juz od poniedziałku ponoc ochlodzenie.

@nast95 ast daj znać jak się czujecie

@nast95 on jest przecudowny!! To absolutnie niesamowite [emoji3590]. Dozo zdrówka dla was. Odpoczywaj i dawaj znać co u was [emoji3590] co za emocje [emoji16]

Ja sprzątam jak co sobotę [emoji87] i o 13 jadę na basen. Jest tak gorąco że masakra. Ale juz od poniedziałku ponoc ochlodzenie.

@nast95 ast daj znać jak się czujecie
Ja leżę z "kacem" [emoji23] kurde mam już dość, napić się nie mogę, a skutki takie same i bez alko [emoji23]
Właśnie robię zamówienie z lidla [emoji3059] kupuje te buty, które wczoraj wstawialaś, fajne sa [emoji16] zastanawiam się też nad ramoneską [emoji16] no bo spodni to sobie raczej już nie kupię...
received_1370777729744272.jpeg

reklama
Dziewczyny, pomóżcie.
Wstałam rano, zaczęłam się szykować na wyjazd do wujków i nagle poczułam ból jak na okres. Pomyślałam sobie, że pewnie faktycznie owulacja była te kilka dni temu i stad te bóle (od owulacji do @ często boli mnie podbrzusze). Chwilę później poszłam do WC i okazało się, że na wkladce mam krew (ciemną, wchodząca w brąz). Później okazało się, że mam tego więcej [emoji14] i teraz do brzegu - kiedy występuje krwawienie okołoowulacyjne? Może Was już kiedyś pytałam, jeśli tak to przepraszam. Bo kiedyś na jakiejś staraniowej grupie na fb nikt nie umiał mi odpowiedzieć konkretnie na pytanie. Dodam, że od razu zrobiłam test owu i oczywiście negatyw.

Do góry