reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja leżę z "kacem" [emoji23] kurde mam już dość, napić się nie mogę, a skutki takie same i bez alko [emoji23]
Właśnie robię zamówienie z lidla [emoji3059] kupuje te buty, które wczoraj wstawialaś, fajne sa [emoji16] zastanawiam się też nad ramoneską [emoji16] no bo spodni to sobie raczej już nie kupię... Zobacz załącznik 1016620
Ramoneska super, kocham ramoneski. Moje dzieci też zawsze noszą, bo mama ma bzika [emoji14]

reklama
Dziewczyny, pomóżcie.
Wstałam rano, zaczęłam się szykować na wyjazd do wujków i nagle poczułam ból jak na okres. Pomyślałam sobie, że pewnie faktycznie owulacja była te kilka dni temu i stad te bóle (od owulacji do @ często boli mnie podbrzusze). Chwilę później poszłam do WC i okazało się, że na wkladce mam krew (ciemną, wchodząca w brąz). Później okazało się, że mam tego więcej [emoji14] i teraz do brzegu - kiedy występuje krwawienie okołoowulacyjne? Może Was już kiedyś pytałam, jeśli tak to przepraszam. Bo kiedyś na jakiejś staraniowej grupie na fb nikt nie umiał mi odpowiedzieć konkretnie na pytanie. Dodam, że od razu zrobiłam test owu i oczywiście negatyw.
Kurde nie mam pojęcia. Nigdy nie mialam tak.
Ja leżę z "kacem" [emoji23] kurde mam już dość, napić się nie mogę, a skutki takie same i bez alko [emoji23]
Właśnie robię zamówienie z lidla [emoji3059] kupuje te buty, które wczoraj wstawialaś, fajne sa [emoji16] zastanawiam się też nad ramoneską [emoji16] no bo spodni to sobie raczej już nie kupię... Zobacz załącznik 1016620
A ja chętnie bym się napila ale jeszcze z 2 lata muszę poczekać. Fajne są te buty może też kupię zobaczę jak z kasą wyjdziemy.

Dziewczyny, pomóżcie.
Wstałam rano, zaczęłam się szykować na wyjazd do wujków i nagle poczułam ból jak na okres. Pomyślałam sobie, że pewnie faktycznie owulacja była te kilka dni temu i stad te bóle (od owulacji do @ często boli mnie podbrzusze). Chwilę później poszłam do WC i okazało się, że na wkladce mam krew (ciemną, wchodząca w brąz). Później okazało się, że mam tego więcej [emoji14] i teraz do brzegu - kiedy występuje krwawienie okołoowulacyjne? Może Was już kiedyś pytałam, jeśli tak to przepraszam. Bo kiedyś na jakiejś staraniowej grupie na fb nikt nie umiał mi odpowiedzieć konkretnie na pytanie. Dodam, że od razu zrobiłam test owu i oczywiście negatyw.
a duzo masz tej krwi? ja tam zywej krwi nie mialam, u mnoe raczej plamienia

a duzo masz tej krwi? ja tam zywej krwi nie mialam, u mnoe raczej plamienia
Ja jako nastolatka potrafiłam mieć normalne dość obfite krwawienie w połowie cyklu. Lekarze zawsze mówili na to tylko "niech się pani cieszy". Później miałam przerwę na całe lata i teraz może od roku znów mi wróciło. Ale Były to delikatne plamienia widoczne raczej tylko na papierze. A dzisiaj ciemna krew i na wkładce i na papierze. Dużo tego nie jest, ale określiłabym to mocnymi plamieniami

Dziewczyny, pomóżcie.
Rose, nie umiem Ci pomóc, bo nigdy krwawień żadnych oprócz @ nie miałam [emoji848]
Kurde nie mam pojęcia. Nigdy nie mialam tak. A ja chętnie bym się napila ale jeszcze z 2 lata muszę poczekać. Fajne są te buty może też kupię zobaczę jak z kasą wyjdziemy.
Fajne, fajne i tanie [emoji16] a co do picia to mnie jeszcze nie ciągnie, nawet te 0 % mi już nie smakują [emoji23]

Rose, nie umiem Ci pomóc, bo nigdy krwawień żadnych oprócz @ nie miałam [emoji848]Fajne, fajne i tanie [emoji16] a co do picia to mnie jeszcze nie ciągnie, nawet te 0 % mi już nie smakują [emoji23]
Ja czasami warke 0% wypije ale owocowa bo ja ogólnie piwa nigdy nie lubiłam. Jak już piłam wode z Cola [emoji23][emoji23][emoji23] przed ciąża.

Ja jako nastolatka potrafiłam mieć normalne dość obfite krwawienie w połowie cyklu. Lekarze zawsze mówili na to tylko "niech się pani cieszy". Później miałam przerwę na całe lata i teraz może od roku znów mi wróciło. Ale Były to delikatne plamienia widoczne raczej tylko na papierze. A dzisiaj ciemna krew i na wkładce i na papierze. Dużo tego nie jest, ale określiłabym to mocnymi plamieniami
sluchaj jak maz przyjedzie to podzialakcie, moze tak mialo byc?

reklama
Do góry