Ramoneska super, kocham ramoneski. Moje dzieci też zawsze noszą, bo mama ma bzika [emoji14]Ja leżę z "kacem" [emoji23] kurde mam już dość, napić się nie mogę, a skutki takie same i bez alko [emoji23]
Właśnie robię zamówienie z lidla [emoji3059] kupuje te buty, które wczoraj wstawialaś, fajne sa [emoji16] zastanawiam się też nad ramoneską [emoji16] no bo spodni to sobie raczej już nie kupię... Zobacz załącznik 1016620
reklama
Kurde nie mam pojęcia. Nigdy nie mialam tak.Dziewczyny, pomóżcie.
Wstałam rano, zaczęłam się szykować na wyjazd do wujków i nagle poczułam ból jak na okres. Pomyślałam sobie, że pewnie faktycznie owulacja była te kilka dni temu i stad te bóle (od owulacji do @ często boli mnie podbrzusze). Chwilę później poszłam do WC i okazało się, że na wkladce mam krew (ciemną, wchodząca w brąz). Później okazało się, że mam tego więcej [emoji14] i teraz do brzegu - kiedy występuje krwawienie okołoowulacyjne? Może Was już kiedyś pytałam, jeśli tak to przepraszam. Bo kiedyś na jakiejś staraniowej grupie na fb nikt nie umiał mi odpowiedzieć konkretnie na pytanie. Dodam, że od razu zrobiłam test owu i oczywiście negatyw.
A ja chętnie bym się napila ale jeszcze z 2 lata muszę poczekać. Fajne są te buty może też kupię zobaczę jak z kasą wyjdziemy.Ja leżę z "kacem" [emoji23] kurde mam już dość, napić się nie mogę, a skutki takie same i bez alko [emoji23]
Właśnie robię zamówienie z lidla [emoji3059] kupuje te buty, które wczoraj wstawialaś, fajne sa [emoji16] zastanawiam się też nad ramoneską [emoji16] no bo spodni to sobie raczej już nie kupię... Zobacz załącznik 1016620
madziolina_p
Fanka BB :)
a duzo masz tej krwi? ja tam zywej krwi nie mialam, u mnoe raczej plamieniaDziewczyny, pomóżcie.
Wstałam rano, zaczęłam się szykować na wyjazd do wujków i nagle poczułam ból jak na okres. Pomyślałam sobie, że pewnie faktycznie owulacja była te kilka dni temu i stad te bóle (od owulacji do @ często boli mnie podbrzusze). Chwilę później poszłam do WC i okazało się, że na wkladce mam krew (ciemną, wchodząca w brąz). Później okazało się, że mam tego więcej [emoji14] i teraz do brzegu - kiedy występuje krwawienie okołoowulacyjne? Może Was już kiedyś pytałam, jeśli tak to przepraszam. Bo kiedyś na jakiejś staraniowej grupie na fb nikt nie umiał mi odpowiedzieć konkretnie na pytanie. Dodam, że od razu zrobiłam test owu i oczywiście negatyw.
Ja jako nastolatka potrafiłam mieć normalne dość obfite krwawienie w połowie cyklu. Lekarze zawsze mówili na to tylko "niech się pani cieszy". Później miałam przerwę na całe lata i teraz może od roku znów mi wróciło. Ale Były to delikatne plamienia widoczne raczej tylko na papierze. A dzisiaj ciemna krew i na wkładce i na papierze. Dużo tego nie jest, ale określiłabym to mocnymi plamieniamia duzo masz tej krwi? ja tam zywej krwi nie mialam, u mnoe raczej plamienia
Rose, nie umiem Ci pomóc, bo nigdy krwawień żadnych oprócz @ nie miałam [emoji848]Dziewczyny, pomóżcie.
Fajne, fajne i tanie [emoji16] a co do picia to mnie jeszcze nie ciągnie, nawet te 0 % mi już nie smakują [emoji23]Kurde nie mam pojęcia. Nigdy nie mialam tak. A ja chętnie bym się napila ale jeszcze z 2 lata muszę poczekać. Fajne są te buty może też kupię zobaczę jak z kasą wyjdziemy.
Ja czasami warke 0% wypije ale owocowa bo ja ogólnie piwa nigdy nie lubiłam. Jak już piłam wode z Cola [emoji23][emoji23][emoji23] przed ciąża.Rose, nie umiem Ci pomóc, bo nigdy krwawień żadnych oprócz @ nie miałam [emoji848]Fajne, fajne i tanie [emoji16] a co do picia to mnie jeszcze nie ciągnie, nawet te 0 % mi już nie smakują [emoji23]
madziolina_p
sluchaj jak maz przyjedzie to podzialakcie, moze tak mialo byc?Ja jako nastolatka potrafiłam mieć normalne dość obfite krwawienie w połowie cyklu. Lekarze zawsze mówili na to tylko "niech się pani cieszy". Później miałam przerwę na całe lata i teraz może od roku znów mi wróciło. Ale Były to delikatne plamienia widoczne raczej tylko na papierze. A dzisiaj ciemna krew i na wkładce i na papierze. Dużo tego nie jest, ale określiłabym to mocnymi plamieniami
Oczywiście będziemy działać ale jestem ciekawa czy to oznacza, że wczoraj miałam owulację czy dziś będzie. Zapytam może pod innym tematem, z czystej ciekawościsluchaj jak maz przyjedzie to podzialakcie, moze tak mialo byc?
nikolka1203
Jest piekny [emoji7] oboje jesteście bardzo dzielni, zdrówka życzę!Pozdrawiamy po drugiej stronie brzuszka [emoji6] Marcel dostał 10pkt, ma 52cm i 3440g, jutro wrzucę więcej zdjęć, to jest zrobione pół godziny po porodzie. To był bardzo ciężki dzień, dopiero zlądowałam na sali poporodowej. Zobacz załącznik 1016534
reklama
adzik
W każdym bądź razie działać działać działać [emoji3059]Oczywiście będziemy działać ale jestem ciekawa czy to oznacza, że wczoraj miałam owulację czy dziś będzie. Zapytam może pod innym tematem, z czystej ciekawości
Podziel się: