reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mi w czyjeś również poza tym jestem straszna pesymistką. Ale ja będę wierzyła w twoje szczęście Ty w moje i jakoś to będzie [emoji11] czyz nie ?
Ty to tak jak mój m. On straszny pesmista, mocno stapa po ziemi. Ja wieczny romantyk bujam w obłokach a on sprowadza mnie na ziemię. Ja optymistą.

reklama
Dziś mi trochę lepiej emocje trochę opadły ale znów się wnerwi jak zadzwonię do zusu i się okaże że ta jedzą tego nie przesłała. To chyba wyjdę z siebie

Za 2 godziny ruszę do szpitala, wody już lecą, na razie brak skurczy jeszcze. Wykąpałam się, jem śniadanko, na razie pełen luzik. A ciśnienia dalej nie udało mi się zbić, więc pewnie zrobią szybką akcję, jak mnie przyjmą i zobaczą to ciśnienie [emoji16]
[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Wzruszyłam się jak to przeczytałam! [emoji3059]
Powodzenia!

@MartaSx super, że trochę się uspokoiłaś. To takie typowe co powiem, ale nerwami nic nie wskurasz, szkodzisz tylko sobie. Nie wiem, na jakim teraz sprawa jest etapie, ale pilnuj ich i później czekaj na swój hajs

@nast95 o Boże jakie emocje!!!! Taka jestem szczęśliwa, że moja historia z porodem w piątek tak Ci się udzieliła[emoji85] ale myślisz ze z wysokim ciśnieniem dobrze jest czekać? Ja już bym była na ip ze strachu, że umrę na jakiś wylew czy cos[emoji85] trzymam mocno kciuki!!!!

Za 2 godziny ruszę do szpitala, wody już lecą, na razie brak skurczy jeszcze. Wykąpałam się, jem śniadanko, na razie pełen luzik. A ciśnienia dalej nie udało mi się zbić, więc pewnie zrobią szybką akcję, jak mnie przyjmą i zobaczą to ciśnienie [emoji16]
Kochana powodzenia wszystkie tu jesteśmy z Tobą oby łatwo i szybko poszło [emoji3059] czekamy na info! Sciskaaaaam

Aaaaa [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] wchodzę na forum, a tutaj takie info! Widzę, spokój jest to dobrze, moja mamuska zawsze się śmieje, że zanim urodziła to zdążyła jeszcze fryzurę sobie zrobić [emoji23] Kochana, szczęśliwego rozwiązania, czekamy na zdjęcie bambroszka [emoji178][emoji178][emoji178]

Kochana trzymam kciuki [emoji3590] powodzenia dla was, zawsze czułam od ciebie takie wsparcie ze teraz sama siedzę jak na szpilkach [emoji8]

reklama
Dziewczyny a ja dziś 6+0.. Ale brzuch mnie boli od rana i za nic nie chce przestać. Jestem w pracy i zapomniałam wziąć ze sobą nospy [emoji22], wiem że ból brzucha w ciąży jest normalny ale mój mi się tak źle kojarzy.. I znowu mam wrażenie takiej mokrosci jak przed miesiączka. Wizyta na poniedziałek 17:40..

Do góry