Ty to tak jak mój m. On straszny pesmista, mocno stapa po ziemi. Ja wieczny romantyk bujam w obłokach a on sprowadza mnie na ziemię. Ja optymistą.Mi w czyjeś również poza tym jestem straszna pesymistką. Ale ja będę wierzyła w twoje szczęście Ty w moje i jakoś to będzie [emoji11] czyz nie ?
reklama
Oczywiście! Jak wzajemnie będziemy wierzyć w nasze szczęście, to już nie może się nie udaćMi w czyjeś również poza tym jestem straszna pesymistką. Ale ja będę wierzyła w twoje szczęście Ty w moje i jakoś to będzie [emoji11] czyz nie ?
U
użytkownik 176
Gość
Za 2 godziny ruszę do szpitala, wody już lecą, na razie brak skurczy jeszcze. Wykąpałam się, jem śniadanko, na razie pełen luzik. A ciśnienia dalej nie udało mi się zbić, więc pewnie zrobią szybką akcję, jak mnie przyjmą i zobaczą to ciśnienie [emoji16]
[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]Za 2 godziny ruszę do szpitala, wody już lecą, na razie brak skurczy jeszcze. Wykąpałam się, jem śniadanko, na razie pełen luzik. A ciśnienia dalej nie udało mi się zbić, więc pewnie zrobią szybką akcję, jak mnie przyjmą i zobaczą to ciśnienie [emoji16]
Wzruszyłam się jak to przeczytałam! [emoji3059]
Powodzenia!
@MartaSx super, że trochę się uspokoiłaś. To takie typowe co powiem, ale nerwami nic nie wskurasz, szkodzisz tylko sobie. Nie wiem, na jakim teraz sprawa jest etapie, ale pilnuj ich i później czekaj na swój hajs
@nast95 o Boże jakie emocje!!!! Taka jestem szczęśliwa, że moja historia z porodem w piątek tak Ci się udzieliła[emoji85] ale myślisz ze z wysokim ciśnieniem dobrze jest czekać? Ja już bym była na ip ze strachu, że umrę na jakiś wylew czy cos[emoji85] trzymam mocno kciuki!!!!
@nast95 o Boże jakie emocje!!!! Taka jestem szczęśliwa, że moja historia z porodem w piątek tak Ci się udzieliła[emoji85] ale myślisz ze z wysokim ciśnieniem dobrze jest czekać? Ja już bym była na ip ze strachu, że umrę na jakiś wylew czy cos[emoji85] trzymam mocno kciuki!!!!
adzik
Fanka BB :)
Kochana powodzenia wszystkie tu jesteśmy z Tobą oby łatwo i szybko poszło [emoji3059] czekamy na info! SciskaaaaamZa 2 godziny ruszę do szpitala, wody już lecą, na razie brak skurczy jeszcze. Wykąpałam się, jem śniadanko, na razie pełen luzik. A ciśnienia dalej nie udało mi się zbić, więc pewnie zrobią szybką akcję, jak mnie przyjmą i zobaczą to ciśnienie [emoji16]
fiddlee
Aaaaa [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] wchodzę na forum, a tutaj takie info! Widzę, spokój jest to dobrze, moja mamuska zawsze się śmieje, że zanim urodziła to zdążyła jeszcze fryzurę sobie zrobić [emoji23] Kochana, szczęśliwego rozwiązania, czekamy na zdjęcie bambroszka [emoji178][emoji178][emoji178]Za 2 godziny ruszę do szpitala, wody już lecą, na razie brak skurczy jeszcze. Wykąpałam się, jem śniadanko, na razie pełen luzik. A ciśnienia dalej nie udało mi się zbić, więc pewnie zrobią szybką akcję, jak mnie przyjmą i zobaczą to ciśnienie [emoji16]
nikolka1203
Kochana trzymam kciuki [emoji3590] powodzenia dla was, zawsze czułam od ciebie takie wsparcie ze teraz sama siedzę jak na szpilkach [emoji8]Za 2 godziny ruszę do szpitala, wody już lecą, na razie brak skurczy jeszcze. Wykąpałam się, jem śniadanko, na razie pełen luzik. A ciśnienia dalej nie udało mi się zbić, więc pewnie zrobią szybką akcję, jak mnie przyjmą i zobaczą to ciśnienie [emoji16]
reklama
nikolka1203
Dziewczyny a ja dziś 6+0.. Ale brzuch mnie boli od rana i za nic nie chce przestać. Jestem w pracy i zapomniałam wziąć ze sobą nospy [emoji22], wiem że ból brzucha w ciąży jest normalny ale mój mi się tak źle kojarzy.. I znowu mam wrażenie takiej mokrosci jak przed miesiączka. Wizyta na poniedziałek 17:40..
Podziel się: