Ja tak samo mam szyję, plecy, barki i ramiona jak kamień. Moja masażystka masowala tez kiedyś moja babcię i zawsze powtarzała, że mimo tego że dzieli nas 60 lat, to babcia ma o niebo lepsze plecy, szyję itd od jakiegoś czasu już do niej nie chodzę, bo czasu brak i bardzo odczuwam brak masaży. Chyba musze się w końcu umówićDziewczyny mnie tak w pracy dzisiaj dwie jędze wkurzyły, że siedzę teraz i nie mam siły iść się wykąpać. A trzeba ..... Bolą mnie nogi, ręce, plecy, wszystkie mięśnie jakby walec przeze mnie przejechał. Tak mi nerwy odpuszczają po tym dniu. Wykończą mnie psychicznie. ..... Nie wiem jak zajść w ciążę w takim napięciu nerwowym. Moje ramiona to jeden beton. Jak idę na masaż to rehabilitant się mnie pyta co ja robię takiego że ja mam kamień a nie bark ....a ja mówię... Że pracuje w mojej kochanej budżetówce
reklama
Bardzo się cieszę, że poprawiłam Ci humor ludziom w biedronce na pewno też, bo ganianie za moimi dziećmi z boku wygląda komicznie[emoji85] a poza tym zawsze mówiłam, że dla postronnych osób moje dzieci to najlepszy środek antykoncepcyjny. Niestety na mnie nie działa[emoji23]@RoseGold mam ost nerwowy czas, ale tym wpisem poprawiłas mi humor [emoji16][emoji3059]
madziolina_p
Fanka BB :)
a gdzie dokladnie Kochana pracujesz? biedna ty, w weekend sobie pospij dluzejDziewczyny mnie tak w pracy dzisiaj dwie jędze wkurzyły, że siedzę teraz i nie mam siły iść się wykąpać. A trzeba ..... Bolą mnie nogi, ręce, plecy, wszystkie mięśnie jakby walec przeze mnie przejechał. Tak mi nerwy odpuszczają po tym dniu. Wykończą mnie psychicznie. ..... Nie wiem jak zajść w ciążę w takim napięciu nerwowym. Moje ramiona to jeden beton. Jak idę na masaż to rehabilitant się mnie pyta co ja robię takiego że ja mam kamień a nie bark ....a ja mówię... Że pracuje w mojej kochanej budżetówce
madziolina_p
ja jak ide z jednym lub z drugim oddzielnie to alniolki, ale jal razem to nie zawsze ale czesto jest jak u Ciebie i zawsze im mowie, ze ostatni raz z nimi przyszlam heheBardzo się cieszę, że poprawiłam Ci humor ludziom w biedronce na pewno też, bo ganianie za moimi dziećmi z boku wygląda komicznie[emoji85] a poza tym zawsze mówiłam, że dla postronnych osób moje dzieci to najlepszy środek antykoncepcyjny. Niestety na mnie nie działa[emoji23]
U
użytkownik 176
Gość
Właśnie odpadła reszta jak byłam siku, a za nią poleciały 2 krople krwi. Położyłam się i brzuch mnie ćmi mocno jak na okres. Chyba moje prognozy się sprawdzą, że do końca tygodnia będzie po wszystkim [emoji16]A z krwią czy nie? Bo jeśli tak to do 24h
Aneczka85_01
Przy takim teoretycznie już powinnam jechać, ale przeczekałam, wzięłam czwartą tabletkę i zaczęło w końcu spadać. Czop dalej odpada, więc chyba coś zaczyna się powoli dziać [emoji16]
Zwalniaj już brzuszek bo czekamy
adzik
No właśnie my też tu wszystkie jak na szpilkach [emoji3059]Właśnie odpadła reszta jak byłam siku, a za nią poleciały 2 krople krwi. Położyłam się i brzuch mnie ćmi mocno jak na okres. Chyba moje prognozy się sprawdzą, że do końca tygodnia będzie po wszystkim [emoji16]
madziolina_p
super, dawaj znac, pewnie niedlugo sie zacznie :-)Właśnie odpadła reszta jak byłam siku, a za nią poleciały 2 krople krwi. Położyłam się i brzuch mnie ćmi mocno jak na okres. Chyba moje prognozy się sprawdzą, że do końca tygodnia będzie po wszystkim [emoji16]
adzik
Witam sie z rana. Ja już od samego początku dnia stwierdzam ze jest do du#$* pada i w ogóle pogoda do płaczu. Buzia po zabiegi ciągle boli A dziś już musiałam wrócić do pracy. Poza tym @ zbliża się wielkimi krokami brzuch przestał cmic i piersi też przestały boleć na dodatek standardowo wyskoczyly mi 2 duże syfy [emoji35]
Miłego dnia życzę
Miłego dnia życzę
reklama
Witam się z rana, choć widzę, że tu więcej rannych ptaszków [emoji16]
Jejku nie sądziłam, że tak to będę przeżywać, a tymczasem siedzę i wyczekuję jakby to moje było [emoji23] trzymam mocno kciuki za Ciebie i za maluszka [emoji3590] niedługo będzie po wszystkim [emoji3059] dużo siły Ci życzę [emoji8]Właśnie odpadła reszta jak byłam siku, a za nią poleciały 2 krople krwi. Położyłam się i brzuch mnie ćmi mocno jak na okres. Chyba moje prognozy się sprawdzą, że do końca tygodnia będzie po wszystkim [emoji16]
To dawaj ten deszcz, chętnie przyjmę [emoji6] no i w ogóle jaka @? Nic takiego nie będzie [emoji16] ja zakładam, że się udało, przecież dopadłaś męża w czas [emoji8]Witam sie z rana. Ja już od samego początku dnia stwierdzam ze jest do du#$* pada i w ogóle pogoda do płaczu. Buzia po zabiegi ciągle boli A dziś już musiałam wrócić do pracy. Poza tym @ zbliża się wielkimi krokami brzuch przestał cmic i piersi też przestały boleć na dodatek standardowo wyskoczyly mi 2 duże syfy [emoji35]
Miłego dnia życzę
Podziel się: