reklama
A ile jesteś dni po @?Dziewczyny a ja dziś 6+0.. Ale brzuch mnie boli od rana i za nic nie chce przestać. Jestem w pracy i zapomniałam wziąć ze sobą nospy [emoji22], wiem że ból brzucha w ciąży jest normalny ale mój mi się tak źle kojarzy.. I znowu mam wrażenie takiej mokrosci jak przed miesiączka. Wizyta na poniedziałek 17:40..
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Za 2 godziny ruszę do szpitala, wody już lecą, na razie brak skurczy jeszcze. Wykąpałam się, jem śniadanko, na razie pełen luzik. A ciśnienia dalej nie udało mi się zbić, więc pewnie zrobią szybką akcję, jak mnie przyjmą i zobaczą to ciśnienie [emoji16]
To czekamy na dobre wieści . Oby szybko poszło . Trzymaj się kochana i dawaj znać jak sytuacja [emoji8]
nikolka1203
Równo 14 dni po terminie @A ile jesteś dni po @?
adzik
Tylko się nie denerwuj bo to nic dobrego dla Ciebie.Dziewczyny a ja dziś 6+0.. Ale brzuch mnie boli od rana i za nic nie chce przestać. Jestem w pracy i zapomniałam wziąć ze sobą nospy [emoji22], wiem że ból brzucha w ciąży jest normalny ale mój mi się tak źle kojarzy.. I znowu mam wrażenie takiej mokrosci jak przed miesiączka. Wizyta na poniedziałek 17:40..
A ja mam ciąg dalszy swojej niemocy. Uświadomiłam sobie jaki ze mnie len. Po 2 dniach wolnego dalej jestem słaba jak mucha ale za niedługo urlopik już odliczam [emoji907][emoji907][emoji907]
No tak, w końcu 6tc[emoji85]Równo 14 dni po terminie @
Jak robiłam test 9 dni po terminie @, to miałam niesamowite uczucie mokrosci i z tego co pamiętam to przez jakiś czas jeszcze miałam takie wrażenie, że tam "coś leci". Z tego co wiem to zupełnie normalne i nie ma powodu się denerwować. Ciesz się ciążą i czekaj na wizytę[emoji4]
Ostatnia edycja:
nikolka1203
Wczoraj miałam regionalną na głowie a później znalazłam psiaka którego właściciel twierdził że nie przyjedzie po niego bo on sobie tak zawsze biega po wsi.. Wściekłam się i na fb dowiedziałam że to kolejny raz jak zwierzę bezpansko kilka dni biega po ulicy. Ja kocham zwierzęta ale zniszczył mi siatkę i folie wartą conajmniej kilkaset złotych a jeszcze właściciel mi robił łaskę żeby go zabrać i nie wziął go.. Dziś ktoś z domu ma dzwonić na SM bo psiaka nie da się przegonic a ja niestety mimo że jest piękny nie jestem w stanie przygarnac kolejnego zwierzaka do domu... Ciekawe czy dziecko też tak puszczają samopas.Tylko się nie denerwuj bo to nic dobrego dla Ciebie.
A ja mam ciąg dalszy swojej niemocy. Uświadomiłam sobie jaki ze mnie len. Po 2 dniach wolnego dalej jestem słaba jak mucha ale za niedługo urlopik już odliczam [emoji907][emoji907][emoji907]
Może to naprawdę nerwy tak na mnie zadziałały, do 1 w nocy się z tym psem uzeralam i jeszcze czekam na kontrolę z departamentu bezpieczeństwa operacyjnego a to takie *****..
Olineekg
Za 2 godziny ruszę do szpitala, wody już lecą, na razie brak skurczy jeszcze. Wykąpałam się, jem śniadanko, na razie pełen luzik. A ciśnienia dalej nie udało mi się zbić, więc pewnie zrobią szybką akcję, jak mnie przyjmą i zobaczą to ciśnienie [emoji16]
O matko! [emoji33] powodzenia kochana!!! Trzymam mocno kciuki i czekam na wieści z niecierpliwością!!!![emoji7][emoji7][emoji7]
Isasza4444
Jeju co za emocje z rana :-) 3mam kciuki i czekamy na relacje :-)Za 2 godziny ruszę do szpitala, wody już lecą, na razie brak skurczy jeszcze. Wykąpałam się, jem śniadanko, na razie pełen luzik. A ciśnienia dalej nie udało mi się zbić, więc pewnie zrobią szybką akcję, jak mnie przyjmą i zobaczą to ciśnienie [emoji16]
reklama
Podziel się: