reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ale się wkur... wilam na masksa trzymajcie mnie..... Dzwoniłam. Do zusu i uwaga oni nic nie mają tylko l4. Oprócz tego pracodawca musi wysłać jakiś druk i oni go nie mają. Dzwoniłam. Do szefostwa ma o 10 dzwonić do księgowej i uwaga od momentu wpłynięcia maja 30 dni na wypłatę to przepraszam bardzo za co mam żyć?
To już po złości zrobili, dokładnie tak samo mnie załatwili, 1.08 dostałam pieniądze za czerwiec i pół lipca...

reklama
Ale się wkur... wilam na masksa trzymajcie mnie..... Dzwoniłam. Do zusu i uwaga oni nic nie mają tylko l4. Oprócz tego pracodawca musi wysłać jakiś druk i oni go nie mają. Dzwoniłam. Do szefostwa ma o 10 dzwonić do księgowej i uwaga od momentu wpłynięcia maja 30 dni na wypłatę to przepraszam bardzo za co mam żyć?
O matko! To przepraszam bardzo kto ma tego pilnować jak nie księgowość? Ale przeboje... Wiadomo, urzędy mają czas, ale zakładając, że to by było jedyne źródło dochodu to jak żyć przez te 30 dni? Masakra.

Ja dziś zaczynam monitoring. 10dc. Ale już zaczęliśmy z m. :) Tylko wiecie co... Pomocy.... Ja mam tam tak sucho jak na sacharze :/ wiem że jest ten żel conceive. Ale trochę jestem sceptyczna do takich wynalazków. Pije tego siemienia lnianego dużo i nic. Dalej sachara.
To może warto spróbować tego żelu? :) zanim ziolka zaczną działać to trochę trzeba je pić, a tutaj masz pewność, że będzie dobrze [emoji14]

Witam się i ja w końcu, podczytuje Was na bieżąco ale ten tydzień zalatany nie ma czasu się po tyłku podrapać. Również zaczęłam robić testy owu, ponieważ zgapiłam się z receptą i nie przyjęłam clo w tym cyklu. I tak się one prezentują. W poprzednim cyklu owu byla w 17dc, w tym test ewidentnie pokazuje na 14dc. Tak ze chyba będzie w końcu krotszy:D

I muszę się pochwalić, zaczęłam jazdy w końcu! Dzisiaj 3 dzień pod rząd idę walczyć [emoji23]Zobacz załącznik 1015654
Owu w 15 dc, w 14 miałaś test pozytywny [emoji6] rozumiem, że działaliście i teraz czekamy na efekty? [emoji16] Kiedy testowanie?

Owu w 15 dc, w 14 miałaś test pozytywny [emoji6] rozumiem, że działaliście i teraz czekamy na efekty? [emoji16] Kiedy testowanie?
Dobrze, że mówisz, bo ja już się gubię, niby wiem jak to liczyć, a później liczę cholera wie od kiedy :). Oczywiście bamboszenie było, dzisiaj pewnie też będzie bo dlaczego nie [emoji14] wychodziło by, że coś koło 13.09 będzie testowanie, jednak na spokojnie:)

reklama
Do góry