reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

W pewnym banku na "g" w którym źle się teraz dzieje..
Paranoja to mało powiedziane, ale nie będę się denerwować bo szkoda dzidziusia, to tylko pieniądze ja sobie jakoś poradzę a do nich ta karma kiedyś wróci.
fakt, coś słyszałam. Niby to tylko pieniądze, jednak l4 będą liczyć że średniej więc szkoda, żeby miało być mniej. W końcu pracujesz na to sumiennie każdego miesiąca. Korporacje najgorsze:p

reklama
No właśnie z doświadczenia wiem, że panowie gin mają dużo lepsze podejście i do pań już wcale nie chodzę.
Słyszałam takie opinie, ale jakoś nigdy nie mogłam się przekonać. Jednak ja z tych co muszą mieć twarde dowody, no i dostałam takie dziś [emoji23]
Mi przy torbielach dr tylko zawsze zabrania dźwigać (żeby torbiel nie pękł) ale Ty już i tak nie możesz dźwigać bo jesteś w ciąży [emoji16] a poza tym zawsze zylam tak samo, mnie niestety często bolało ale nie zawsze. Zazwyczaj dr kazał się obserwować bo w razie nasilenia czy bólu czy krwawienia do szpitala ale nigdy nie było takiej potrzeby :-) zazwyczaj się wchłania, kilka razy miałam leki żeby "upuscic go z okresem" ale u Ciebie to odpada.
U wszystkich znajomych które znam a były w ciąży i miały torbiel to on się wchlonal.
Ok, będę się obserwować i zwracać uwagę na każde odstępstwo. Ale aż się zaśmiałam jak przeczytałam o dzwiganiu i, że "Ty już i tak nie możesz" [emoji23]

W ogóle wszystkim Wam bardzo dziękuję za wsparcie dziś, jesteście nieocenione! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Byłam czad [emoji7] organizowałam tam wycieczkę na 150 osób. Drogie bilety w pizdu. My jako przedszkole placilismy 40zl. Ale normalny bilet 80zl chyba że ma się urodziny to 1zl. Gdzie karnet roczny kosztuje 120 chyba. Ale polecam dla mnie bomba i dla takich 7 latków i mniejszych. Jeździłam prawie na wszystkim [emoji23]
Normalnie bilety jakoś 90zł,ale ja kupiłam przez grupom, wiec wyszły jakoś 65 za osobę. Roczny kosztuje ok 175zł. Zastanawiam się nad tym rocznym, bo aż tak daleko nie mam, ale boję się, że będzie tak jak z wypadem nad morze - obiecuję sobie, że w tym roku będę tam częściej, a później jestem raz w czerwcu i tyle[emoji23][emoji23]

Ale naprodukowałyście[emoji85] ogarnę się, bo dopiero wróciliśmy, skończę czytać co napisalyscie i poodpowiadam :D na razie życzę miłego wieczoru!

Normalnie bilety jakoś 90zł,ale ja kupiłam przez grupom, wiec wyszły jakoś 65 za osobę. Roczny kosztuje ok 175zł. Zastanawiam się nad tym rocznym, bo aż tak daleko nie mam, ale boję się, że będzie tak jak z wypadem nad morze - obiecuję sobie, że w tym roku będę tam częściej, a później jestem raz w czerwcu i tyle[emoji23][emoji23]
To podrożały bilety

No jak wzbudził Twoje zaufanie i będziesz się czuła bezpiecznie pod jego opieką to umawiaj się do niego [emoji6] na kiedy planujesz wizytę? Który to dzień wg om u Ciebie? I to jest super tak teraz myślę, a wcześniej nawet o tym nie pomyślałam, muszę się jeszcze wiele nauczyć [emoji4] no nic, czekam na telefon od nich
Wg Om dziś było 5+0 no właśnie się zastanawiam ale przyszły tydzień napewno chociaż to bardzo wcześnie ale się boję czekać.. Wgl się boję [emoji17]

reklama
Nadrobiłam :D
@paola425 przykro mi, że niemiło wspominasz swoją pierwszą wizytę :( jeśli chodzi o torbiel, to ja zawsze słyszałam, że ona się wchłania. Tego tez życzę Tobie! A jeśli chodzi o badania to ja też nigdy nie miałam na pierwszej wizycie, mimo że u gina bywałam dopiero ok 9-10tc.

Do góry