reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziewczyny jak to jest z tym farbowaniem włosów w ciąży wczesnej, część osób mówi że nie można, mamaginekolog pisze ze można ale mój Grzesiek bardzo jej nie lubi (nie wiem dlaczego nawet [emoji23]) i jej nie wierzy.. A ja chciałam dziś pofarbowac włosy bo mi się kolor wyplukal.. Nie rozjaśnianie a farba właśnie... Myślicie że można czy nie?
Oczywiście, że można. Składniki farby nie przechodzą do krwi, ale wybierz farbę bez amoniaku, żeby nie wdychać [emoji846]

Właśnie a plac zabaw jest dla wszystkich.

Ja też tarbuje Joanna uwielbiam te farby.

Paola dodzwonilas się?
Nie, napisałam do Doktora [emoji16] odpisał, że Pani rejestratorka oddzwoni do mnie. I już ma plusa za kontakt. To dobrze mieć w razie czego numer i móc skontaktować się od razu [emoji6]

Nie, napisałam do Doktora [emoji16] odpisał, że Pani rejestratorka oddzwoni do mnie. I już ma plusa za kontakt. To dobrze mieć w razie czego numer i móc skontaktować się od razu [emoji6]
Dokadnie też mam prywatny do swojego jednego gina, chicu8chce iść teraz na wizytę do tego który przeprowadzał u mnie zabieg bo on jest zastępca ordynatora i jest w szpitalu cały czas w razie w, poza tym był bardzo miły i dużo mi pomógł psychicznie, widać było że przez to że jest jeszcze młody to nie jest zmęczony ta praca i zależy mu na pacjentkach

Dokadnie też mam prywatny do swojego jednego gina, chicu8chce iść teraz na wizytę do tego który przeprowadzał u mnie zabieg bo on jest zastępca ordynatora i jest w szpitalu cały czas w razie w, poza tym był bardzo miły i dużo mi pomógł psychicznie, widać było że przez to że jest jeszcze młody to nie jest zmęczony ta praca i zależy mu na pacjentkach
No jak wzbudził Twoje zaufanie i będziesz się czuła bezpiecznie pod jego opieką to umawiaj się do niego [emoji6] na kiedy planujesz wizytę? Który to dzień wg om u Ciebie?
Ja często do niego pisze. Jak mnie coś trapi albo to żelazo mi źle wyszło.
I to jest super tak teraz myślę, a wcześniej nawet o tym nie pomyślałam, muszę się jeszcze wiele nauczyć [emoji4] no nic, czekam na telefon od nich

@paola425 Przykro mi że ta wizyta przebiegała w taki sposób to jest po prostu karygodne i bardzo przykro że tak się podchodzi do pacjenta szczególnie tak ważne jest dla niego chwili.
Co do torbieli Uwierz mi ona naprawdę się wchłaniają mówić to osoba która miała już pierdylion torbiel [emoji16]
Prenatal uno polecam biorę go na zalecenie do doktora mojego który powiedział że mam go używać w czasie starań i w czasie pierwszego trymestru jak się uda. Na, wapapteka. Pl po 22 zł

reklama
No jak wzbudził Twoje zaufanie i będziesz się czuła bezpiecznie pod jego opieką to umawiaj się do niego [emoji6] na kiedy planujesz wizytę? Który to dzień wg om u Ciebie? I to jest super tak teraz myślę, a wcześniej nawet o tym nie pomyślałam, muszę się jeszcze wiele nauczyć [emoji4] no nic, czekam na telefon od nich
Mógł powiedzieć kiedy zadzwoni czy jeszcze dziś czy w poniedziałek.
Z jakiej jestes części poznania? "bo on na budzisława 1 to są naramowice.

Do góry