U
użytkownik 176
Gość
Ja w sumie zależy od dnia, ale jak już chcę się naprawdę napić, to zmrożona wódeczka wchodzi najlepiej i dobrze się rano czuję [emoji16] bo jak wypiję większe ilości piwa, wina, whisky, to potem zdycham okrutnie [emoji23] ale ja mam jeszcze częste sytuacje, że mieszam alko, ale wtedy to już wgl trup następnego dnia [emoji23][emoji16] i tak sobie myślę, że chyba najlepsze lata swojego chlania mam już za sobą i teraz to już tak rozważnie wszystko będzie [emoji16]Tak kochana, tylko dziś.
Ja ogólnie nie jestem piwna, głównie lubuję się w whisky i w wódce[emoji173]️ ale mimo wszystko emocje były dziś ogromne[emoji23] w pierwszej biedronce był największy wybór, wzięłam każdy smak Somersby, Desperadosa zwykłego i jedno jakieś niesmakowe piwo. Ale było mi mało, bo jeśli piwo to raczej Desperados Nocturno. No to po kolejne 12 pojechałam do kolejnej biedronki. Tam z kolei z ciekawych piw był tylko zwykły Desperados, Somersby 0% i mnóstwo zwykłych piw. Rozczarowałam się małym wyborem, jednak nie wyjdę z pustymi rękoma. Kupiłam te Desperadosy i Somersby[emoji23] no ale jeszcze było mi mało, wiec pojechałam do kolejnej biedronki z myślą, ze jak nie będzie Desperadosa Nocturno, to wezmę zwykle piwa. A tam ani jednego zwykłego piwa[emoji23] zostały tylko Somersby jabłkowe i mango i nic więcej[emoji85] no ale wstyd było nie wziąć, wiec wzięłam 6 takich i 6 takich hahaha ale ja jestem typem cebularza, nie ważne co i za ile, ważne, ze w promocji [emoji14] Zobacz załącznik 1010228