reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja w czwartek termin pierwszej @ po łyżeczkowaniu.. Kusi mnie żebu testować chociaż to bardzo głupie bo na 100% nie miałam nawet owulacji.

Zmieniłam kolor włosów bo potrzebowałam zmian [emoji23], stresu dużo i wróciła nerwica więc odpoczywam jak tylko mogę

Gratuluję dziewczyny serdecznie [emoji3590] cieszcie się i dużo odpoczywajcie

A niedługo mija miesiąc odkąd pożegnaliśmy naszego małego aniołka w 9t1d [emoji17] jest lepiej ale to na zawsze zostaje w serduszku..
Właściwie ja zawsze w sercu będę już miała dwójkę dzieci pomimo tego że ze mną nie ma żadnego z nich

Tesknilam dziewczyny za forum [emoji14] małe nadrobiłam wszystko i widzę że już niedługo będzie pierwsza dzidzia w naszej małej społeczności [emoji3590]
U mnie 2 poronienie.W poniedziałek szpital i pewnie łyżeczkowanie.Też chyba potrzebuje jakiś zmian.Nerwica daje mi się ostro we znaki .Po szpitalu mam w planach wykonać różne badania.Robilas jakieś badania po poronieniu? To twój pierwszy raz?

Mnie też poniosło kupiłam srebrne kolczyki z bursztynem za całe 24zl
received_2242690712495808.jpeg

@nast95 masakra, taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.. jestem w szoku, brak słów.. ale przypomnialo mi się jak jeszcze brałam tabletki antykoncepcyjne.. miałam zacząć nowe opakowanie w dniu w którym miałam wizytę właśnie u lekarza po receptę, zadzwonili mi, że wizyta odwołana i nie ma lekarza..zostałam bez tabletek i wtedy stwierdziłam, że los zdecydował za nas i tak zaczęliśmy starać się o dziecko haha [emoji4]
@fiddlee @Isasza4444 główki do góry babeczki! [emoji182]

My już po wizycie u rodziców, jestem pozytywnie zaskoczona.. fajnie zareagowali [emoji4]

Nooo następna! Właśnie mi koleżanka o tej promo pisała, że zaopatrzenie zrobiła. Druga koleżanka mi pisała, że ma zapas wina na dzisiejszy wieczór i się schleje. A mi się tak dziś marzy zimny browarek albo lampka wina [emoji849][emoji16]
Ooo ha wracam z pracy i idę prosto po wino ! Mam takiego smaka [emoji3059][emoji3059]

A o tej promo wszyscy dzis dyskutują haha
Tylko mnie to ominęło...
Czy to tylko dziś?

Rose no wł niewiem zobaczę czy dw, trzy dni i ustanie. Jeśli nie to obserwować z tydzień dwa i jeśli z tego nie będzie @ to do lekarza.
Adzik nie mam dupka byłam na orgametrilu.
Ehhh poczekam, usiłuje się uspokoić choć mi przykro.

Olineekg super [emoji3590][emoji2956]
Hej na tym forum jestem rzadziej i rzuciły mi się w oczy twoje posty o plamieniach. Jaki jest problem u Ciebie?

Ooo ha wracam z pracy i idę prosto po wino ! Mam takiego smaka [emoji3059][emoji3059]

Tylko mnie to ominęło...
Czy to tylko dziś?
Mój wewnętrzny alkoholik przeżywa żałobę [emoji23] jeszcze dobry rok abstynencji, ale za rok we wrześniu moja przyjaciółka ślub bierze, więc z grubej rury pójdzie od razu [emoji16][emoji23]

reklama

Tylko mnie to ominęło...
Czy to tylko dziś?

Tak kochana, tylko dziś.

Ja ogólnie nie jestem piwna, głównie lubuję się w whisky i w wódce[emoji173]️ ale mimo wszystko emocje były dziś ogromne[emoji23] w pierwszej biedronce był największy wybór, wzięłam każdy smak Somersby, Desperadosa zwykłego i jedno jakieś niesmakowe piwo. Ale było mi mało, bo jeśli piwo to raczej Desperados Nocturno. No to po kolejne 12 pojechałam do kolejnej biedronki. Tam z kolei z ciekawych piw był tylko zwykły Desperados, Somersby 0% i mnóstwo zwykłych piw. Rozczarowałam się małym wyborem, jednak nie wyjdę z pustymi rękoma. Kupiłam te Desperadosy i Somersby[emoji23] no ale jeszcze było mi mało, wiec pojechałam do kolejnej biedronki z myślą, ze jak nie będzie Desperadosa Nocturno, to wezmę zwykle piwa. A tam ani jednego zwykłego piwa[emoji23] zostały tylko Somersby jabłkowe i mango i nic więcej[emoji85] no ale wstyd było nie wziąć, wiec wzięłam 6 takich i 6 takich hahaha ale ja jestem typem cebularza, nie ważne co i za ile, ważne, ze w promocji :p
IMG_0686.JPG

Do góry