reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja w czwartek termin pierwszej @ po łyżeczkowaniu.. Kusi mnie żebu testować chociaż to bardzo głupie bo na 100% nie miałam nawet owulacji.

Zmieniłam kolor włosów bo potrzebowałam zmian [emoji23], stresu dużo i wróciła nerwica więc odpoczywam jak tylko mogę

Gratuluję dziewczyny serdecznie [emoji3590] cieszcie się i dużo odpoczywajcie

A niedługo mija miesiąc odkąd pożegnaliśmy naszego małego aniołka w 9t1d [emoji17] jest lepiej ale to na zawsze zostaje w serduszku..
Właściwie ja zawsze w sercu będę już miała dwójkę dzieci pomimo tego że ze mną nie ma żadnego z nich

Tesknilam dziewczyny za forum [emoji14] małe nadrobiłam wszystko i widzę że już niedługo będzie pierwsza dzidzia w naszej małej społeczności [emoji3590]
U mnie 2 poronienie.W poniedziałek szpital i pewnie łyżeczkowanie.Też chyba potrzebuje jakiś zmian.Nerwica daje mi się ostro we znaki .Po szpitalu mam w planach wykonać różne badania.Robilas jakieś badania po poronieniu? To twój pierwszy raz?

Mnie też poniosło kupiłam srebrne kolczyki z bursztynem za całe 24zl
received_2242690712495808.jpeg

@nast95 masakra, taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.. jestem w szoku, brak słów.. ale przypomnialo mi się jak jeszcze brałam tabletki antykoncepcyjne.. miałam zacząć nowe opakowanie w dniu w którym miałam wizytę właśnie u lekarza po receptę, zadzwonili mi, że wizyta odwołana i nie ma lekarza..zostałam bez tabletek i wtedy stwierdziłam, że los zdecydował za nas i tak zaczęliśmy starać się o dziecko haha [emoji4]
@fiddlee @Isasza4444 główki do góry babeczki! [emoji182]

My już po wizycie u rodziców, jestem pozytywnie zaskoczona.. fajnie zareagowali [emoji4]

Nooo następna! Właśnie mi koleżanka o tej promo pisała, że zaopatrzenie zrobiła. Druga koleżanka mi pisała, że ma zapas wina na dzisiejszy wieczór i się schleje. A mi się tak dziś marzy zimny browarek albo lampka wina [emoji849][emoji16]
Ooo ha wracam z pracy i idę prosto po wino ! Mam takiego smaka [emoji3059][emoji3059]

A o tej promo wszyscy dzis dyskutują haha
Tylko mnie to ominęło...
Czy to tylko dziś?

Rose no wł niewiem zobaczę czy dw, trzy dni i ustanie. Jeśli nie to obserwować z tydzień dwa i jeśli z tego nie będzie @ to do lekarza.
Adzik nie mam dupka byłam na orgametrilu.
Ehhh poczekam, usiłuje się uspokoić choć mi przykro.

Olineekg super [emoji3590][emoji2956]
Hej na tym forum jestem rzadziej i rzuciły mi się w oczy twoje posty o plamieniach. Jaki jest problem u Ciebie?

Ooo ha wracam z pracy i idę prosto po wino ! Mam takiego smaka [emoji3059][emoji3059]

Tylko mnie to ominęło...
Czy to tylko dziś?
Mój wewnętrzny alkoholik przeżywa żałobę [emoji23] jeszcze dobry rok abstynencji, ale za rok we wrześniu moja przyjaciółka ślub bierze, więc z grubej rury pójdzie od razu [emoji16][emoji23]

reklama

Tylko mnie to ominęło...
Czy to tylko dziś?

Tak kochana, tylko dziś.

Ja ogólnie nie jestem piwna, głównie lubuję się w whisky i w wódce[emoji173]️ ale mimo wszystko emocje były dziś ogromne[emoji23] w pierwszej biedronce był największy wybór, wzięłam każdy smak Somersby, Desperadosa zwykłego i jedno jakieś niesmakowe piwo. Ale było mi mało, bo jeśli piwo to raczej Desperados Nocturno. No to po kolejne 12 pojechałam do kolejnej biedronki. Tam z kolei z ciekawych piw był tylko zwykły Desperados, Somersby 0% i mnóstwo zwykłych piw. Rozczarowałam się małym wyborem, jednak nie wyjdę z pustymi rękoma. Kupiłam te Desperadosy i Somersby[emoji23] no ale jeszcze było mi mało, wiec pojechałam do kolejnej biedronki z myślą, ze jak nie będzie Desperadosa Nocturno, to wezmę zwykle piwa. A tam ani jednego zwykłego piwa[emoji23] zostały tylko Somersby jabłkowe i mango i nic więcej[emoji85] no ale wstyd było nie wziąć, wiec wzięłam 6 takich i 6 takich hahaha ale ja jestem typem cebularza, nie ważne co i za ile, ważne, ze w promocji :p
IMG_0686.JPG

Do góry