reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@nast95 dzięki za sprowadzenie na ziemie haha [emoji23] masz racje, niepotrzebnie się doszukuje i stresuje.. no ale tak już jest, najpierw doszukujemy się objawów ciąży a jak już się uda to panikujemy [emoji23] trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści! [emoji8]

@RoseGold nie chcą Cię naciągnąć tylko chcą pewnie żeby ktoś po prostu zapłacił,no bo pewnie ktoś musi. Akurat tak się złożyło, że nie zglosiliscie sprzedaży samochodu i padło na Was..normalna sprawa, mam nadzieje, że uda się Wam załatwić tą sprawę ;) też pewnie bym się wkurzyła ale szkoda czasu na nerwy!

@paola425 daj trochę tej pozytywnej energii!!! [emoji23]
Nie ma sprawy, mogę się podzielić [emoji16]
Po prostu musisz sobie wbić do głowy, że jesteś najszczęśliwszą osobą na świecie, że życie jest piękne, a to co się z Tobą dzieje to cudowne przemiany na które przecież czekałaś. Czasami może być pod górkę, ale generalnie bilans wyjdzie na plus [emoji6] wtedy już tylko chodzisz i unosisz się nad ziemią [emoji16]
Jestem ciekawa ile mi się taki stan utrzyma [emoji16] oby nie było, że za tydzień to Wy mnie tu będziecie musiały pozytywnie nastawiać...

My poszliśmy z umową kupna sprzedaży do naszego gościa od ubezpieczeń i on wysłał info do ubezpieczyciela z umową wsteczna, w sensie że daliśmy umowę ale on nie przesłał i nie było problemu. Ewidentnie kobieta chce was naciągnąć

O, dzięki bardzo za informację[emoji173]️ przekażę mężowi, co robić[emoji846]

Co to dzisiaj jest, że wszystkie takie nerwowe? Będę nadrabiać za Was cieszeniem puchy w takim razie
emoji6.png
emoji16.png

Co robisz na obiad? Bo mi pomysłu brakuje na dzisiaj
emoji846.png
Dzisiaj barszczyk z jajkiem i zi

Ja dzisiaj robię kurczaka z marchewką w takim kremowym sosie z kopytkami i buraczki ;)
U mnie dziś obiadu nie ma, bo i czasu nie będzie, a przygotowaniem jedzenia dla gości zajmie się na szczęście mąż [emoji16] ja muszę tylko zrobić sałatkę i wystawić przekąski.

reklama
Barszczyk z jajkiem i ziemiaczkami :)
Ja dzisiaj robię kurczaka z marchewką w takim kremowym sosie z kopytkami i buraczki ;)
I barszczyk i kopytka uwielbiam [emoji7] ale na dziś zrobię w takim razie również barszczyk, bo nastawię przed lekarzem i potem tylko podgrzeję, jak wrócę. Ale tych kopytek też nie odpuszczę i zrobię zatem jutro [emoji16] mi to się ostatnio tak kończą pomysły na obiad, mam ogólnie pustkę w głowie i totalnie zapominam, co lubimy jeść. Jak nie mam akurat jakiejś konkretnej zachciewajki na coś, to nie jestem w stanie nic sensownego wymyślić [emoji16]

Do góry