reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Byliśmy nad morzem zimno i wieje w pizdu. Jutro wracamy do Poznania, chcemy zachaczyc jeszcze o Kołobrzeg i muzeum figur wojskowych. Zjadłam pycha lody zawijane w gofra z oreo, kinderkami i lentylkami. Mega słodkie pychotka. Bo i kupiłam sobie kolczyki z bursztynem zawsze takie chciałam ale nie było jakoś okazji. Zaraz robimy grilla na razie leżę i odpoczywam.

Dokulałam się do lekarza, a się okazało, że dzisiaj go nie ma i mam przyjść za tydzień. Zła jestem jak cholera.

Dokulałam się do lekarza, a się okazało, że dzisiaj go nie ma i mam przyjść za tydzień. Zła jestem jak cholera.
To nie poinformowali nawet co za chamy. W którym tyg już jesteś?
A ja siedzę i czekam na wyniki z labo, już powinny być i coś im nie idzie wgrywanie :/
Trzymam kciuki daj znać jak będziesz mieć

To nie poinformowali nawet co za chamy. W którym tyg już jesteś? Trzymam kciuki daj znać jak będziesz mieć
37 tydzień. Położna mówi, że dzwoniła, ale jakoś żadnego połączenia od niej nie miałam. Nie mam leków na nadciśnienie, została mi ostatnia tabletka, nie będę miała być może kompletu badań do szpitala, bo dziś miałam skierowania na wszystko dostać. A nie biorę już dupka, więc w zasadzie mogę w każdej chwili już urodzić.

37 tydzień. Położna mówi, że dzwoniła, ale jakoś żadnego połączenia od niej nie miałam. Nie mam leków na nadciśnienie, została mi ostatnia tabletka, nie będę miała być może kompletu badań do szpitala, bo dziś miałam skierowania na wszystko dostać. A nie biorę już dupka, więc w zasadzie mogę w każdej chwili już urodzić.
O kurde to ****.. owo. A nie możesz iść do innego lekarza nikt tego Twojego nie zastępuje?

Ale szybko zleciało co już 37 tc u Ciebie ale czad. Teraz oczekujemy zdjęcia baczka jak urodzisz

O kurde to ****.. owo. A nie możesz iść do innego lekarza nikt tego Twojego nie zastępuje?

Ale szybko zleciało co już 37 tc u Ciebie ale czad. Teraz oczekujemy zdjęcia baczka jak urodzisz
Jutro święto, lekarz który w piątki tam przyjmuje ma urlop. Zostałam w dupie, ale spróbuję pójść w piątek do rodzinnego po receptę i skierowania chociaż te podstawowe.

reklama
a ja wogole nie zwracam uwagi na objawy, mam 19dc, piersi bola i tyle. Jestem na dzialce i wogole nie mysle, a jestem pewna ze przytulalismy sie za wczesnie na ciaze wiec pewnie nic z tego

Do góry