Dziewczyny pomocy czy to jyz test pozytywny owu? Zobacz załącznik 1010017
Hmmm chyba jeszcze nie. Ale już bym działała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pomocy czy to jyz test pozytywny owu? Zobacz załącznik 1010017
To nie poinformowali nawet co za chamy. W którym tyg już jesteś?Dokulałam się do lekarza, a się okazało, że dzisiaj go nie ma i mam przyjść za tydzień. Zła jestem jak cholera.
Trzymam kciuki daj znać jak będziesz miećA ja siedzę i czekam na wyniki z labo, już powinny być i coś im nie idzie wgrywanie :/
37 tydzień. Położna mówi, że dzwoniła, ale jakoś żadnego połączenia od niej nie miałam. Nie mam leków na nadciśnienie, została mi ostatnia tabletka, nie będę miała być może kompletu badań do szpitala, bo dziś miałam skierowania na wszystko dostać. A nie biorę już dupka, więc w zasadzie mogę w każdej chwili już urodzić.To nie poinformowali nawet co za chamy. W którym tyg już jesteś? Trzymam kciuki daj znać jak będziesz mieć
O kurde to ****.. owo. A nie możesz iść do innego lekarza nikt tego Twojego nie zastępuje?37 tydzień. Położna mówi, że dzwoniła, ale jakoś żadnego połączenia od niej nie miałam. Nie mam leków na nadciśnienie, została mi ostatnia tabletka, nie będę miała być może kompletu badań do szpitala, bo dziś miałam skierowania na wszystko dostać. A nie biorę już dupka, więc w zasadzie mogę w każdej chwili już urodzić.
Jutro święto, lekarz który w piątki tam przyjmuje ma urlop. Zostałam w dupie, ale spróbuję pójść w piątek do rodzinnego po receptę i skierowania chociaż te podstawowe.O kurde to ****.. owo. A nie możesz iść do innego lekarza nikt tego Twojego nie zastępuje?
Ale szybko zleciało co już 37 tc u Ciebie ale czad. Teraz oczekujemy zdjęcia baczka jak urodzisz
Chyba jeszcze nieDziewczyny pomocy czy to jyz test pozytywny owu? Zobacz załącznik 1010017
Koniecznie daj znać jak już będą [emoji4]A ja siedzę i czekam na wyniki z labo, już powinny być i coś im nie idzie wgrywanie :/