reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dla mnie generalnie teraz też jest super [emoji3059] poza sikaniem zero objawów. Tylko ten dzisiejszy poranek był ciężki [emoji53] wiem, że przede mną ciężki czas, ale jestem tak pozytywnie naładowana, że teraz nic nie jest w stanie mnie zniszczyć [emoji16] byle do wizyty, żeby ten cud się potwierdził!
Na pewno się potwierdzi [emoji6] masz super podejście, oby się dalej utrzymywało. A odkąd jestem w ciąży, to wkurwiającego męża załatwiam tak samo- idę do drugiego pokoju, żeby go nie słuchać [emoji16] chociaż powiem, że już do niego dotarło po którymś takim wyjściu, że mi się nie gra na nerwach teraz, bo i tak mam to głęboko w... [emoji23][emoji23][emoji23]

Na pewno się potwierdzi [emoji6] masz super podejście, oby się dalej utrzymywało. A odkąd jestem w ciąży, to wkurwiającego męża załatwiam tak samo- idę do drugiego pokoju, żeby go nie słuchać [emoji16] chociaż powiem, że już do niego dotarło po którymś takim wyjściu, że mi się nie gra na nerwach teraz, bo i tak mam to głęboko w... [emoji23][emoji23][emoji23]
No ja wcześniej bym go ochrzaniła porządnie, ale od kiedy zobaczyłam drugą kreskę jakaś taka łagodna jak baranek się zrobiłam, wszystko mi zwisa i powiewa [emoji23] ach te hormony [emoji16]

No ja wcześniej bym go ochrzaniła porządnie, ale od kiedy zobaczyłam drugą kreskę jakaś taka łagodna jak baranek się zrobiłam, wszystko mi zwisa i powiewa [emoji23] ach te hormony [emoji16]
No ja wcześniej też to pierwsza do awantury byłam i zawsze z nawiązką musiałam odpyskować [emoji23] a teraz mam wszystko gdzieś, ogólnie jakoś zaczęłam mieć w dupie wszelkie problemy, w sensie nie ma dla mnie teraz czegoś takiego jak problem [emoji16]

Hej dziewczyny.
Ale dzisiaj beznadziejna pogoda :/ nic się nie chce: /Dzisiaj jakaś nabuzowana jestem bez kija nie podchodz :/

Świetnych wyników bet dziewczyny :)

Biorę się za obiad i sprzątanie .

Hej dziewczyny.
Ale dzisiaj beznadziejna pogoda :/ nic się nie chce: /Dzisiaj jakaś nabuzowana jestem bez kija nie podchodz :/

Świetnych wyników bet dziewczyny :)

Biorę się za obiad i sprzątanie .

Co to dzisiaj jest, że wszystkie takie nerwowe? Będę nadrabiać za Was cieszeniem puchy w takim razie [emoji6][emoji16]

Co robisz na obiad? Bo mi pomysłu brakuje na dzisiaj [emoji846]

My poszliśmy z umową kupna sprzedaży do naszego gościa od ubezpieczeń i on wysłał info do ubezpieczyciela z umową wsteczna, w sensie że daliśmy umowę ale on nie przesłał i nie było problemu. Ewidentnie kobieta chce was naciągnąć
Dziewczyny, taki post wstawiłam na grupę porady prawne, dam Wam screen, bo chyba najłatwiej będzie przeczytać. Normalnie krew mnie zalewa. Ja wpadam w strasznie skrajne emocje, kiedy ktoś mi pieniądze zabiera (co od wczoraj mocno chyba widać[emoji23]), dlatego jestem zbulwersowana. A może Wy wiecie coś na ten temat?
Zobacz załącznik 1009882

No ja wcześniej też to pierwsza do awantury byłam i zawsze z nawiązką musiałam odpyskować [emoji23] a teraz mam wszystko gdzieś, ogólnie jakoś zaczęłam mieć w dupie wszelkie problemy, w sensie nie ma dla mnie teraz czegoś takiego jak problem [emoji16]
Taka ciąża to same plusy [emoji16] od razu lepiej się żyje jak człowiek taki spokojny chodzi

reklama
@nast95 dzięki za sprowadzenie na ziemie haha [emoji23] masz racje, niepotrzebnie się doszukuje i stresuje.. no ale tak już jest, najpierw doszukujemy się objawów ciąży a jak już się uda to panikujemy [emoji23] trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści! [emoji8]

@RoseGold nie chcą Cię naciągnąć tylko chcą pewnie żeby ktoś po prostu zapłacił,no bo pewnie ktoś musi. Akurat tak się złożyło, że nie zglosiliscie sprzedaży samochodu i padło na Was..normalna sprawa, mam nadzieje, że uda się Wam załatwić tą sprawę ;) też pewnie bym się wkurzyła ale szkoda czasu na nerwy!

@paola425 daj trochę tej pozytywnej energii!!! [emoji23]

Do góry