reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Pobolewanie podbrzusza jest związane z powiększającą się macicą, jeśli nie towarzyszą temu żadne inne objawy i nie boli bardzo mocno to jest ok [emoji6] trzymam kciuki za piękny przyrost, o której będziesz miała wyniki? [emoji4]

Ja dzisiaj miałam rano doła emocjonalnego, nie wyspałam się, nic mi się nie chciało. Ale świadomość, że przede mną 4 dni wolnego dodała mi sił [emoji16] mam nadzieję, że jakoś przetrwam ten dzień, chociaż wolałabym leżeć w łóżku [emoji849] a jeszcze po południu gości mamy...

Ja mam wolne 5 dni teraz i mam nadzieje ze w końcu odpocznę! Czuje się mega zmęczona fizycznie, ciagle bym leżała w łóżku [emoji23] mam nadzieje, że mimo gości też odpoczniesz i poleniuchujesz trochę [emoji8]
Wyniki niby po 18, ale pewnie będę po 16 tak jak ostatnio.. trochę się boje [emoji33]

reklama
Ja mam wolne 5 dni teraz i mam nadzieje ze w końcu odpocznę! Czuje się mega zmęczona fizycznie, ciagle bym leżała w łóżku [emoji23] mam nadzieje, że mimo gości też odpoczniesz i poleniuchujesz trochę [emoji8]
Wyniki niby po 18, ale pewnie będę po 16 tak jak ostatnio.. trochę się boje [emoji33]
Generalnie już mi lepiej, nie wiem co to za kryzys był przy wstawaniu [emoji16] goście z dziećmi małymi, więc jestem przeszczęśliwa [emoji3059]
Będzie dobrze, nie stresuj się [emoji6] czekam z niecierpliwością na wynik razem z Tobą [emoji123]

Witam dziewczyny! :)

@Olineekg trzymam kciuki za betę!

Ja dopiero wstałam. Obudziłam się ze strasznie spuchniętym oczami[emoji85] Doła mam okropnego, ale biorę się w garść, są większe bóle na świecie.

Właśnie w wiadomościach mówią o tym, ze 3 letni chłopiec chodził po parapecie na 7. piętrze :o

Witam dziewczyny! :)

@Olineekg trzymam kciuki za betę!

Ja dopiero wstałam. Obudziłam się ze strasznie spuchniętym oczami[emoji85] Doła mam okropnego, ale biorę się w garść, są większe bóle na świecie.

Właśnie w wiadomościach mówią o tym, ze 3 letni chłopiec chodził po parapecie na 7. piętrze :o
O masakra... Takie historie zawsze przyprawiają mnie o gęsią skórkę. Szok i niedowierzanie, że takie historie w ogóle mają miejsce [emoji849]

Wiesz na żywo też inaczej to wygląda ale jak zobaczyłam to coś po 2 min od zalania to trochę nadziei mi wzrosło ale staram się nie nakręca bo wiem że jeszcze kupę czasu do @ jest [emoji23]

Cześć dziewczyny! O 5 rano wiozłam do Katowic teściów na pociąg bo jadą nad morze, teraz siedzę w kolejce na bete.. chyba nigdy się nie wyśpię [emoji20][emoji20] boli mnie dziś strasznie brzuch i w głowie tylko czarne scenariusze.. wczoraj miałam termin @ i ciagle chodzę zaglądam czy na pewno nie przyszła..pogoda też nie sprzyja, jest tak brzydko i deszczowo, że wskakuje do łóżka od razu jak wrócę! (Ale wcześniej wstawię sobie do gotowania rosół- mogłabym jeść codziennie tak mnie wzięło [emoji23])
Jak Wy się macie? [emoji6] miłego dnia! [emoji8]
Hej laski, Ty już pewnie po badaniu, ja dopiero dotarlam do labo, ku mojemu zaskoczeniu kolejki nie ma więc w pół godziny powinnam się wyrobić:) nie robiłam rano testu już, bo mam dziwne szczęście, że mbie oszukują:p dzisiaj po 15 będą wyniki :)

Dziewczyny, taki post wstawiłam na grupę porady prawne, dam Wam screen, bo chyba najłatwiej będzie przeczytać. Normalnie krew mnie zalewa. Ja wpadam w strasznie skrajne emocje, kiedy ktoś mi pieniądze zabiera (co od wczoraj mocno chyba widać[emoji23]), dlatego jestem zbulwersowana. A może Wy wiecie coś na ten temat?
IMG_0680.JPG

reklama
Dziewczyny, taki post wstawiłam na grupę porady prawne, dam Wam screen, bo chyba najłatwiej będzie przeczytać. Normalnie krew mnie zalewa. Ja wpadam w strasznie skrajne emocje, kiedy ktoś mi pieniądze zabiera (co od wczoraj mocno chyba widać[emoji23]), dlatego jestem zbulwersowana. A może Wy wiecie coś na ten temat?
Zobacz załącznik 1009882
Będę u męża za godzinę to co zapytam bo mieliśmy podobną sytuację

Do góry