Każdy może, szybko i łatwo się robi. Ja tylko na szydełku. Z YouTube się uczyłamŚliczne [emoji846] mi to się marzy taki dziergany kocyk dla małego, ale nie mam takich zdolności ani cierpliwości, żeby się nauczyć takie piękne rzeczy robić [emoji16]
reklama
Ooo i to jest pomysł [emoji16] kocyk to łatwiej zrobić niż takie cuda jak @MartaSxŚliczne [emoji846] mi to się marzy taki dziergany kocyk dla małego, ale nie mam takich zdolności ani cierpliwości, żeby się nauczyć takie piękne rzeczy robić [emoji16]
Jak będę na zwolnieniu to się nauczę i zrobię kocyk dla maleństwa [emoji4]
U
użytkownik 176
Gość
Kurcze, może się zmobilizuję i pojadę do mojej babci na szybką naukę i jeszcze zdążę coś zrobić [emoji846]Każdy może, szybko i łatwo się robi. Ja tylko na szydełku. Z YouTube się uczyłam
Zaraz tylko ja zostanę bez fasolki [emoji23][emoji23][emoji23]
Spoko, zdążysz zaciążyć dużo przede mną
fiddlee
Fanka BB :)
Jutro kupię testy i we wtorek zrobię, zobaczymy, coś tam brzuch pobolewa i sutki mam wrażliwe strasznie.
Właśnie wróciliśmy z Wolina, byliśmy młodą odstawić. Padam na twarz
Właśnie wróciliśmy z Wolina, byliśmy młodą odstawić. Padam na twarz
Dzięki dziewczyny! [emoji8] nie wiem co myśleć, jakoś to do mnie nie dociera, chyba sporo czasu minie zanim się z tym oswoje, poza tym dziwne uczucie.. z jednej strony ogromne szczęście a z drugiej tak naprawdę niczego jeszcze nie mogę być pewna, poza tym że bolą mnie piersi okropnie to tylko świadomość mówi mi JESTEŚ W CIĄŻY! Coś chyba dobry czas jest akurat, @fiddlee teraz jeszcze tylko kolej na Ciebie! [emoji7]
Śliczne [emoji846] mi to się marzy taki dziergany kocyk dla małego, ale nie mam takich zdolności ani cierpliwości, żeby się nauczyć takie piękne rzeczy robić [emoji16]
W Ikei są teraz takie duże koce za 129zł. Strasznie mnie korciło kupić, ale mama powiedziała, ze może mi zrobi, zobaczymy. Ja niestety tak samo nie mam cierpliwości do takich rzeczy[emoji22]
Lilka2304
No nie wiem nie wiem [emoji175][emoji23]
Spoko, zdążysz zaciążyć dużo przede mną
L
Lad
Gość
Najprędzej ja, bo zanim będziemy mogli podejść do in vitro to co najmniej rok, dwa jeszcze musimy czekać.Zaraz tylko ja zostanę bez fasolki [emoji23][emoji23][emoji23]
Lilka2304
Może się uda szybciej
Najprędzej ja, bo zanim będziemy mogli podejść do in vitro to co najmniej rok, dwa jeszcze musimy czekać.
reklama
L
Lad
Gość
Nie uda. musiałabym w lotto grać a nawet jakbym grała to nie wygrałabym.Może się uda szybciej
Podziel się: