reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A po drugie najpierw w Niemczech chcemy się ustabilizować, zanim podejdziemy do in vitro. Nie tylko odłożyć pieniądze na samo ivf ale też żeby mieć jakieś oszczędności bo w życiu różnie bywa. :) Wszystko z rozsądkiem. ;)

reklama
Hej dziewczyny leniwa niedziela.
Ja cały dzień przeleżałam w łóżku brzuch mnie boli @od wczoraj zalewa
Dziś zaczęłam brać clo i aromek i tak znów 5dni
Ehhh:(
Nie nawidze tabletek i zastrzyków i wszystkiego
W znów jak sobie pomyślę że kolejna @ właśnie przyszła i znów jest szansa że tym razem może się uda to milepiej troche.

Marta piękne buciki

W Ikei są teraz takie duże koce za 129zł. Strasznie mnie korciło kupić, ale mama powiedziała, ze może mi zrobi, zobaczymy. Ja niestety tak samo nie mam cierpliwości do takich rzeczy[emoji22]
Podejrzewam, że chodzi Ci o Ingabritta? Ja go mam, dostałam na parapetówkę [emoji3590] jest cudowny!
Kiedy zamierzasz iść na l4? :)
No właśnie się zastanawiam [emoji848] pierwsza wersja była, że od razu, a teraz to się wydaje tak szybko [emoji849] tylko, że ja nie dość, że mam do pracy 40 km to praca stresujaca i jeszcze sama chemia [emoji53] mąż nalega, żebym szła od razu, tym bardziej, że do tej pracy na pewno nie chcę wracać.

A Wy co myślicie na ten temat? Doradźcie dziewczyny [emoji6]

Podejrzewam, że chodzi Ci o Ingabritta? Ja go mam, dostałam na parapetówkę [emoji3590] jest cudowny! No właśnie się zastanawiam [emoji848] pierwsza wersja była, że od razu, a teraz to się wydaje tak szybko [emoji849] tylko, że ja nie dość, że mam do pracy 40 km to praca stresujaca i jeszcze sama chemia [emoji53] mąż nalega, żebym szła od razu, tym bardziej, że do tej pracy na pewno nie chcę wracać.

Jak tylko masz taka możliwość to idź odrazu! Ja też tak zawsze mówiłam, że idę jak tylko się dowiem, że jestem w ciąży.. ale muszę zostać do końca sierpnia na pewno [emoji4]

Podejrzewam, że chodzi Ci o Ingabritta? Ja go mam, dostałam na parapetówkę [emoji3590] jest cudowny! No właśnie się zastanawiam [emoji848] pierwsza wersja była, że od razu, a teraz to się wydaje tak szybko [emoji849] tylko, że ja nie dość, że mam do pracy 40 km to praca stresujaca i jeszcze sama chemia [emoji53] mąż nalega, żebym szła od razu, tym bardziej, że do tej pracy na pewno nie chcę wracać.

Ja bym poszłam na zwolnienie odrazu

Dokładnie o tym kocu mówię :D

Ogólnie wychodzę z założenia, ze ciąża to nie choroba, ale skoro nie lubisz tej pracy, stresujesz się w niej i jeszcze pracujesz przy chemii, to faktycznie wręczyłabym L4 od razu. Chyba ze moja nieobecność bardzo utrudniłaby życie innym pracownikom, wtedy poczekałabym, aż znajdą kogoś na moje miejsce

reklama
Do góry